Şimdi Ara

Boşanıyoruz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
10
Favori
10.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tür hikayeler korkuyla birlikte tedbir ve üzüntü veriyor bana. Geçmiş olsun dostum, her şeyin hayırlısı senin için olur umarım.
  • cuneydd kullanıcısına yanıt
    Umarim istediginiz gibi olur hersey. Bu arada yobaz falan degilim ancak maddi kazanci olan kadinlarin daha uzlasmaya uzak oldugunu goruyorum maalesef. Alttan almayi gururlarina yediremiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yillik evlilik ve 3 cocuk var bizde
    Hanim gecen yil evde oturmaktan sikilinca asgari ucretle ise girdi

Yazin hanimin memleketine tatile gittik ailecek
    Ne oldu nasil oldu anlayamadim orada degisti birden
    Buradan gitmeden arabasini satti halbuki bana daima ben arabasiz yapamam derdi
    Arabanin parasi ile memleketinde kucuk bir daire satin aldi ve kiraladi

Biz memleketinde annesinin evinde kaliyorduk ama annesinin evi 2 kucuk odadan ibaret yani cocuklarla zor oluyordu
    Kisa sureli kalacagimiz icin pek dert etmedim zaten memleketini o kadar sevmiyordum havasindan olacak

Ev aldiktan sonra konusmalari degisti ve bana artik eve donmek istemedigini memleketinde cocuklarla kalmak istedigini soyledi
    Ben ona isin ne olacak diye sordugumda bosversene burada daha iyisini bulurum dedi
    Sasirmistim zira ne zaman onun isini asgari ucretle bu yorucu is cekilir mi diye elestirsem bana daima isini sadece para icin yapmadigini isini sevdigini soylerdi

Ben daima kadinlar maymun gibidir sozunu hatirliyordum ve kendi kendime acaba buna kim ne vaad etti diye sorar dururdum
    Orada davranis degisikligini de farkettim mesela burada tessetture dikkat eden kadin orada turban yerine basina sapka giymeye basladi
    Nedenini sordugumda memleketinde tuerbanlilara uzayli gozuyla baktiklarini anlatmisti

Nihayet valizler toplandi eve donecegimiz gunun aksami
    Aniden benim yola cikarken alkol almama kizdi ve kavga cikardi
    Kaynana ucakta bagaja bile sampanya almiyorlar cunku basincli o yuzden yanina bu sampanyalari havaalaninda birakmak zorunda kalirsin deyince ben de ziyan olmasin diye 2 sise sampanyayi kafaya diktim
    O da sen alkolik misin deyip kavga cikardi

Ucusa 3 saat kala ben ve cocuklar gelmiyoruz dedi ben de yalniz havalimanina gitmek zorunda kaldim
    Havalimaninda ucagi beklerken bile ansizin gelir diye umut ediyordum
    Ucakta cocuklarin olmasi gereken bos koltuklara baktigimda yasadigim uzuntuyu unutmam

Eve dondukten sonra havalimanindan arabayla eve donmek yerine antalyaya direksiyonu kirdim zira bombos bir eve girmek bana agir geliyordu
    Antalyada akrabamin yanina kafa dagitmaya gittim akrabam olanlari ogrenince abarttigimi onun mutlaka donecegini soyledi bana

Antalyada madem oyle iste boyle deyip nerde aksam orada sabah takilmaya basladim
    Hic kullanmadigim facebooka uye olup antalya gecelerinden fotograflar paylasiyordum
    Birgun bana faceden msj atip sen facedeki iliski durumunu bosanmis yazmisin ben de bosanma davasini buradan aciyorum o halde dedi
    Ben cevap yazmadim

Ben facede paylasim yapmaya basladiktan sonra akrabamla telefonla konusmaya baslamis akrabam da bana sik sik o sana donecek annesi 3 cocukla onu cekemez emin ol annesiyle bile kavga ediyordur kalmamasi icin diyordu

Kemerde plajda tanistigim turist kadina anlattim o da ayni sekilde o sana donecek diyordu
    Kaleicinde takildigim gec bir saatte whatsapptan bana msj gonderip beni ozledin mi beni seviyor musun yazmisti
    Cevap yazmayi dusunmuyordum ama o sirada yanimda olan turist kiz sorunca ben de anlattim
    Kiz bana hata yaptigimi onun bana donmek istedini soyledi ve onun yonlendirmesi ile msjlara cevap yazmaya basladi

Bir kac gun yazistik bana neden bu sekilde davrandigini anlatinca sasirdim cunku onun beni elestirdigi benim de onun istedigi sekilde davranislarimi degistirmeye calismam onu uzmustu
    Misal benim kilolu olusumu daima elestirmistir ben de baharin basinda diyete baslayip kila vermeye calistim hatta spor olsun diye uzun yuruyuslar yapiyordum
    Bu yuruyuslar genelde isten sonra eve gelip aksam yemeginden sonra disari cikmak seklinde oluyordu
    Ben ne amacla yaptigimi anlattigim halde benim baskalariyla beraber olabilmek icin boyle davrandigimi dusunup kiskanmis

O beni seneler oncesinden kalma eski kiyafetleri giydigim ve kendime yeni kiyafet almadigim icin elestirirdi evde gobegimin uzerine hopdediks gibi pijamayi cekip yatmama cok kizardi, aramizda 10 yas fark var ama bana bizi gorenler senin babam oldugunu zannediyorlar utaniyorum derdi

Bende hazir kilo vermeye baslamisken kendime surekli yeni kiyafetler almaya basladim hatta evde pijama yerine yeni kiyafetlerimi giyerek dolasiyordum
    Meger bu davranisim ve gec saatlerde disari cikmam onu hayatimda bir baskasinin oldugunu dusundurmus
    Halbuki esim beni begensin dusuncesiyle yapiyordum

Evlilikte romantizm kalmadigini anlatti bana kari koca degil kardes gibi yasadigimizi anlatti

Bunlari degerlendirip duzeltmeye karar verince o da donmeye karar verdi ve cocuklarla dondu

Geriye bakinca herseyin yanlis anlasilmalar ve iletisim eksikliginden kaynaklandigini ancak farkedebildim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Evlilikte boşanmanın lafı bile geçmemeli bence.
    Bu arada iletişim konusuna katılıyorum, yalnızca evlilikte değil, diğer bütün sosyal çevrelerde de iletişimin hayati öneme sahip olduğunu düşünüyorum.
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kusura bakma ama eşiniz haklı birçok noktada.Kendinizi biraz geliştirmeniz, ilgi alaka göstermeniz lazım.3 çocuk var nasılsa beni bırakmaz mantığı doğru değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olan çocuklara oluyor. Yoksa yetişkinler in ta... kadınlar para kazanmaya başlayınca saygıyı da yitiriyorlar.İletişimsizlik çağımızın sorunu. Gurur kibir insanı çıra gibi yakıyor. İnsaallah çocuklar için tüm çiftler 50 kere daha düşünür. Dayak içki kumar gibi şeyler yok ise.Hatalar insana mahsus...yeterki pişmanlığını dile getirsin ve hissettirsin.

• kardeş sen naptn son durum ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meluoe

kardeş sen naptn son durum ne

Resmen boşandık . Aralık 29 da kesin karar çıktı . Sanırım 2-3 hafta önce yeni bir ilişkiye başlamış. Benim akrabalarım sosyal medya hesaplarında ekliydi oradan paylaşımlar yapmış. Biraz ortalık karıştı tabi bu paylaşımlarından sonra , eş dost telefon açıp biraz azarlamışlar. Bence hayatına devam etmesi güzel ama keşke insanların gözüne sokmasaydı kendi zor durumda kaldı.

Bu arada dava açma aşamasında barışmak istedi kabul edemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunNnN

Gitmiş . Şimdi önüme bakacağım . Bunu yaşayacağımı hiç sanmazdım .

Bende 3 yıllık evliyim.Sen kurtuldun hocam.Kızlar evliliği flört dönemi gidi zannedip kısa sürede hayal kırıklığına uğruyorlar.Çok zor bir ülkede zor dönemlerden geçiyoruz.Bence bu ülkede evlenilmez.Hele bizim Türk kızlarının beklentileri çok yüksek
  • quote:

quote:

Resmen boşandık . Aralık 29 da kesin karar çıktı . Sanırım 2-3 hafta önce yeni bir ilişkiye başlamış. Benim akrabalarım sosyal medya hesaplarında ekliydi oradan paylaşımlar yapmış. Biraz ortalık karıştı tabi bu paylaşımlarından sonra , eş dost telefon açıp biraz azarlamışlar. Bence hayatına devam etmesi güzel ama keşke insanların gözüne sokmasaydı kendi zor durumda kaldı.

kral yanlış anlama ama 2-3 hafta önce başladığını zannetmiyorum bir kadın arkasına bakmadan çekip gidiyorsa bi yerlerde garantisi vardır bi ilişkisi bişeyi vardır bunla devam ederim gibi senin bu tarz şüphelerin yokmuydu

• Şurada yazılanları okudukça insan kadınlardan soğur. Şu konuda anlatılanlar ya iletişim eksikliği ya da evlendiğin kişiyi tanımamaktan kaynaklanıyor.

@ogunNnN siz ayrıyken hemen ilişkiye başlaması insanın aklına başka şeyler getiriyor, eminim aklına gelmiştir bunlar. Barış teklifini kabul etmemekle iyi etmişsin. Bende yakın zamanda iki buçuk yıllık kız arkadaşım tarafından terk edildim. Sonra barışmak için çok denedi ama olmuyor araya mesafe girince. Hala da seviyorum, zaten sen de sevdiğini yazmışsın. Ben böyle acı hissediyorsam senin acını tahmin edemem.

Önüne bak hocam, kendine bir hobi bul. Hayat devam ediyor sonuçta. İnşallah yakın zamanda toparlanırsın.

• yazılanları okudum gerçekten üzücü bir durum hocam.
    otoriter karakterler aşık da olsa maalesef bir noktadan sonra özverilerin suyu çıkıyor ve ister istemez ilişkiler çıkmaza giriyor.
    Birçok insan pek doğru bulmasam da evlenmek yerine dostvari bir yaşamı tercih ediyor zira sorumluluk yoksa sorun da yok gibi gizli bir prensip arkaplanda yürüyor.

Aslında iki tarafın da kendi payına düşen hataları var ve bu hatalar evlilikle birlikte daha ön plana çıkıyor.
    Özellikle genç bayanlar ve genç erkekler açısından bakıldığında daha trend bir yaşam tarzı daha yakın ..

ben 35 yaşıma girdim ve birçok konuda şüpheli yaklaşmak zorunda kalıyorum. belki geçmiş ilişkilerimdeki sıkıntılı süreçler beni bu noktaya sürüklemiştir.
  • Geçmiş olsun. Bir kaç güne normale döner hayatın.
  • quote:

quote:

Vay arkadaş demek ölsen Kırkını bile beklemeyecekmiş yenge...
  • Hocam sizin için çok üzüldüm . Hakkınızda hayırlısı umarım çok fazla dert etmezsiniz kendinize iyi bakın .

• ogunNnN kullanıcısına yanıt
    Hocam tek taraflı sizden dinleyince sanki küçük tartışmalar olmuş da hanımefendi düşünmeden yuvayı yıkmış, çekip gitmiş görüntüsü oluşuyor. Olayın daha derin olduğunu düşünüyorum ve bu yazdığınız mesajdan şunu çıkarıyorum. İkiniz de çalışıp benzer paraları eve getiriyorsunuz. Klasik Türk aile yapısında erkek evin reisidir düşüncesi var ve bu yetiştirme tarzıyla sanırım daha baskın karakter olmak istediniz. Ama kadın aynı katkıyı yaptığı evde emir alan olmayı tabi ki istemez. Hele ki ikiniz de çalışıp aynı seviye yorgunken kadından ev işlerini yapmasını beklediyseniz iş daha da kötüye gidecektir. Kadın yemeği yapıp bulaşığı yıkarken sofrayı kurup kaldırmanız yeterli olmaz. Bu yüzden hem parayı getirip hem hizmetçi gibi davranılmak hanımefendiyi bezdirmiş olabilir. Ha bunlar kesinlikle benim kendi hayal dünyam belki alakası bile yoktur. Bence tek çalışan siz olmalıydınız ve o eve bakmalıydı. Yok idealist biriyse ve ben de çalışacağım diyorsa o zaman kendisinden anneniz gibi davranmasını evi idare etmesini beklememeniz gerekirdi. Bir de işin şiddet yönü var. Sorsam hayır el kaldırmadım diyebilirsiniz ama genelde böyle diyen erkeklerde de itekleme, tokat gibi şeylere şahit oldum ve bunu pek şiddet saymıyorlar. Sanırım şiddetten kasıtları tekme tokat dövüp kemerle vurmak falan. Artık devir eskisi gibi ilerlemiyor. Umarım iki taraf da derslerini alır ve diğer ilişkilerinde mutlu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herina -- 2 Ocak 2018; 17:56:56 >

• evlenmeyi asla düşünmüyorum.flörte ve sevgiliye evet.Ama evlenmem asla.

geçmiş olsun umarım atlatırsınız
  • Mersin’deysen gel dertleşelim. Zor bir durum be hocam

• yılbaşında bende sevgilimle rüya gibi bir gün geçirdim ama şimdi konuşmuyorum bende.
    bundan sonra benle sevgili olacak kıza acıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 3 Ocak 2018; 9:54:3 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.