Şimdi Ara

Boş Dvd'lerin Fiyat/Performans Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Bu DVD'ler konusunda bazı markalar kendini kanıtlamış herkesin bildiği gibi.Maxell,TDK gibi markalar.Tabi fiyatları da ona göre pahalı oluyor.
    Piyasada FLY,HYUNDAI,DMS,MAGİC ve bunun gibi birsürü nispeten daha ucuz marka var.Bunlardan hangilerini kullandınız ve önerirsiniz.Konsol oyunlarında ve DVD filmlerde hangilerinin fiyat/performans oranı en iyi.Teşekkürler herkese.

• eşectronics gerekli cevabı vermiş.. Yazdıkların arasından Magic iyi. Gerisini salla.
  • iomega bugüne kadar kullandığım en iyi f/p veren DVD.

Kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: OZKANYAVUZ

iomega bugüne kadar kullandığım en iyi f/p veren DVD.

Kesinlikle tavsiye ederim

iomega Nec ile süper sonuç veriyor...
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • Yalnız maalesef iomegaların ucuz versiyonları da piyasada dolaşıyor.Hammaddesi düşük tutulup yapılan iomegalar daha doğrusu sahte iomegalar sizi yanıltmasın.Mümkünse bir mağaza bulup devamlı oradan alışveriş yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Yalnız maalesef iomegaların ucuz versiyonları da piyasada dolaşıyor.Hammaddesi düşük tutulup yapılan iomegalar daha doğrusu sahte iomegalar sizi yanıltmasın.Mümkünse bir mağaza bulup devamlı oradan alışveriş yapın.

Myfranco'ya katılıyorum. Mesela ben iomega kullandım Nec yazıcıda sonuçları berbat çıktı.
  • iomega
  • quote:

Orjinalden alıntı: forsaker

Selam arkadaşlar.Bu DVD'ler konusunda bazı markalar kendini kanıtlamış herkesin bildiği gibi.Maxell,TDK gibi markalar.Tabi fiyatları da ona göre pahalı oluyor.
    Piyasada FLY,HYUNDAI,DMS,MAGİC ve bunun gibi birsürü nispeten daha ucuz marka var.Bunlardan hangilerini kullandınız ve önerirsiniz.Konsol oyunlarında ve DVD filmlerde hangilerinin fiyat/performans oranı en iyi.Teşekkürler herkese.

Fly ve Diamond kullandım ikisinden de memnunum.
  • ben de iomega kullanıyorum f/p oranı bence gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.