Şimdi Ara

Boşanıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
10
Favori
10.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun,empati kuramıyorum anlamıyorum.Evlilik öncesindeki zamanları nasıl yaşadınız lay lay lom mu,toz pembe mi yaşadınız.Bir birinizin kötü yanlarını görmediniz mi,hatalarınızı es mi geçtiniz.
  • benim 4 yıllık evliliğim bitti birde oğlum var 3 yaşında boşanalıda 2 sene oldu. çocuk olmadıktan sonra boşanma kurtuluş sayılıp sevinilembilir ama çocuk olduğunda hergün ölüp hergün diriliyosun hatta ölü yaşıyosun
  • Muhtemelen öyle oldu . Daha önce de nişanlıyken böyle birşeyler yaşanmış ve babası beni dinlememişti. Daha sonra özür dilemek zorunda kalmıştı şimdi yine aynı hatayı yapıyor. 2. Defa aynı hata , hata olmaktan çıkıyor . Ayıp oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşanma kararınız için sizi tebrik ediyorum tekrar evlenmemen dileğimle.
  • Nobel Adayı N kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız dostum,okurken gözümün önüne geldi o gün.
  • evlenirken kendi ailenizi karsınıza almadınız umarım simdi onların karsısında kendinizi kötü hissedeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W00DPECKER -- 4 Ağustos 2017; 18:26:41 >
  • W00DPECKER kullanıcısına yanıt
    Yok ailemle aram iyi sıkıntı yok . O zamanlar güzellikle halletmiştik , tatlıya bağlamıştık .

• Gecmis olsun. Cocuk olmamasi iyi olmus yoksa zor olurdu muhtemelen. Ben de bazen duyuyorum hatta konu icerisinde bir uye de yazmis, yillarca sevgili kalip evlenen ciftlerin bosanmalari bana kolay kabul edilebilir gelmiyor. Insanlar evlenince nasil bu kadar degisebiliyor bilemiyorum. Onca zaman taniyip birlikte olup hatiralara yasananlara ragmen birkac yil sonra her seyi bitirmek cok aci.

Peki hala seviyor musunuz icinizde ufak da olsa sevgi kaldi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbirinizi tekrar tekrar uyardığınız ya da yakındığınız bir konu oldu mu? Maddi durumunuz nasıl?
  • E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    Sevgi var hocam hala. Onda sıkıntı yok, onun da hala sevdiğine eminim . Tartışmış olabiliriz . evden gitmesiyle , evliliğin devamı için sevginin yetmeyeceği bir noktaya getirdi bizi.

Maddi durumum ortalama . Kötü değil çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunNnN -- 4 Ağustos 2017; 21:24:36 >
  • Hocam bazen yürümüyorsa en iyisi bitirmek çevremde çok sorunlu evliliklere şahit oldum iki günün biri boşanmaya çıkmalar falan hiç güzel olmuyor. En azından bir kere kestirip atıyorsun bitiyor gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunNnN

Sevgi var hocam hala. Onda sıkıntı yok, onun da hala sevdiğine eminim . Tartışmış olabiliriz . evden gitmesiyle , evliliğin devamı için sevginin yetmeyeceği bir noktaya getirdi bizi.

Maddi durumum ortalama . Kötü değil çok şükür

Birileri dolduruşa getirmiş olabilir mi hanımefendiyi? Yani durup dururken bir ufak tartışma bile olsa nasıl toparlanıp gidebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobel Adayı

Sizin evlendiğiniz gün ben de sevdiğim kızla rüya gibi bir gün geçirmiştim. Şimdi de konuşmuyoruz. Sanırım tek farkımız siz evlisiniz biz ise ayrı bir sevgili. Geçmiş olsun usta. Hayat bu, neler olacağı belli olmuyor. Sevmek karın doyurmuyor derler ya. Çok doğru

Vay be..

Ben dışarıdaydım. Sürekli arıyordu telaşlıydı. Nolursun eve gir diye yalvarırdı.

Şimdi ayrıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 4 Ağustos 2017; 22:20:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Sizin evlendiğiniz gün ben de sevdiğim kızla rüya gibi bir gün geçirmiştim. Şimdi de konuşmuyoruz. Sanırım tek farkımız siz evlisiniz biz ise ayrı bir sevgili. Geçmiş olsun usta. Hayat bu, neler olacağı belli olmuyor. Sevmek karın doyurmuyor derler ya. Çok doğru

Vay be..

Ben dışarıdaydım. Sürekli arıyordu telaşlıydı. Nolursun eve gir diye yalvarırdı.

Şimdi ayrıyız

Aynı onun gibi konuştun. O gün ben de onu çok aramıştım. Nerdesin diye aramıştım ulaşamamıştım o gün ayrıldıktan sonra çok aramıştım. Meğerse şarjı bitmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: copsupra

Aynı durumdayız dostum,okurken gözümün önüne geldi o gün.

Ama artık hayatımı yaşayacağım. O da güzel bi anı olarak kalacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Vay be..

Şimdi ayrıyız

Aynı onun gibi konuştun. O gün ben de onu çok aramıştım. Nerdesin diye aramıştım ulaşamamıştım o gün ayrıldıktan sonra çok aramıştım. Meğerse şarjı bitmiş

Nereden nereye değil mi

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    evet

• Allah yardımcın olsun dostum. Zor durum

• Aman nafaka kaptırmadan ayrıl da gerisi boş. Bir de eşyaları toplarken keşke orada olsaydın sana ait eşyaları götürmesin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.