< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Boş vakitte ne yapacaz. (2. sayfa)
-
-
Aksam is cikisi 7-12 ztn cikmaya deger saat oldugunu sanmiyom, izin gununde de mangala gidilir anca heral
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden kafelerde ağdan grup olarak counter yada diğer oyunlarla vakit geçerdi şimdi kafeler yok. İnternet üzerinden de sarmıyor, başka uğraşlar lazım, ortak ilgi alanları olan insan grupları olabilir meetup gibi sitelerdeki gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de haftada 5 gün çalışıyorum. 2 gün çok boş takılıyorum. Bana da yapacak bir aktivite lazım. Ya ingilizce kursu ya da spor salonuna yazılmayı düşünüyorum. Ama üşeniyorum.
-
Hobi edin. Enstrüman olur dil öğrenmek olur maket yapmak olur spor olur resim olur, olur da olur. Yapacak şey çok.
-
Kız arkadaş edin. Kesin çözüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende öyle düşünüyorum ama olmayınca olmuyor
O zaman boş vakitlerinde olması için çabalayabilirsin aktivitelere katıl. Yada bunlerı hiç düşünme hayatı akışına bırak zaten yolunu bulup gidiyor zaman farkına bile varmıyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kitap okumak gayet faydalı bir şey.
-
yapılacak en iyi şey spor salonuna gitmek. ötesi berisi hikaye. hem sağlık hem de sosyal faydaları çok fazla. iş çıkışı ya da öncesi spora gidiyorum 8 aydan beri. vücudumun gelişmesinin yanında özgüvenimde hayvan gibi arttı. yazın tatilde çekici bakışlar üzerimdeydi. kızlar net olarak bakıyorlar. arkadaşlarınız sürekli iltifat ediyor. kısaca bir kaç saatte yapılıp verim alınabilecek en iyi şey bu.
-
İbadet yap. Bu dünya için günde 7-8 saat çalışıp öbür dünya için sonsuz cennet için her istediğinin olması için şarap şelaleri için neden hiç çalışmazsınız?
Düzgün gitmeyi sevdiğim rahat edebileceğim bir salon yok maalesef dağ başı gibi bir yer burası
Ne okuyacam mesela? Kitap okumak mantıklı gelmiyor artık. Dizi filmler oyunlar sebebiyle. Bana hikayeden çok öğretici bilgi kitapları lazım nereden başlamalı bilmiyorum.
hocam eleman çalışsın sen dolan veya yat evde. valla hayalimdeki mesleği yapıyorsun :D
-
her yerde saç var yerlerde saçlar kimin bu saçlar bilemiyorum
Bir büyük kitapçıya girip, kitapları ele alıp, sayfalarına göz atarak kitap beğenmek en iyisi. Çünkü aynı kitabı biri severken, diğeri hiç sevmeyebilir. Kişinin anlayış tarzına, düşünce biçimlerine göre, kitap beğeni tercihleri farklılık gösterir.
Mesela ben kitap okumaya yeniden başlayacak olsam, Akaşa yayınlarından 'Yuvaya Yolculuk' ya da 'MS 2150'yi tercih ederdim. Çünkü bana hitap ediyor.
-
Afedersin ama akşam 7den 12ye kadar bir bok yapamazsın. Yapacağın şeyler maksimum 2 3 saat sürmesi gerek, eğer dışarıda ise, ki eve dön uyu vs. Pazar gününü anca ayırman gerek. İstanbul da yaşadığını düşünürsek, insanların birbirini ezdiği bir şehirde ne yapacaksın bilemiyorum.
Eve çiçek böcek işlerine girişmeni tavsiye edebilirim. Çiçek yetiştirmek, onlarla konuşmak, her bir yaprağını ayrı ayrı sevmek meditasyon etkisi gösterebilir. Böcek için ise teraryum alıp yetiştirme yapabilirsin.
Onun dışında karıya git, pc oyna, film izle demek anca ergen eğlendirir. Emin olun seks bile bir saatten sonra sıkar. Oyun, film diyenlere hiç bir şey demiyorum çünkü onlara ömrünü yatırman gereksiz. Ha tabi canın çeker kimi bos günlerini evde kapanıp oyunla geçirirsin, o ayri.
Benim boş vaktim artı imkanım olsa yapacağım şey akvaryum kurmak olurdu. En son 15 yaşında bu işlerle uğraşmıştım acayip keyifli ve rahatlatıcıydı şimdi eğitimdi işti carttı curttu derken kendimize vakit ayıramıyoruz ama bu hobi kafamda şu eğitim ve iş sıkıntısını çözersem deli gibi bununla uğraşacağım.
Çok kurdumda bir yerden sonra sıkıyor. Güzel bir biyom kurmak isterim aslında. Ulaşımım zor biraz biyom kurucak malzemelere.
Yabancı dizi izlemek oyun dışında başka şeylerle uğraşmak sarmıyor. Kolay ulaşılabilir olması lazım yapılacak şeylerin. Yaşanılan yerin her güzel ortama yakın olması lazım. Arabada olmayınca her şey kısıtlanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X