Şimdi Ara

Boşanan Erkek İşsiz Dahi Olsa Nafaka Ödeyecek... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
7
Favori
17.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BulutKedisi

MadırNafaka
    Sağlam güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm basit. Sevdiğiniz kadınla değil, sizi gerçekten seven bir kadınla evlenin. Kafanızda soru kalıyorsa evlilik sözleşmesi yaparsınız olur biter sizi seven onada katlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmms

Çözüm basit. Sevdiğiniz kadınla değil, sizi gerçekten seven bir kadınla evlenin. Kafanızda soru kalıyorsa evlilik sözleşmesi yaparsınız olur biter sizi seven onada katlanır.
    Evlilik sözleşmesinde nafakayı kaldıramazsınız
  • Evliligi bitirmek için yapılmış bir hamle.İnsanları muta nikahına yönlendirecekler.Kendi ahlaksızlıklarını normal gösterecekler.

• Şahsen o parayı asla ödemem. Ödemediğim için de devlet beni hapse atar. Hapiste de boşuna yatmam gider o***puyu öldürür öyle yatarım.

Ondan sonra bu tip rezil hukuk kararlarına sesini çıkarmayan gerzekler “kadın cinayeti yeaaa” diye ağlayıp beni taşlar. Benim umrumda bile olmaz.

Türk kızlarıyla evlenmeyin arkadaşlar. Başınıza bela almayın. Bir kez olsun yurt dışına çıkın. Kadın erkek eşitliğini görün. Hayatı görün. Cenneti görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi age of empires köylüsü -- 10 Şubat 2019; 20:22:56 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Hocam swinger partiye eşlerin birlikte katılması gerek kadın tek başına katılamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Alıntıları Göster
    Bunu öğrendiğim iyi oldu , sağol kardeş katakulliye gelecektik az daha

• ComingWind kullanıcısına yanıt
    kardeş şu linki nereden buldun da ekledin buraya. başını okudum sonra meraktan son sayfaya kadar okudum akşam oldu gitti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Alıntıları Göster
    O duruma gelirseniz zaten malı mülkü çaktırmadan satıp güney amerikada bir ülkeye mülteci olarak kaçın.Yani çözüm ülke dışına kaçmak .Ev araba vs hepsi üzerinizdeyse ztn çaktırmadan satın kaçın o haddeye geldiyse. Sonra sizi arasın dursun ömür boyu.Başka yapıcak birşey yok.İllaki mahkeme açıcak ve zaman aşımı olacak.Zaman aşımı olup kanun değişince gelirsiniz ülkeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmms -- 10 Şubat 2019; 21:30:29 >

• ondan sonra gay kesim hızla artıyor derler bu harakette mum diker adamın işi yoksa nasıl ödeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadraj -- 10 Şubat 2019; 21:40:10 >
  • beware. B kullanıcısına yanıt
    Zamanın birinde aynı şeyi yaşadım seninle aklımda kalmış :) ama film gibi değil mi

• Bu nafaka konusunda aklıma takılan birkaç şey var. Mesela kadın çalışıyor o zaman da kadına nafaka veriliyor mu veya bu kadının ne kadar maaş aldığı ile mi ilgili mesela kadın erkekten fazla maaş alıyorsa erkek yinede nafaka veriyor mu ?
    Birde mesela kadın ayrıldı sonra başka biriyle evlendi erkeğin ödediği nafaka kalktı kadın yeni evlendiği adamla da boşanırsa erkek nafaka ödemeye yeniden başlar mi yoksa en son evlendiği kişi mi sadece nafaka ödüyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

Karıyı bosamam her gece iflagini kuruturum en sonunda dayanamaz ölür nafakadan kurtulurum
    O zaman da bana tecavüz etti diyip, dava açar . Hem nafaka öder hem hapis yatar hemde rezil olursun

• ComingWind kullanıcısına yanıt
    adam harbiden sabırlıymış ama. onun yerinde kim olsa o şirret kadını yaşatmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Bu nafaka konusunda aklıma takılan birkaç şey var. Mesela kadın çalışıyor o zaman da kadına nafaka veriliyor mu veya bu kadının ne kadar maaş aldığı ile mi ilgili mesela kadın erkekten fazla maaş alıyorsa erkek yinede nafaka veriyor mu ?
    Birde mesela kadın ayrıldı sonra başka biriyle evlendi erkeğin ödediği nafaka kalktı kadın yeni evlendiği adamla da boşanırsa erkek nafaka ödemeye yeniden başlar mi yoksa en son evlendiği kişi mi sadece nafaka ödüyor ?
    ikinci soruyu okuyunca aklıma direk şu görsel geldi :)

Boşanan Erkek İşsiz Dahi Olsa Nafaka Ödeyecek...

• Bu şartlar altında hala Türkiye'den bir kızla evlenmek akıl karı değil.
  • Yorumu okuyan bayan arkadaşlarımıza sesleniyorum.

Sonra demeyin, erkekler dövüyor, öldürüyor, tehdit ediyor. Sakın ha. Bu olaylar insanın psikolojisini bozuyor. Çıkar yol bırakılmıyor.

İleride beni aldatan biri olursa bir ömür nafaka vereceğime vurur içeri girer 3-4 yılda çıkarım.

Ne de olsa öldürene, suçluya bir şey olmaz bu ülkede. Devlet baba sağolsun. +rep.
  • beware. B kullanıcısına yanıt
    İnsanlar bunun gibi şeyleri zevzeklik olsun diye yapıyor, kolay mı bir erkeğe senden boşanmak istiyorum demek veya boşandıktan sonra Türk toplumunda yaşamak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 10 Şubat 2019; 23:19:59 >
  • şöyle rezil bir durum da var adam nafaka ödüyor kadın sevgili bulmuş gününü gün ediyor nafakayı yeni manitasıyla çatır çatır yiyiyor bu resmen rezilliktir benim başıma gelse hazmedemeyip katil olurdum bu nasıl adalet yahu resmen adamı katil olmaya itiyor
  • Burda bahsedilen süreli nafaka sanıyorum. Kadının kusurlu olması ve erkeğin gelir durumu gözetilmeden sürekli nafaka bağlandıysa bunun adı adalet falan değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.secim -- 11 Şubat 2019; 0:15:35 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.