Şimdi Ara

BOŞ KONTENJAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bişey merak ediyom kontenjan boş kalırsa örneğin karabük tıp 12 binle kapattı geçen sene, bu sene boş kaldı 2 3 kişilik yer 30 bindeki adam yazsa girer mi ??

• girer tabii ama tıplarda hiç boşluk kalmıyor hepsi 1.yerleştirmede doluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurnakalb

girer tabii ama tıplarda hiç boşluk kalmıyor hepsi 1.yerleştirmede doluyor :)

Anladım bi şansımı deniyim bende o zaman bu sene tercih yapmıcaktım ama yine yazıyim 3 5 yer
  • tıpta boş kontenjan kalmaz dostum. everest te tıp olsa dolar
  • Giremez puanin yetmiyosa ilk yerlestirmedeki taban puana giremiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

tıpta boş kontenjan kalmaz dostum. everest te tıp olsa dolar

Haklısın dostum
  • Tıpta 100 kişilik yere fantezi olsun diye yazanlar dahil 20 bin kişi başvuruyor,boş kalmazz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONTENJAN DOLAR MI ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuysvn

Giremez puanin yetmiyosa ilk yerlestirmedeki taban puana giremiyosun

Nasıl kılavuzda yazan taban puanın aşağısında tercih yapsan boş kalsa bile giremezmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Tıpta 100 kişilik yere fantezi olsun diye yazanlar dahil 20 bin kişi başvuruyor,boş kalmazz

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene van tıpta 1 tane boş kalmıştı
  • mesela odtü siyasalda geçen sene 2 kontenjan boş kalmış. normal tercih döneminde orayı 300 puanlı biri bile tercih etse girer miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: orijinal adam

mesela odtü siyasalda geçen sene 2 kontenjan boş kalmış. normal tercih döneminde orayı 300 puanlı biri bile tercih etse girer miydi?

Bos kalmamistie tercih tutan adam gitmemistir bu yuzden ek yerlestormeee bos gozukur

• quote:

Orijinalden alıntı: spartac

quote:

mesela odtü siyasalda geçen sene 2 kontenjan boş kalmış. normal tercih döneminde orayı 300 puanlı biri bile tercih etse girer miydi?

Bos kalmamistie tercih tutan adam gitmemistir bu yuzden ek yerlestormeee bos gozukur

ama hepsinin sebebi bu olmayabilir. değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orijinal adam -- 16 Temmuz 2013; 20:34:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spartac

quote:

ama hepsinin sebebi bu olmayabilir. değil mi?

Hepsinin sebebi budur millet her yeri yaziyor hic bir uer bos kalma sadece gitmeywnler olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.