Şimdi Ara

Boşanıyoruz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
10
Favori
10.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Orijinalden alıntı: Nobel Adayı

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Orijinalden alıntı: Nobel Adayı

Sizin evlendiğiniz gün ben de sevdiğim kızla rüya gibi bir gün geçirmiştim. Şimdi de konuşmuyoruz. Sanırım tek farkımız siz evlisiniz biz ise ayrı bir sevgili. Geçmiş olsun usta. Hayat bu, neler olacağı belli olmuyor. Sevmek karın doyurmuyor derler ya. Çok doğru

Vay be..

Ben dışarıdaydım. Sürekli arıyordu telaşlıydı. Nolursun eve gir diye yalvarırdı.

Şimdi ayrıyız

Aynı onun gibi konuştun. O gün ben de onu çok aramıştım. Nerdesin diye aramıştım ulaşamamıştım o gün ayrıldıktan sonra çok aramıştım. Meğerse şarjı bitmiş

Nereden nereye değil mi

Nereden nereye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Bırakın gideni, ne hali varsa görsün. Bir insan sorunları çözmek yerine bırakıp gitmeyi göze alıyorsa, ondan hiç bir halt olmaz. Ortada bir emek yoksa bir kazançta olmaz. Hiç bir şey yapmadan, her seyin kendi istediği gibi olmasini istemekte bencilliktir.

Yemin ediyorum hayatim boyunca bu tür insanlardan uzak duracağım. Yeni, karakterli insanlar tanıdikca bu basit kişiliklerin ne kadar boş olduğunu daha iyi goruyorum. Umarim sizinde karşiniza daha iyi birisi çikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 29 Ağustos 2017; 8:3:5 >
  • Son durumu soran arkadaşlar olmuş. Evimizi boşalttım . 1+1 eve çıktım . Taşınmam Yeni bitti. Ne hayallerle aldığımız eşyaları 1+1 ev için 2. El eşyalarla takas ettim. Tatile gitmiş . Ya işinden izin aldı ya da istifa etti bilemiyorum . Ben de bayramda çalışmak durumunda kaldım. Çok düşünmemeye çalışıyorum . Yoksa çok acıtıyor. Şu ana kadar düşünmemekte başarılı oldum bundan sonrası da aynı olur umarım .

Tecrübe şudur ki hocam , evde kadının yapacağı işleri kadın , Erkeğin yapacağı işleri erkek yapacak. Yok işten geliyor yorgun olur yardım edeyim falan yalan işler. Evde 2 taraf da erkek olursa olmuyor maalesef. Bazen sevdiğine kıymak lazım . En başta bu görev paylaşımı zor olacaktır . Muhtemelen kadın doğası gereği isyan edecektir , ama yaşanması gerek bir süreç bence. Bu kabullenildikten sonra herşey rayına oturur zaten . Ben en büyük hatayı burada yaptım ve evde hiçbir zaman otoritemi kabul etmedi. İş yerinde de emrinde 55 adama sürekli emir yağdırıyordu bunu evde de sürdürmeye başladı. Kendi otoritesini kurmaya çalışıp ayrımı gerçekleştiremedi. Yukarda bahsettiğimiz gibi yapsaydım ev ve işi de ayıracaktı bence.

• ogunNnN kullanıcısına yanıt
    quote:

...Ben en büyük hatayı burada yaptım ve evde hiçbir zaman otoritemi kabul etmedi. İş yerinde de emrinde 55 adama sürekli emir yağdırıyordu bunu evde de sürdürmeye başladı. Kendi otoritesini kurmaya çalışıp ayrımı gerçekleştiremedi...

Bence hatayı siz değil, o yapmış. Sizin de dediğiniz gibi evdeki konumu başka işteki konumu başka. Her ne kadar birilerine emir verip istediklerini yaptırıyor olsa da evlilik hayatı bambaşkadır, bunu farkına varamaması kötü olmuş. Tabi size de büyük bir acı olarak döndü. :/
    Hocam çok özür sizin ve eski eşinizin mesleği ne idi? Yani şu var mı mesela onun daha üst mevkide olup sizin daha alt pozisyonda olmanız gibi?

Unutmayın ki bu hayatta çok daha büyük acılar var ancak insan alışıyor, her türlü acıyı unutuyoruz zamanla, bu insan olmanın doğasında var, zaten başka türlü sosyal yaşam mümkün olmazdı. Kendinizi yıpratmadan bu süreci atlatmanızı dilerim.
    Günlerini sakin onu dusunmekle gecirme, aktivite grublarina katil, yalniz basina kalmamaya calis, bol bol akraba dost ziyareti yap, hergun anne babayi ara konus, daha gencsin hata edip cocukda yapmamissiniz ne guzel zararin neresinden donsen kârdir iste, sukret bir ömür öyle biriyle gecirmeyecegin icin, ustte arkadasinda dedigi gibi basin sagolsun öldü bil yani.

• Akıllılık etseydin sana itaat edecek bir kadın alırdın. Acı bir ders olmuştur
  • Şu konuları görünce ben yaşamışım gibi üzülüyorum. Hayırlısı olan neyse o olsun hocam..
  • hocam yanlış anlamayın ama merakımdan soruyorum sizin gibi bir durumu yaşayan yaşamayan herkes fikrini belirtirse iyi olur

o tecrübeden sonra gerçekten 2. kez evlenmeyi düşünüyor musunuz yani karşınıza birisi çıksa olur der misiniz veya bidaha geriye dönseniz keşke bir başkasıyla falan evlenseydim dermisiniz yoksa hiç bu evlilik işine falan bulaşmamak mı lazım ?

biraz anlatım bozukluğu olabilir ama konuyu baştan sona okudum moralim bozuldu kafam çorba oldu idare edin anladınız, fazla da takılmayın siz onu değil o sizi kaybetti emin olun.
  • hocam mesleğiniz nedir? ve de mahkeme olayları başladı mı?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    2pac. kullanıcısına yanıt
    Mesleklerimizde sınıfsal bir fark yok hocam. Kazançlarımız aynıydı . Ben prim esasında çalıştığım için bazı aylar yüklü para kazanıyordum . Bahsetmek istediğinizi anladım o yüzden bunu belirtmek istedim. Bir ilaç firmasında tıbbi tanıtım temsilcisi olarak çalışıyorum . Firma iyi bir firma ve terfi ihtimalim var. O ise elektrik elektronik mühendisi . Ben uluslararası ilişkiler mezunuyum .

Adli tatilin bitmesini bekliyoruz davanın başlaması için. Geçen gün bir boşanma anlaşması gönderdi . İmzaladım davayı açacak . Adli tatilden sonra 15gün içinde tek oturumda biter diyorlar dava için.

Keşke evlenmeseydim demiyorum şu an için . İlerde ne olur bilemem. Aman evlenmeyin diye bir şey yok . Her ilişki birbirinden bağımsızdır bence. Bizim yaşadığımız istisna bir olay. Bir süre bekarlığımı yaşarım . Karşıma çok çok inandığım biri çıkarsa evlenirim yine. He sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. O yüzden çok düşünürüm ama evlenmem değil.

Sadece aklıma takılan iki şey şu , bulacağım kişi ilk evliliğini yapacaksa durumumu ne kadar kabul edebilir ? Kendisi ve ailesi ...

Elbet düğün olacaktır . Nasıl olacak bilemiyorum . Sonuçta bütün eş dost durumu biliyor. Bunun yanı sıra herkes dişinden kemiğinden bir şeyler biriktirip bir şeyler takıyor. Bunu 2. Defa yaptırmak beni çok rahatsız eder. Çok ilerisini düşünüyorum ama bu var sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunNnN -- 29 Ağustos 2017; 22:57:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• abi alınmada feysden,wp'den engellemiş yazmışsın,bu insanla nasıl birlikte oldunuzda evlendiniz Nerdeyse 30 yaşına dayanmış bi insanın böyle bişey yapacak kadar açalması çok saçma değil mi,birazcık olgun bir insan olsa böyle olmazdı belki..
  • Doğru eşi bulamamaktan korkarken bu konu ve yazilanlar beni dahada korkutur hale geldi hocam. Allah herkese hayırlı eşler nasip etsin.

• Bu olaylar beni çok üzüyor be. Ben bahçede beslediğim kedinin bir zaman sonra yanıma gelmemesine bile üzülüp,duygulanan insanım. Böyle bir şeyi düşünemiyorum bile. İnşallah en kısa sürede atlatırsın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunNnN

Gitmiş . Şimdi önüme bakacağım . Bunu yaşayacağımı hiç sanmazdım .

27 yaş ne geç ne de erken ama 1990 doğumlu olmak yine de evlilik açısından belki kolay değil.

Umarım Csb'dir. Yoksa üzücü tabi her boşanma gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter sahibi olmazsa veya olmazsan tabiki biter. Evlilik ile oluşan karakter çok acı. Bunu önceden anlatmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam, son durum nedir?

• Allah bilir ne naneler yedin kanka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Eski sevgiliyle iletişim varsa işin rengi değişiyor maalesef. :/

ilk önce çocuğu aradım dedim hayırdır falan çocuk dedi ki ben konuşmayı başlatmadım.Çocuğu haklı buldum hiçbir kadın izin vermeden bir erkek bir adım bile yaklaşamaz.Neyse sonra kıza dedim ki bak bir daha olmayacak neyse aradan zaman geçti bir ayrılık oldu yine konuşmaya başlamış.Ben şunu anladım,erkekler kadınlarlardan daha çok seviyor.Kadınların birçok alternatifi olduğu için erkekler kadar düzgün değiller.Türkiye'de böyle en azından.

Kadınlar maymun gibidir; bir dalı sıkıca tutmadan diğerini bırakmazlar...

• cuneydd kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun. Peki önceden eşi tanımak için ne yapmalıyız? Evliliği idare etmek anlaşılan kolay değil bu devirde.
    Hakkınızda hayırlısı olsun, barışmak istiyorsanız inş. bir yol bulunur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.