Şimdi Ara

**BOSCH CONDENS 2200** Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bosch Condens 2200İ W Premix yoğuşmalı kombi

50c - 30c İşletmede minimum ısıl güç:5.3kW.....> modülasyon aralığı %21 - %100

https://www.bosch-thermotechnology.com/ocsmedia/optimized/full/o379585v52_6720886264.pdf

* 1/5 MODÜLASYON (minimum ısıl güç:5.3kW)
    **25kW kullanım suyu gücü (XL Profile)
    ***Modülasyonlu Sirkülasyon pompası (ERP)
    ****Modülasyonlu oda termostatı desteği (bosch cr10,bosch cr50,bosch cr100)
    *****düşük ses seviyesi 45dB
    ****** Kompakt boyutlar sayesinde kolay kurulum

https://www.bosch-thermotechnology.com/ocsmedia/optimized/full/o401305v272_Bosch_Condens_2200W_Brosur_TR.pdf

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Hocam selam bende dogalgaz doseticem. Tesisatcimiz vaillantci oldugu icin vaillant eco fit start modelini onerdi ama biz ilk bastan beri bosch 2200iw modelini istiyorduk. Sebebi yeni cikan bir urun ve daha fazla ozelligi sahip olmasi. Vaillant ilerde ariza cikartir isin icinden cikamayiz diye Bosch tercih etmek istiyoruz. Petekler eca. 7m petek boyu var ve evimiz 90m2. Yalitim cok yok ama orta soguklukta oluyor ev. Uc kisiyiz. Biz Vaillant Ecofit Start ve Bosch 2200iw arasinda kaldik. Bizim icin onemli olan uzun yillar sorun cikarmamasi ve ekomoik olmasi. Zira dogalgaz faturalari malum. Sizce hangi kombiyi almaliyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam izmirde yasiyoruz 3 kisiyiz ev 85 90m2 7m petek boyu var biz vaillant ecofit start ile bosch 2200iw arasinda kaldik. Boschu tercih etmek istiyoruz cunku yeni bir urun ve mahal isitmasi A sinifinda. Ecofit b sinifinda. Ecofit bakir esansor ve modulasyon yok ayrica uretimi biriyormus ve erpye uygun degil. Sizce hangisini tercih etmek lazim. Ekonomi ve konfor olarak

• azizkizil A kullanıcısına yanıt
    bosch condens 2200 ve vaillant eco fit arasında teknolojik fark var
    bosch tam yoğ, vaillant ise yarı yoğ bir kombidir, biri dizel araba diğeri benzinli araba
    sakın vaillant alma bosch condens 2200 al, hatta yanında alabiliyorsan bosch cr10 veya bosch cr50 modülasyonlu oda termostatı al ve yaşam odasına monte et
    mutfak ve diğer odaların peteklerine de danfoss termostatik vanalar taktır tasarrufun artar
    tasarrufa bu şekilde ulaşabilirsin, bir de kombiyi mümkünse balkona değil evin içine monte ettir
    izmirde kombiyi balkona monte ettirmek adettir bilirim
    kombinin balkonda olması yakıtı arttırır haberin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yorumun icin tesekkurler. Amcak bizim giris cikis borularini balkona koymuslar. Balkona kutu icine koyulacak. Oda termostati takilacaginicin termostatik vanaya gerek yok dediler. Zaten acip kapatilabilirnyada kisabilirsnizi dediler. Fatura asagi yukari 400 500 arasi gelir dediler ama ben arastryorum 250den fazla gelen yokmus. Neyse kombiyi iceri nasil monte ettircem bilemiyorum bu arada

izmirdeki esnaflara inanma, önce paranı alırlar sonra faturaların gelmeye başlayınca yüzüne bakmazlar
    ben olması gerekenleri anlattım tercih senin
    Dogru soyluyosun hocam. Hepsi eski geleneklere gore yapmaya calisip, elindeki mallari satma derdinde. Herkez guvenilir gozukup senin icin en iyisi bu diyerek bir sekilde o isi yapmaya calisiyor. Halbuki biz kit kanaat biriktirdigimiz paramizla iyi birseyler yapip ailemizle huzur icinde yasamak istiyoruz. Ne yazik! Verdigin bilgiler icin cok tesekkuler hocam. Ben gerekenleri isteyip yaptiracagim. Insallah bizim icinde iyisi bu olur. Tesekurler

son olarak şunu söyleyim, eğer kombiyi balkona monte ettirmek zorunda kalırsan kombi dolabının içine straforlarla yalıtım uygular
    kombinin altındaki boruları duvara gömdür sıva altında kalsın kombiciler buna ankastre derler, kombi altındaki borular yüzeyde olmasın ancak bu şekilde kombini korumuş olursun dış faktörlerin kombiye ulaşmasının önüne geçmiş olursun

• Hocam bana cvabiniz gelmedi. Ben bu kombiyle birlikte cr10 oda termostati alacagim. Ama tesisatci oda termostati bar termostatik vanaya gerek yok dedi. Zaten odalar ayni derecede isindigind otomatik kombi kendini kapatacak dedi. Termostatik vananin bir fonksiyonu kalmiyor dedi. Bende size bir sorayim dedim. Mahal alani 80 90m2 civarinda ve odalar karslikli oldgu icin mahal cabuk isinacagi icin isi odalar arasi cabuk yayilacak ve ev ayni isida olacak. Termostatik vanayla ayarlamaya gerek yok dedi. Sizce napalim takmamakta bir mahsur varmi? Yoksa faydasi mi var? Cvp verdiyseniz tekrar copy/past yapabilirsiniz. Yada zahmet olmassa tekrar cvp bekliyorum acilll. Persebe gunu montaj icin sozlestikk

• Hocam peki dogalgazi nasil kullanmak gerek?
    Gunduz: Cocuk odasi ve yatak odasi petegi 1e getirmek. Mutfak ve kordiorda termo vana yok orasi full acik mi birakmali?
    Gece: Salon ve mutfaktak petegi kapali. Koridor da termo vana yok bu yuzden hep gece gunduz acik. Yatak odasini ve cocuk odasini yatarken 3 e getirip yatmalimi?

Yada sizin oneriniz nedir? Salonda termo vana yok bisch cr10 oda terms var.

• Azizkizil1 A kullanıcısına yanıt
    termo vanalar günlük kullanıma uygun değil
    az sıcaklık istediğin odalar 2,5 & 3 numara
    normal sıcaklık istediklerin 3numaranın bir tık üstü
    konfor istediğin odalar 3,5 numara ve/veya 4numara
    oda termostatını da 21c den aşağıda kullanma buna dikkat et
    ayarları oda termostatından yap minimum 21c maksimum artık ne kadar istersen 22,23,24c...vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladim da mesela gece yatarken salondaki petekleri kapatmak gerekmezmi? Bosuna salonda tuketim olmasin diye. Yatak odasinda yatarken 3 yapicam vanayi. cocukta odasinda yatarken 3 yaparim. Yani demek istedigim gunduz salonda oturuoken termo vanayai 21 derece yapicam diger odalardaki termo vanalarida 2 ye getrcem. Gece yatakrkende salonun peteklerini kapatip yattigimiz odadaki termo vanayla oynicam.

• Cunku ben termo vana taktirmicaktim oda termostati var diye. Siz odalara termo vana taktir, yasam alinina da oda termostati demistiniz. Ben termo vanalari nasil kullanicam peki?

o.t ve/veya termo vanadan 24 saat faydalanamazsın. illaki görevini yapamayacağı saatler olabilir
    gece salonu kapatırsan buz gibi olur 6-7c düşer,sonra sabah tekrar aç ne anladım ben o işten, bu şekilde kullanım olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam malum dogalgaz fiyatlari artiyor. Ekonomi yapmak icin diyorum ben aslinda. Peki sizin tavsiyeniz nedir? Nasil kullanmak gerekir ?

Sizin tavsiyeniz onemli? Meslek ne bilmiyorum ama bu konuda bilginiz var. zira kombi tercihini sizin onerilerinzle aldim. Suanda montaj bitti.

Hocam malum dogalgaz fiyatlari artiyor. Ekonomi yapmak icin diyorum ben aslinda. Peki sizin tavsiyeniz nedir? Nasil kullanmak gerekir ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.