Şimdi Ara

Bosch Car Service Hakkındaki Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bosch Car Service hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? Özellikle tecrübe etmiş olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim ? Örneğin, şundan memnun kaldım, şundan memnun kalmadım, Önerileriniz var mıdır ? Şöyle olsa daha iyi olurdu tarzında...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aracın ön tamponunu 2 haftada değiştirdiler, sis farının çerçevesini takmamışlar tekrar gittim.
    faturayı bir çok kez istedim.

Çok zayıflar.
  • Öncelerin "Mert Otomotiv", "Hünkar Kaporta", "İbrahimgiller Oto Bakım" cıları oldu Bize Bosch Car Service. Yani Anlatmak istediğim öyle kurumsal her yerde birbirine benzer hizmet beklemek hata olur.

Mesela ben Ankarada Uzay çağı caddesindeki Uraz Bosch Car dan çok memnunum. Hem sıcak kanlılar hem hertürlü yardımı yapıyorlar ellerinden geldiğince en uygun fiyatı onlar verdi. Aracın ilk bakımını yaptırtmak istedim, ilk bakımsa bizim yerimize servisinde yaptırın kaydı başlasın sonraki bakımlarda bize geitirn öylesi sizin için daha iyi olur diye fikir verdiler. Bilemiyorum böyle şeyler benim için ufak ama cezbedici şeyler.
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Kötü bir tecrübe olmuş :(

• Saat gibi çalışan megane 2 bosch car serviceden sonra dikiş tutmadı. Aracın resmen miladı oldular. Günahlarını almayayım ama enjektörlerini değiştirdiklerini düşünüyorum.

Gitmem de göndermem de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Öncelerin "Mert Otomotiv", "Hünkar Kaporta", "İbrahimgiller Oto Bakım" cıları oldu Bize Bosch Car Service. Yani Anlatmak istediğim öyle kurumsal her yerde birbirine benzer hizmet beklemek hata olur.

Mesela ben Ankarada Uzay çağı caddesindeki Uraz Bosch Car dan çok memnunum. Hem sıcak kanlılar hem hertürlü yardımı yapıyorlar ellerinden geldiğince en uygun fiyatı onlar verdi. Aracın ilk bakımını yaptırtmak istedim, ilk bakımsa bizim yerimize servisinde yaptırın kaydı başlasın sonraki bakımlarda bize geitirn öylesi sizin için daha iyi olur diye fikir verdiler. Bilemiyorum böyle şeyler benim için ufak ama cezbedici şeyler.
    Aslında dediğinizde haklısınız. Hepsi bir değil. Anlattığınız örnek ise çok güzel. Önce parayı değil müşteriyi düşünmüşler. Takdir etmek lazım. Olması gereken şeyi yapmışlar. Esnaflık böyle olur.

Açıkcası bizde Ankara’ da önümüzdeki süreçte Bosch Car Service açmaya karar verdik. Önceliğimiz maksimum müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet ve kaliteli ortamı makul fiyatlarla sunabilmek. Farklı önerilere, yorumlara açığız. Hizmet vermeye başlayana kadar sizlerden alacağımız feedbackler kendimizi geliştirmemizde yardımcı olacaktır.

• İzmirde otolab var mesela çok iyi.
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Son bakımı orada yaptırdım. Gayet ilgiliydiler, fiyatı da uygundu. Açarsanız güzel olur, gidecek bir yerimiz olur :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BURAYA ARACINI EMANET ETMEK İSTEYEN HERKEZ OKUSUN...

BOSCH CAR SERVİSE İSMİNE VE KURUMSALLIĞINA GÜVENDİĞİM İÇİN SORUN YAŞAMAM DİYE 2017 TEMMUZ AYINDA ARACIMI ( 4 FREN DİSKİ VE TÜM FREN BALATALARININ DEĞİŞMESİ) maksadıyla bu adı geçen yere bıraktım çünki uzun yola gidecektim ve içim rahat olsun dedim fren önemli sonuçta, aracı benden aldılar ve bende yedek parça bölümüne gideyim bari dedim hem fiyatlara hem parçalara bakar incelerim diyerek ve camekandan gözüm bir anda dışarı kaydı bir baktım ki, benim aracı 15-16 yaşında bir çocuğa vermişler ve o çocukta aracımı şasiden kaldırmak yerine direk alt kısımdan yağ kartelinden olmak suretiyle motordan kriko vurmuş aracı o şekilde havaya kaldırmış kaput kanırmış artık motor dışarı fırlayacak nerdeyse hemen koşup yetiştim ama olan olmuştu bir kere... Aracımın motor takozu yerinden kopmuştu ancak servis amann canımm bundan bişiy olmaz sen böyle bin demeye başladı resmen sağlam verdiğim aracı bozup bana vermeye çalıştılar resmen sen böyle uzun yola git deyip başlarından savdılar ve hatta senin araban 30 liralık araba yani kötü ondan böyle oldu bile dediler yüzüme karşı, neredeyse arabayı sen bozdun diyecekler yüzüme ,

ve oradayken şahit olduğum olay ( AKÜSÜ SÖKÜK MÜŞTERİ PASSATINI İTEREK DÜKKANDAN DISARI YOKUŞA SALDILAR FREN ÇALIŞMIYOR DOGAL OLARAK AZ KALSIN YOLDAN GEÇEN BAŞKA ARACA VURUYORLARDI DİREKSİYONU KIL PAYI KIRARAK KURTARDILAR.. YOLDAN GİDEN ADAM HIZLI OLMASA VURMUŞLARDI ) YİNE ÇOCUKLAR.. YAPTI BUNU SONRA BİRBİRLERİNİ DÖVMEYE BAŞLADILAR YOK SEN NİYE FAZLA İTTİN YOK NİYE DİREKSİYONU ÇEVİRMEDİN DİYEREK.
    Kopan motor kulağının yeri

Aracı ben bu şekilde teslim almıyorum dedim 4-4 lük yapıp vereceksiniz 2 gün sonra gelip alacağım dedim,
    sonra bunların genel merkeziyle görüşüp durumu anlattım önce bana açık açık dediki efendim o bayii bizim sadece isim hakkımızı taşıyor onun dışında bizimle hiç bir bağları yok yani ortada resmen aldatmaca mevcut ee hani bosch kalitesiydi profesyönel işçilik ve orjinal parçalar felan dı ? yasal bir sorunda adamlar kesinlikle sorumluluk sahibi değiliz yani bunu bilin demeye getirdiler... neyse dedim motor yerinden çıktı kardeşş sen ne anlatıyosun bu sefer onlar işi ciddiye aldı, siz aracı oradan çıkartmayın gerekirse başka şehirden ustalarımızı gönderip kontrol ettiririz can mal tehlikesi olabilir anlattığınız şekilde olay olduysa başka yerlerde sorun varsa onlarıda halletttiriz şeklinde bir konuşma geçti

sonra beni bayiden arayıp aracınız hazır gelip alın diye aradılar gittim önce sen bizi şikayet etmişsin nasıl edersin felan seni araban kötü dediler açık açık utanmadan neyse baktım 0 motor kulagı (yan-sanayi) alınıp takılmış ama frenler düzgün yapılmamıştı resmen baştan savma rezillik iş yapmışlardı fren halıya kadar bassanda tutmuyordu onuda düzelltirip teslim almıştım

ÖDEDİĞİM ÜCRET..

Asla ama asla bu firmayı tercih etmeyin.. Ben karşıma çıkan muhattaptan memnun kaldım ama şanslıymışım ama servis kalitesi, özenli işçilik veya dikkat gibi bişiy yok sanayideki şahin tamir eden adam bosch un ismini asıyor tabelaya olayın özü o aracınızın başına birşey gelirse kimse sorumluluk kabul etmiyor asla!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 15 Ocak 2020; 17:44:10 >

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Üzücü bir durum. Her insan hata yapar, ama hatayı kabul etmeyip düzeltmemek gerçekten ayıp bir durum. Esnaflık böyle birşey değil.

• weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    İnşallah, bilgi vereceğim size hizmete başladığımızda ☺️

• 207m kullanıcısına yanıt
    Vallahi şimdi nasıl bilmiyorum ama ben gittiğim de bosch servisler 50 liralık işi 100 liraya yapardı pahalıydı yani bunu bile bile .. bende kurumsal diyerek sorun yaşamayım diye götürmüştüm ama büyük sorun sıkıntı yaşattılar ve sorumluluk almadılar.
  • Şubeden şubeye çok değişiyor kalite ben memnun kalmadım
  • Bazısında türkçe konuşmayı bilmeyen elemanlar çalışıyor. Fiyat olarakta yetkili servisten farkı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubeden şubeye değişiklik gösteriyor. Ben bosch car service ümitköy'e gittim (ankara), zaten yeni açılmışlar. Periyodik bakımımı yaptırdım. Gayet sade ve ferah bir mekandı. Yeni olmalarının avantajı da büyük. Ben tavsiye ederim, çayyolu bölgesinde oturan varsa denesin. Fiyatları da gayet makul yetkili servislere göre. En azından aracınıza ne marka ürün takıldığını biliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haramidere Torium yakınlarındaki şubeye büyük kısmı egzoz emisyonu ölçümü olmak üzere birçok kez işim düştü. Müşteriyle ilgilenme konusunda pek bir sıkıntı göremedim, ama alırsan ekime almazsan kasıma kadar tavırları da yok değildi. Ne zaman gitsem mekan ağzına kadar araba dolu oluyordu. Birkaç ufak tefek sorunun çözümü için para almadan yardımcı olduklarından dolayı süspansiyonlardan gelen metalin metale çarpması sesinin tamiri için burayı kullandım.

Sonuçta bir özel servis olmaları açısından oldukça pahalı olduklarını söylemeliyim. Aşağıdaki olaya kadar fiyat olarak normal özel servis ve yetkili servis arasında bir yerde olduklarını düşünüyordum.

Geçen ay bana 2005 model Renault Megane 1.6 BVA'nın bakımı için filtreler+ Petrol Ofisi marka yağ+bujiler olmak üzere 1000 TL fiyat çekince bir daha egzoz emisyonu ölçümü dışında burayı kullanmama kararı aldım.

• Gelen yorumları ve önerilerinizi değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. Zaten özellikle üstünde durduğumuz konulara eğilmişsiniz. Şu bir gerçek ki Türkiye’ de özel servisler konusunda maalesef çok gerideyiz. A.B.D’ de en çok tercih edilen servis Bosch Car Service mesela. Yetkili servislerden daha üstün hizmet verdikleri için. Tabi oranın şartları, tüketici hakları, kanunları farklı bir seviyede. Bizde elimizden geldiğince bunu hedeflemeye çalışacağız.

• Sorulması gereken soru şu

"Hangi Bosch Car Service"

Ayrıca Bosch ile alakaları yok, Bosch'u sadece buzdolabı üreten bir Norveç firması zannediyorla
  • şubeden şubeye farklılık gösteriyor. istanbul anadolu yakasında oturanlara merdivenköy atak bosh car servisini rahatlıkla tavsiye ederim gayet ilgili ve işlerini iyi yapıyorlar.
  • Erzurum da olanı işe yaramaz net. Sarsıntılı çalışma nedeniyle lpg filtresi,enjektörleri yeni değismis araçta tavsiye üzerine boğaz kelebeğine baktırmak icin gittik. Hava hortumu hava alıyor şurdan (karşı dükkanı göstererek) kelepçe alın dedi. Alıp çırağa sıktırıp parasını aldı. Uğraşmıyor adamlar doymuşlar paraya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.