Şimdi Ara

Boşanıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
10
Favori
10.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen yıl 15 Temmuz'da darbe günü evlenmiştik, Yaşıtız 27 yaş . Şimdi içerde eşyalarını koliliyor. İçerden gelen koli bandı sesi eşliğinde bu enterasan geceyi yaşıyorum. Evlilik gerçekten çok iyi düşünülmesi gereken kritik bir karar .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 yillik evlilik ve 3 cocuk var bizde
    Hanim gecen yil evde oturmaktan sikilinca asgari ucretle ise girdi

Yazin hanimin memleketine tatile gittik ailecek
    Ne oldu nasil oldu anlayamadim orada degisti birden
    Buradan gitmeden arabasini satti halbuki bana daima ben arabasiz yapamam derdi
    Arabanin parasi ile memleketinde kucuk bir daire satin aldi ve kiraladi

Biz memleketinde annesinin evinde kaliyorduk ama annesinin evi 2 kucuk odadan ibaret yani cocuklarla zor oluyordu
    Kisa sureli kalacagimiz icin pek dert etmedim zaten memleketini o kadar sevmiyordum havasindan olacak

Ev aldiktan sonra konusmalari degisti ve bana artik eve donmek istemedigini memleketinde cocuklarla kalmak istedigini soyledi
    Ben ona isin ne olacak diye sordugumda bosversene burada daha iyisini bulurum dedi
    Sasirmistim zira ne zaman onun isini asgari ucretle bu yorucu is cekilir mi diye elestirsem bana daima isini sadece para icin yapmadigini isini sevdigini soylerdi

Ben daima kadinlar maymun gibidir sozunu hatirliyordum ve kendi kendime acaba buna kim ne vaad etti diye sorar dururdum
    Orada davranis degisikligini de farkettim mesela burada tessetture dikkat eden kadin orada turban yerine basina sapka giymeye basladi
    Nedenini sordugumda memleketinde tuerbanlilara uzayli gozuyla baktiklarini anlatmisti

Nihayet valizler toplandi eve donecegimiz gunun aksami
    Aniden benim yola cikarken alkol almama kizdi ve kavga cikardi
    Kaynana ucakta bagaja bile sampanya almiyorlar cunku basincli o yuzden yanina bu sampanyalari havaalaninda birakmak zorunda kalirsin deyince ben de ziyan olmasin diye 2 sise sampanyayi kafaya diktim
    O da sen alkolik misin deyip kavga cikardi

Ucusa 3 saat kala ben ve cocuklar gelmiyoruz dedi ben de yalniz havalimanina gitmek zorunda kaldim
    Havalimaninda ucagi beklerken bile ansizin gelir diye umut ediyordum
    Ucakta cocuklarin olmasi gereken bos koltuklara baktigimda yasadigim uzuntuyu unutmam

Eve dondukten sonra havalimanindan arabayla eve donmek yerine antalyaya direksiyonu kirdim zira bombos bir eve girmek bana agir geliyordu
    Antalyada akrabamin yanina kafa dagitmaya gittim akrabam olanlari ogrenince abarttigimi onun mutlaka donecegini soyledi bana

Antalyada madem oyle iste boyle deyip nerde aksam orada sabah takilmaya basladim
    Hic kullanmadigim facebooka uye olup antalya gecelerinden fotograflar paylasiyordum
    Birgun bana faceden msj atip sen facedeki iliski durumunu bosanmis yazmisin ben de bosanma davasini buradan aciyorum o halde dedi
    Ben cevap yazmadim

Ben facede paylasim yapmaya basladiktan sonra akrabamla telefonla konusmaya baslamis akrabam da bana sik sik o sana donecek annesi 3 cocukla onu cekemez emin ol annesiyle bile kavga ediyordur kalmamasi icin diyordu

Kemerde plajda tanistigim turist kadina anlattim o da ayni sekilde o sana donecek diyordu
    Kaleicinde takildigim gec bir saatte whatsapptan bana msj gonderip beni ozledin mi beni seviyor musun yazmisti
    Cevap yazmayi dusunmuyordum ama o sirada yanimda olan turist kiz sorunca ben de anlattim
    Kiz bana hata yaptigimi onun bana donmek istedini soyledi ve onun yonlendirmesi ile msjlara cevap yazmaya basladi

Bir kac gun yazistik bana neden bu sekilde davrandigini anlatinca sasirdim cunku onun beni elestirdigi benim de onun istedigi sekilde davranislarimi degistirmeye calismam onu uzmustu
    Misal benim kilolu olusumu daima elestirmistir ben de baharin basinda diyete baslayip kila vermeye calistim hatta spor olsun diye uzun yuruyuslar yapiyordum
    Bu yuruyuslar genelde isten sonra eve gelip aksam yemeginden sonra disari cikmak seklinde oluyordu
    Ben ne amacla yaptigimi anlattigim halde benim baskalariyla beraber olabilmek icin boyle davrandigimi dusunup kiskanmis

O beni seneler oncesinden kalma eski kiyafetleri giydigim ve kendime yeni kiyafet almadigim icin elestirirdi evde gobegimin uzerine hopdediks gibi pijamayi cekip yatmama cok kizardi, aramizda 10 yas fark var ama bana bizi gorenler senin babam oldugunu zannediyorlar utaniyorum derdi

Bende hazir kilo vermeye baslamisken kendime surekli yeni kiyafetler almaya basladim hatta evde pijama yerine yeni kiyafetlerimi giyerek dolasiyordum
    Meger bu davranisim ve gec saatlerde disari cikmam onu hayatimda bir baskasinin oldugunu dusundurmus
    Halbuki esim beni begensin dusuncesiyle yapiyordum

Evlilikte romantizm kalmadigini anlatti bana kari koca degil kardes gibi yasadigimizi anlatti

Bunlari degerlendirip duzeltmeye karar verince o da donmeye karar verdi ve cocuklarla dondu

Geriye bakinca herseyin yanlis anlasilmalar ve iletisim eksikliginden kaynaklandigini ancak farkedebildim
    ilk önce çocuğu aradım dedim hayırdır falan çocuk dedi ki ben konuşmayı başlatmadım.Çocuğu haklı buldum hiçbir kadın izin vermeden bir erkek bir adım bile yaklaşamaz.Neyse sonra kıza dedim ki bak bir daha olmayacak neyse aradan zaman geçti bir ayrılık oldu yine konuşmaya başlamış.Ben şunu anladım,erkekler kadınlarlardan daha çok seviyor.Kadınların birçok alternatifi olduğu için erkekler kadar düzgün değiller.Türkiye'de böyle en azından.
    Geçen sene yani 15 temmuz 2016'da 2 senelik kız arkadaşım başkasıyla konuşunca ayrılmıştım,sonra 1.5 saatlik yola (gece) gelip ailemin yanında ağlayıp af diledi,affettim.Sonra yine aynı şeyler oldu,yine affettim.Ama son olaydan sonra bir daha affetmeme kararı aldım ve her şeyi bitirdim.Her gün arayıp mesaj atıyor ama asla cevap vermiyorum.İlişkiye bir kere 3.kişiyi soktular mı bitiyor iki taraf için de.Ben şuan mutluyum çünkü daha yeni gözüm açıldı.Umarım sizin de gözünüz açılmıştır,eşiniz sizi bir çırpıda bırakıp gidebiliyorsa bu ilerde devam ederseniz de olacak.Yapmayın hocam bir daha birleşmenizi tavsiye etmem.
  • Sizin evlendiğiniz gün ben de sevdiğim kızla rüya gibi bir gün geçirmiştim. Şimdi de konuşmuyoruz. Sanırım tek farkımız siz evlisiniz biz ise ayrı bir sevgili. Geçmiş olsun usta. Hayat bu, neler olacağı belli olmuyor. Sevmek karın doyurmuyor derler ya. Çok doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobel Adayı -- 2 Ağustos 2017; 22:51:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebep ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok sebep var hocam. Genel olarak iletişim kuramama. Bazen herşey çıkmaza girer de sebebini bilemezsin , seversin iyi günler de geçirirsin ama içten içe hep birşeyler rahatsız eder öyle garip birşey. Psikolojik olarak uyum sağlayamadık birbirimize evlilik kurumu içinde.

• sevgi ve saygı bitince kaçnılmaz son, hayırlısı olsun zamanla her şey yoluna girer.
  • Hocam nasıl bir evlilik oldu? Yani çok mu ani kararlar aldınız? Tanımadan mı evlendiniz? Görücü usulü ile mi oldu?

Bu arada evlilik aşkı öldürüyor diyorlar. Kuzenim bile 8 sene birlikte olduğu sevgilisi ile evlendi, 8 ay sonra boşanma kararı aldılar.

• geçenlerde böyle bir konu vardı ama girmemiştim umarım kopya konu değildir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOŞANAMIYORUM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşk evliliğ miydi? Ne kadar flört ettiniz? Eşin çalışıyor muydu?

• 3. biri olma gibi bir durum söz konusu mu peki?
  • Evlenmeden önce 1.5 yıl flört etmiştik. Aşk evliliği yaptık. Hatta bazı durumlarda aileleri karşımıza alıp onları ikna edip evlenmemiz gerekti.

O da çalışıyordu. 3. Kişi söz konusu değil ama birçok şeyde anlaşamayınca kendince benimle ilgili 3. Kişiler çıkarmaya çalıştı.
    Şimdi işe geldim sanırım izin almış. Çıkarken evdeydi . Ailesini çağırmış başka şehirden . Bugün kolileriyle gidecekmiş . Belli bir saate kadar eve gitmemi istemedi . Ailesiyle karşılaşmamı istemiyormuş . Akşam eve gittiğimde eşyalarıyla gitmiş olacak.

• Gitmiş . Şimdi önüme bakacağım . Bunu yaşayacağımı hiç sanmazdım .

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunNnN

Gitmiş . Şimdi önüme bakacağım . Bunu yaşayacağımı hiç sanmazdım .

Ben de muhtemelen 4 senelik sevgilimden ayrıldım yaklaşık yarım saat önce. Uyuşmuş gibiyim, hiçbir şey hissetmiyorum. Geçecek seninki de inşallah hocam.
  • zor süreçler zamanla atlatıcaksın zamanla daha olgunlaşıcaksın bir sonraki ilişkinde daha olgun olucaksın. ben demiyorum bir arkadaşım söylüyor.
  • Zamanla sende alışırsın dediler.

• Olurda boşanirsaniz ki insallah olmaz nafaka odeyecek misin

• Cancagız kullanıcısına yanıt
    Yok birşey istemedi . Zaten çocuk vs yok . Kenarda birikmişimiz vardı onları verdim zaten.

• quote:

Yok birşey istemedi . Zaten çocuk vs yok . Kenarda birikmişimiz vardı onları verdim zaten.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 24 Ekim 2020; 17:59:40 >
  • Yok konuşmadık. Baba dediğim insanı Mersin'den Ankara'ya çağırıp eşyalarını Ankara'daki evlerine taşıttı . Akşam 6ya kadar eve gitmemiştim bu işleri yapacaklarını biliyordum. Hiç konuşmadan eve gittim . Annesinin hediye ettiği yağlı tabloya kadar toplayıp gitmişti. O baba dediğim insan da bir kere olsun aramadı oğlum ne oldu neyin var birşeye ihtiyacın var mı diye.

Çocuk gibi Facebook instagram whatsapp engellemesi yapmış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunNnN -- 4 Ağustos 2017; 10:41:17 >
  • quote:

Yok konuşmadık. Baba dediğim insanı Mersin'den Ankara'ya çağırıp eşyalarını Ankara'daki evlerine taşıttı . Akşam 6ya kadar eve gitmemiştim bu işleri yapacaklarını biliyordum. Hiç konuşmadan eve gittim . Annesinin hediye ettiği yağlı tabloya kadar toplayıp gitmişti. O baba dediğim insan da bir kere olsun aramadı oğlum ne oldu neyin var birşeye ihtiyacın var mı diye.

Çocuk gibi Facebook instagram whatsapp engellemesi yapmış zaten.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 24 Ekim 2020; 17:59:32 >
  • bu yaşananlar bana o kadar çok koyuyorki anlatamam yorumları okurken gözlerim doluyor ağlamaklı oluyorum çekip gitmek bu kadar kolay mı abi ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.