Şimdi Ara

bosch bsa modeli elk.süp. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta bahsettiğim model elk.süp için kutu içinde 5li torbasını aldım,birde içinden bir filtre çıktı.Acaba bu filtre tam olarak nereye takılıyo?Gördüğüm 2 tane filtre yeri var toz torbasının haznesindekinemi yoksa motor tarafındakinemi takılıcak yardımcı olursanız sevinirim
    Saygılar

• slm ben bsa 2202 modelini kullanıyorum.bizim süpürgemizde o filtre motorun önüne takılıyor.bizimki 5 yıllık bir makine.eğer sizin süpürgeniz yeni ise o mikrofiltreyi takmanıza gerek yok yeni modellerin motor filtresi yıkanabiliyor.mesela bsa 2808 modelinde o filtreye ihtiyaç yok.yıkanabilir olması avantaj. ben de o yıkanabilir filtreden servisinden aldım.sakın orijinal torbadan vazgeçmeyin çünkü pazarda markette satılan 1 ytl lik torbalar çok adi ve toz kaçırıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: obob

Meraba arkadaşlar
    Başlıkta bahsettiğim model elk.süp için kutu içinde 5li torbasını aldım,birde içinden bir filtre çıktı.Acaba bu filtre tam olarak nereye takılıyo?Gördüğüm 2 tane filtre yeri var toz torbasının haznesindekinemi yoksa motor tarafındakinemi takılıcak yardımcı olursanız sevinirim
    Saygılar

Eğer motorun çıkışında kaset varsa kaseti çıkarın ve filtreyi altına yerleştirin.
    Torba haznesindeki filtre zaten yıkanabilir filtredir,değiştirilmiyor olması lazım.
  • boschun bsa serisinin 4-5 yıl önceki modellerinde toz haznesinin içindeki filtre değiştirilen bir filredir.(aircleanI olarak geçer).son1-2 yılda piyasaya sürülen süpürgelerinde aircleanII adı verilen motor koruma filtresi mevcuttur ve yıkanabilir.ayrıca yeni model bsa serisinde hava çıkış filtresi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.