Şimdi Ara

Boş Elantra, Megane, Focus mu ? Dolu Egea mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Focus da dar

Forumda her arabaya kulp var, boş geçen araç bulamayız.

1.83 boyum ile önümde de uzun birisinin oturmasına rağmen çok rahat yolculuk ettim diyebilirim focus ile, d segmentine çıkmadan arka koltukta bacak bacak üzerine atmak için 301 ya da c elysee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A...O.... kullanıcısına yanıt
    Focus çok dar değil ama segmentindeki diğer araçlara bakınca dar kalıyor. Corolla, pulsar, octavia, yeni civic gibi araçlarda bacak bacak üstüne atılıyor
  • quote:

Focus da dar

Forumda her arabaya kulp var, boş geçen araç bulamayız.

Focusun dar olması ile dsgnin patlak olmasını bir tutmayın.
    Alacağım 2 marka var

peugeot
    ford

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 31 Temmuz 2017; 19:21:13 >
  • Yok hocam bir tutmuyorum, araçlara takılan kulplardan bahsediyorum.
  • 63 bine 3 yıldızlı araba almak mı ???

Focus varken Egea düşünmek bile saçma geliyor bana
  • quote:

Focus çok dar değil ama segmentindeki diğer araçlara bakınca dar kalıyor. Corolla, pulsar, octavia, yeni civic gibi araçlarda bacak bacak üstüne atılıyor

Ön koltukları sonuna kadar çekilirse neden atılmasın 😎

• A...O.... kullanıcısına yanıt
    Diğer araçları tam bilmem de, bayide pulsarı incelemiştim, boyum 1.82, ön koltuğu ayarlayıp arkaya geçtim şok oldum kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 31 Temmuz 2017; 19:33:12 >
  • Focus varken diğerleri seçenek olarak bile düşünülmemeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Pulsar sınıf standartlarının ötesindeymiş doğru, aynı özeni umarım bir sonraki juke da da gösterirler dar araba görmek isteyen ona baksın 😅

• Eğer hb egea ise alinir sedan ise uzak durun derdim.

• Elantra performanslı ve daha seri bir araç. Lpg de sıkıntı yok. 5 yada 7 yıl garanti. Focus nisan haziran arasında üretilen trend x lerde sıkıntı var. Şikayet sitelerine ve focus forumlarina bir göz atın sonra pişman olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

isterse kaşıkçı elması koysunlar egea yine alınmaz.güncel şahin

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?

Gayet alımlı ve guzel bir arac bence.

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Puanlama sistemi değişti araştırın bir zahmet.
  • egea hatchback ise alınır , sedan ise boş verin derim , millet bilip bilmeden konuşuyor , sorsan daha içine binmemiştir ama gel gelelim yok dökülüyor yok paslanıyor , hangi arabayı seçerseniz seçin muhakkak kronik sorunu , eksik bir yanı olacaktır , hangisi gözünüze hoş görünüyorsa onu seçin...

• Geniş,ferah,güncel kasa istiyorsan elantra alınır

• Bu paralara astralar, passatlar, jettalar, superbler alınabiliyorken ayrı bir saygı duydum size hem de benzinli. Fiat'ın ve Renault'un dizeli favorimdir ama benzinlisine bakmayın bile. Bence focus en iyi seçenek(2.el değeri ve malzeme kalitesi), sonra Elantra (Geniş, Performanslı ve karizmatik). Teknik olarak benzinli aracın günümüzde turbo desteklisi makbul. Elantra da yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyut08

Elantra performanslı ve daha seri bir araç. Lpg de sıkıntı yok. 5 yada 7 yıl garanti. Focus nisan haziran arasında üretilen trend x lerde sıkıntı var. Şikayet sitelerine ve focus forumlarina bir göz atın sonra pişman olmayın.

Hangi markanın tezgahtarısın? Hangi Showroom bilgisayarından yazdın bunu acaba?

Focus 3.5 yani makyajlı kasalarda kronik hiç bir sorun olmadığı gibi Ford'ların makyajlı kasalarında kronik arızalar da hep giderilmiştir.

Kaldı ki dizel ve benzinli olmak üzere bir çok Focus 3.5 sürdüm gram sorun yok arabalarda.

Hangi bayinin çalışanısın merak ettim, primler düştü galiba.
  • Hangisini alırsan al, boşundan al. Üç kuruşluk oyuncaklara binlerce lira alıyorlar.
  • Arkadaşlar Focus zaten bu grupta değil boşu 74 bin. Focus yerine Corolla 1.33 koyarak benim de yaptığım bir karşılaştırma bu. Şu anki sıralamam şöyle.

1- Megane Sedan 1.6 Joy
    2- Corolla 1.33 Life
    3- Elantra 1.6 Style
    4- Egea 1.4 Lounge

Bu ay içinde alınacak. Aslında Toyota aklımı çok çeliyordu ama bir anda yüzde 5 zam yaparak bu ayın zam rekorunu kırdı. O yüzden soğudum ondan.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Şok derken çok mu yer kaldı, az mı? (ciddi soruyorum)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.