Şimdi Ara

Boş port yok hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, evime internet bağlatmak istiyorum ama port olmadığı için bağlanmıyor.
    Millenicom a başvuru yaptım port kontrolü yapıyorlar.
    Port açılsın diye tt ye abonelik başvurusu yaptım (port açılması için, onay için aradıkları zaman istemeyeceğim)
    acikkapıorg,btk,cimer'e yazdım başka yapabileceğim bir şey var mı? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickinibulamayanadam -- 20 Kasım 2019; 11:7:10 >

• Son durumu yazabilir misiniz hocam? Ben de 1300 metre öteden gelen adsl hattımı kapımın dibindeki vdsl saha dolabına aldırtmak istiyorum. Acıkkapı btk cimer ne kadar sürede cevap veriyorlar, sorununuz çözülmüştür umarım.
  • Telekom, altyapısını kullanan sağlayıcılar için her kabine belli bir port limiti veriyor atıyorum 100 tane port varsa 15 tanesi farklı iss için gerisi telekom abonelerine veriliyor. Eğer farklı iss de port yok deniyor ve telekoma başvurduğunuzda sıkıntı çıkmıyorsa önce telekomdan abonelik başlatıp sonrasında churn yani taşıma yöntemi ile farklı iss'ye geçmeniz gerekir diğer türlü port boşalmasını beklemekten başka yapacağınız bir şey maalesef yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.