BOSCH CLASSİC W6000 kombime termostat almak istiyorum.
biraz araştırma yaptım ve modülasyonlu olması gerektiğine karar verdim (daha az yakması, kombinin on/off çalışmaması için). Ancak, termostatı koyabileceğim en uygun yer ile kombi arasına mesafe var - (her ne kadar arada kapı/duvar olmasada) dolayısıyla kablosuz bir termostat almak istiyorum.
BOSCH un hem modülasyonlu hemde kablosuz olanını bulamadım.
bana önerebileceğiniz bir termostat var mıdır?
yemreg1Y
kullanıcısına yanıt
Bosch ta kablosuz ve modülasyonlu yok BütçeniZ varsa bosch tr 21 rf kablosjz oda termostatı öneririm kalitelidir sinyal kopması olmaz class 6000w ile uyumludur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
yemreg1Y
kullanıcısına yanıt
Kablosuz modülasyonlu yok maalesef.
bilgiler için teşekkür ederim. TR21RF alacağım sanırım.
(valide hanımda bu üründen var kendisi çok memnun - kombinin bulunduğu dolabın kapağını hiç açmıyor. öyleki, kombisinin nasıl açılıp/kapanacağını unutuyor. )
bu termostatı kendim monte edebilir miyim? (elimden iş gelir, eski kombinin motorunu falan kendim değiştirmiştim)
yemreg1Y
kullanıcısına yanıt
Montajı basittir kendiniz yapabilirsiniz.
arkadaşlar aynı kombiden bizdede var ama bir türlü termostad bağlama yerini bulamadım yardımcı olabilecek olan varmıdır ?
benimki sanırım 1-2 güne gelecek bende bağlamayı deneyeceğim. halledebilirsem açıklarım burada.
merhabalar BOSCH CLASSİC W6000 kombime Bosch TRZ200 Oda termostatı olur mu? tavsiye edermisiniz?
Bosh Class 6000 24kw 40 derecenin altına düşmüyor mu? Eski kombide 30 derecede kullanıyorduk.Bosh'u 30 dereceye düşürebilmek için termostat mı takmak gerekli?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme