< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
10 yillik evlilik ve 3 cocuk var bizde
Hanim gecen yil evde oturmaktan sikilinca asgari ucretle ise girdi Yazin hanimin memleketine tatile gittik ailecek Ne oldu nasil oldu anlayamadim orada degisti birden Buradan gitmeden arabasini satti halbuki bana daima ben arabasiz yapamam derdi Arabanin parasi ile memleketinde kucuk bir daire satin aldi ve kiraladi Biz memleketinde annesinin evinde kaliyorduk ama annesinin evi 2 kucuk odadan ibaret yani cocuklarla zor oluyordu Kisa sureli kalacagimiz icin pek dert etmedim zaten memleketini o kadar sevmiyordum havasindan olacak Ev aldiktan sonra konusmalari degisti ve bana artik eve donmek istemedigini memleketinde cocuklarla kalmak istedigini soyledi Ben ona isin ne olacak diye sordugumda bosversene burada daha iyisini bulurum dedi Sasirmistim zira ne zaman onun isini asgari ucretle bu yorucu is cekilir mi diye elestirsem bana daima isini sadece para icin yapmadigini isini sevdigini soylerdi Ben daima kadinlar maymun gibidir sozunu hatirliyordum ve kendi kendime acaba buna kim ne vaad etti diye sorar dururdum Orada davranis degisikligini de farkettim mesela burada tessetture dikkat eden kadin orada turban yerine basina sapka giymeye basladi Nedenini sordugumda memleketinde tuerbanlilara uzayli gozuyla baktiklarini anlatmisti Nihayet valizler toplandi eve donecegimiz gunun aksami Aniden benim yola cikarken alkol almama kizdi ve kavga cikardi Kaynana ucakta bagaja bile sampanya almiyorlar cunku basincli o yuzden yanina bu sampanyalari havaalaninda birakmak zorunda kalirsin deyince ben de ziyan olmasin diye 2 sise sampanyayi kafaya diktim O da sen alkolik misin deyip kavga cikardi Ucusa 3 saat kala ben ve cocuklar gelmiyoruz dedi ben de yalniz havalimanina gitmek zorunda kaldim Havalimaninda ucagi beklerken bile ansizin gelir diye umut ediyordum Ucakta cocuklarin olmasi gereken bos koltuklara baktigimda yasadigim uzuntuyu unutmam Eve dondukten sonra havalimanindan arabayla eve donmek yerine antalyaya direksiyonu kirdim zira bombos bir eve girmek bana agir geliyordu Antalyada akrabamin yanina kafa dagitmaya gittim akrabam olanlari ogrenince abarttigimi onun mutlaka donecegini soyledi bana Antalyada madem oyle iste boyle deyip nerde aksam orada sabah takilmaya basladim Hic kullanmadigim facebooka uye olup antalya gecelerinden fotograflar paylasiyordum Birgun bana faceden msj atip sen facedeki iliski durumunu bosanmis yazmisin ben de bosanma davasini buradan aciyorum o halde dedi Ben cevap yazmadim Ben facede paylasim yapmaya basladiktan sonra akrabamla telefonla konusmaya baslamis akrabam da bana sik sik o sana donecek annesi 3 cocukla onu cekemez emin ol annesiyle bile kavga ediyordur kalmamasi icin diyordu Kemerde plajda tanistigim turist kadina anlattim o da ayni sekilde o sana donecek diyordu Kaleicinde takildigim gec bir saatte whatsapptan bana msj gonderip beni ozledin mi beni seviyor musun yazmisti Cevap yazmayi dusunmuyordum ama o sirada yanimda olan turist kiz sorunca ben de anlattim Kiz bana hata yaptigimi onun bana donmek istedini soyledi ve onun yonlendirmesi ile msjlara cevap yazmaya basladi Bir kac gun yazistik bana neden bu sekilde davrandigini anlatinca sasirdim cunku onun beni elestirdigi benim de onun istedigi sekilde davranislarimi degistirmeye calismam onu uzmustu Misal benim kilolu olusumu daima elestirmistir ben de baharin basinda diyete baslayip kila vermeye calistim hatta spor olsun diye uzun yuruyuslar yapiyordum Bu yuruyuslar genelde isten sonra eve gelip aksam yemeginden sonra disari cikmak seklinde oluyordu Ben ne amacla yaptigimi anlattigim halde benim baskalariyla beraber olabilmek icin boyle davrandigimi dusunup kiskanmis O beni seneler oncesinden kalma eski kiyafetleri giydigim ve kendime yeni kiyafet almadigim icin elestirirdi evde gobegimin uzerine hopdediks gibi pijamayi cekip yatmama cok kizardi, aramizda 10 yas fark var ama bana bizi gorenler senin babam oldugunu zannediyorlar utaniyorum derdi Bende hazir kilo vermeye baslamisken kendime surekli yeni kiyafetler almaya basladim hatta evde pijama yerine yeni kiyafetlerimi giyerek dolasiyordum Meger bu davranisim ve gec saatlerde disari cikmam onu hayatimda bir baskasinin oldugunu dusundurmus Halbuki esim beni begensin dusuncesiyle yapiyordum Evlilikte romantizm kalmadigini anlatti bana kari koca degil kardes gibi yasadigimizi anlatti Bunlari degerlendirip duzeltmeye karar verince o da donmeye karar verdi ve cocuklarla dondu Geriye bakinca herseyin yanlis anlasilmalar ve iletisim eksikliginden kaynaklandigini ancak farkedebildim |
Sizin evlendiğiniz gün ben de sevdiğim kızla rüya gibi bir gün geçirmiştim. Şimdi de konuşmuyoruz. Sanırım tek farkımız siz evlisiniz biz ise ayrı bir sevgili. Geçmiş olsun usta. Hayat bu, neler olacağı belli olmuyor. Sevmek karın doyurmuyor derler ya. Çok doğru
|
kral yanlış anlama ama 2-3 hafta önce başladığını zannetmiyorum bir kadın arkasına bakmadan çekip gidiyorsa bi yerlerde garantisi vardır bi ilişkisi bişeyi vardır bunla devam ederim gibi senin bu tarz şüphelerin yokmuydu
|
ilk önce çocuğu aradım dedim hayırdır falan çocuk dedi ki ben konuşmayı başlatmadım.Çocuğu haklı buldum hiçbir kadın izin vermeden bir erkek bir adım bile yaklaşamaz.Neyse sonra kıza dedim ki bak bir daha olmayacak neyse aradan zaman geçti bir ayrılık oldu yine konuşmaya başlamış.Ben şunu anladım,erkekler kadınlarlardan daha çok seviyor.Kadınların birçok alternatifi olduğu için erkekler kadar düzgün değiller.Türkiye'de böyle en azından.
|
Kadınlar maymun gibidir; bir dalı sıkıca tutmadan diğerini bırakmazlar...
|
Aman nafaka kaptırmadan ayrıl da gerisi boş. Bir de eşyaları toplarken keşke orada olsaydın sana ait eşyaları götürmesin.
|
Umarim istediginiz gibi olur hersey. Bu arada yobaz falan degilim ancak maddi kazanci olan kadinlarin daha uzlasmaya uzak oldugunu goruyorum maalesef. Alttan almayi gururlarina yediremiyorlar.
|
Bu olaylar beni çok üzüyor be. Ben bahçede beslediğim kedinin bir zaman sonra yanıma gelmemesine bile üzülüp,duygulanan insanım. Böyle bir şeyi düşünemiyorum bile. İnşallah en kısa sürede atlatırsın hocam.
|
Geçen sene yani 15 temmuz 2016'da 2 senelik kız arkadaşım başkasıyla konuşunca ayrılmıştım,sonra 1.5 saatlik yola (gece) gelip ailemin yanında ağlayıp af diledi,affettim.Sonra yine aynı şeyler oldu,yine affettim.Ama son olaydan sonra bir daha affetmeme kararı aldım ve her şeyi bitirdim.Her gün arayıp mesaj atıyor ama asla cevap vermiyorum.İlişkiye bir kere 3.kişiyi soktular mı bitiyor iki taraf için de.Ben şuan mutluyum çünkü daha yeni gözüm açıldı.Umarım sizin de gözünüz açılmıştır,eşiniz sizi bir çırpıda bırakıp gidebiliyorsa bu ilerde devam ederseniz de olacak.Yapmayın hocam bir daha birleşmenizi tavsiye etmem.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobel Adayı -- 2 Ağustos 2017; 22:51:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 24 Ekim 2020; 17:59:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunNnN -- 4 Ağustos 2017; 10:41:17 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 24 Ekim 2020; 17:59:32 > |
|