Şimdi Ara

Borusanın BMW Premium Selection Adı Altında Beni Kandırması (Mağduriyetim giderildi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
5.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trust06

her konuyu iç edip şanzıman muhabbeti yapan dsg kullanmayan birine ancak

Konularin niye icine edelim lafimizdan donmuyoruz ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borusanı bilmem ama teknik otoyu Allah bildiği gibi yapsın. Teknik oto ve bmw artık uğramayacağım marka ve bayi.

• bi avukat bul görüş bence. sor ne yapılabilir hukuksal durumu nedir?
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    İyi ediyorsun hem de esaslı esaslı.

Şu konuyla dsg nin en ufak alakası yok ama laf olsun diye yazıyorsun işte ...

• Konuyla dogusun da alakasi yok ama birileri esasli esasli reklam basmaktan cekinmiyor bilmem tanıdık geldimi

• Adamlar aracı getirin demiş ne desinler? Kapısı değişmiş aracın kapısını tekrar niye değiştirsinler? Panik yapma beğenmediysen ben alırım belki.
  • Sıfır araba almıyorsanız bayilerden borusan vs hikaye hepsi sahtekar istisna yok sıfır istisna hepsi sahtekar..Aracı expertize bile sokmamışsınız firmayı siz bu aracı satmadan expretize sokmadınızmı diyorsunuz anlamıyorumki parayı yoldamı buluyorsunuz o kadar milyarlara ara alıyorsunuz gözünüzle bi expertiz yaptırmıyorsunuz..Ayrıca araç rent a car görmüş hiç alınmaz..Yani ilginç direk bayiye gidip param bu bana araba verin mi diyorsunuz insan sigortadan geçmişine bakar kaçıncı sahibi vs .. Ben 21.700 e getz aldım didik didik sorguladım expertiz vs herşeyine baktırdım..Allaha şükür bildiğim dışında bişi çıkmadı..Teknosadan orjinal bilgisayar oyunu alanlar gibisiniz..Kapı değişmiş diyorsunuz gidersem bidaha değiştirirler hasarlı kapı takıcaklar kapı zaten değişmiş somonlar vidalar açılmış bi kez..Bu saatten sonra yapacağınız tek şey dolandırıldğınızı söyleyip geri vermek ki eğer satışta aracın kazası olmadığını beyan ettiklerine dair belgeniz varsa ki tahminen yok size sözle söylemişler kazasız değişensiz diye..Tahminen araç 2-3 kere de plaka değişmiştir.Bu arada kalbinizi kırdıysam özür dilerim araç sizin sonuçta..Ama bmw de 2 kapı değişse 4 milyar dan fazla tutar gibime geliyor..Expertize sok çıksın ortaya herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 27 Nisan 2016; 20:10:55 >

• Ya boş boş konusmayin ya. Ülkede ticaret bitti diyoruz suz yok ekspertiz yok tramer yok bayi...

Bu ülkede 2.el veya sıfır araç aldinizmi sürprizlere gebesiniz dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Sıfır araba almıyorsanız bayilerden borusan vs hikaye hepsi sahtekar istisna yok sıfır istisna hepsi sahtekar..Aracı expertize bile sokmamışsınız firmayı siz bu aracı satmadan expretize sokmadınızmı diyorsunuz anlamıyorumki parayı yoldamı buluyorsunuz o kadar milyarlara ara alıyorsunuz gözünüzle bi expertiz yaptırmıyorsunuz..Ayrıca araç rent a car görmüş hiç alınmaz..Yani ilginç direk bayiye gidip param bu bana araba verin mi diyorsunuz insan sigortadan geçmişine bakar kaçıncı sahibi vs .. Ben 21.700 e getz aldım didik didik sorguladım expertiz vs herşeyine baktırdım..Allaha şükür bildiğim dışında bişi çıkmadı..Teknosadan orjinal bilgisayar oyunu alanlar gibisiniz..Kapı değişmiş diyorsunuz gidersem bidaha değiştirirler hasarlı kapı takıcaklar kapı zaten değişmiş somonlar vidalar açılmış bi kez..Bu saatten sonra yapacağınız tek şey dolandırıldğınızı söyleyip geri vermek ki eğer satışta aracın kazası olmadığını beyan ettiklerine dair belgeniz varsa ki tahminen yok size sözle söylemişler kazasız değişensiz diye..Tahminen araç 2-3 kere de plaka değişmiştir.Bu arada kalbinizi kırdıysam özür dilerim araç sizin sonuçta..Ama bmw de 2 kapı değişse 4 milyar dan fazla tutar gibime geliyor..Expertize sok çıksın ortaya herşey

Yazımı tekrar okuyun. Aracın geçmişine tabiiki baktım. Araç plaka değişmemiş. Satıcı beni mağdur ettiğini zaten söylüyor. Bilmeden insanları suçlamayın. Dangur dungur konuşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 27 Nisan 2016; 20:56:57 >

• alikum kullanıcısına yanıt
    Bende bu hasarı tamir eden servise ulaşmaya çalışıyorum ama ne o zamanki acenta nede sigorta asla cevap vermiyor. Bende bugün tramere itiraz ettim. Onlardan cevap bekliyorum.

• Rent a car aracını bilerek mi aldın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuları görünce tekrardan ikinci el araba alınmaz diyorum içimden ne yazık ki .
  • Aracı 96.000 den geri aldılar. Bende zaten aynı fiyata almıştım. 5.000 km kullanmış oldum aracı. 9.600 km de aldım 15.000 km de verdim. 115.000 e 118 i one edition alacağım sıfır. Yanında da tam kaput koruma ve cam filmi verecekler. Hayırlısı olsun.

• cagrimir kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun.. mahkemesiz , davasız halletmenize sevindim..bayinin sorunsuz geri alması ilginç olmuş:)) sıfır 118 i aynı bayiden alıyorsunuz sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

geçmiş olsun.. mahkemesiz , davasız halletmenize sevindim..bayinin sorunsuz geri alması ilginç olmuş:)) sıfır 118 i aynı bayiden alıyorsunuz sanırım..

Evet sorunsuz almak iyi oldu. Mahkeme işi ile uğraşmak zor ve yorucu bu memlekette. Sabır işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Aracı 96.000 den geri aldılar. Bende zaten aynı fiyata almıştım. 5.000 km kullanmış oldum aracı. 9.600 km de aldım 15.000 km de verdim. 115.000 e 118 i one edition alacağım sıfır. Yanında da tam kaput koruma ve cam filmi verecekler. Hayırlısı olsun.

Geçmiş olsun. Hocam acaba sorununuzun çözümünde Borusan'ın bu başlığı okumuş olma ihtimallerinin etkisi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Aracı 96.000 den geri aldılar. Bende zaten aynı fiyata almıştım. 5.000 km kullanmış oldum aracı. 9.600 km de aldım 15.000 km de verdim. 115.000 e 118 i one edition alacağım sıfır. Yanında da tam kaput koruma ve cam filmi verecekler. Hayırlısı olsun.

Geçmiş olsun. Hocam acaba sorununuzun çözümünde Borusan'ın bu başlığı okumuş olma ihtimallerinin etkisi var mı?

Bilmiyorum okudular mı? Ama sanmam.

• quote:

quote:

quote:

Bence kuvvetle muhtemel. Neden derseniz F30 forumunda okuduğuma göre Borusan'dan burada stalking yapan şahıslar var deniyordu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence kuvvetle muhtemel. Neden derseniz F30 forumunda okuduğuma göre Borusan'dan burada stalking yapan şahıslar var deniyordu.

Olduysa da iyi olmuş

• Siz arabayı satın alırken ilgili Aracın ekspertiz raporuna imza atmışsınızdır muhtemelen. Geçenlerde dod dan araç alan arkadaşa Eksper raporunu imzalattılar oradan tahmin ediyorum.

Eğer imzaladığınız raporda Kapılar ile ilgili bir bilgi yoksa bir avukat ile işi bitirin. Raporun bir örneğinin sizde olması Lazım. Kontrol edin. Gayet kolay çözersiniz hatta epey Karlı olur sizin için.

Edit: aracı iade almışlar, sorununuz çözülmüş , geçmiş olsun. Ben prensip olarak bana kazık atmış bir bayiden ,hatta aynı markadan alışveriş yapmayı tercih etmezdim muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 3 Mayıs 2016; 22:43:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.