|
***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları (139. sayfa)

-
-
Kombi guzelde bosch servisi ve kendisi yaramaz ayipli mallarinin arkasinda durmuyorlar -
Hocam servis konusinda haklisin bes para etmez bosch. Servis konusunda arcelik ve vestel gurubuna kimse su dokemez. Bosch buzdolabi aldim anneme, aldktan sobra sogutmasini beyenmedim. Servis cagirdim dediler eger sorun yoksa 50 tl ucret var dediler. Bende dedim buzdolabinda 3 tane termometre var. Biri 0 bolmesi birisi orta bolme diyeride su konulan yerde. Geldiginizde 0 deeceyj gectim orta bolme 4 derece olmasi gerekmiyor mu 4 du de gectim 8 derece ojuyun 50 tl verecegim 10 derece altjna inmiyor dedim. Ozaman birsey demediler geldiler baktilar usteki buzluk derecesini sona dayadi bu sekil kullanacaksinjz dedi gitti. Dedim ne anlami kaldi bu isin. Oysa sorun buzdolabi yeni baglandigindan 1 gun gecmisti daha tam soguama saglanmadigindan oluyormus gittikten sonra orta ya aldim eskisi gibi sorun yok. Vestel ve arcelik gurubu gercekten servis konusinda iyi. Klimayi kimse yapamadi fabrikadan merkez servjs geldi. Gerci oda yapamadi ama cok ugrastilar. Wifi kart her internet saglayiciyi beyenmiyir, komsuya bagladim duzeldi. 3 tane modem degisti olmadi komsunin dandik modem ve internetini beyendi
-
Bosch 2200i için modülasyonlu kablosuz oda termostatı önerebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bosch ta kablosuz mod.o.t yok kablolu var
kablosuz on/off o.t var:bosch tr 36 rf , tr 24 rf...gibi
Peki on/of ile modülasyonlu arasındaki fark nedir? Hangisi daha kullanışlı avantajlıdır?
Hocam boschun modulosyonlusu gercekten guzel calisiyor. Kabloyu bir sekilde cek modulosyonlu al derim. Modulosyonluda ayar parametresine göre kazan derecesini veya kombi gucunu, ayarladigin dereceye gore kazani optimum dereceye veya guce ayarlar. Dis hava soğudugunda veya daha yuksek sicaklik istediginde ona gore otomatik ayarlar. Ve oda isisnda dalgalanma minimum seviyede olur. On ofta ise sabit bir kazan dercesi ve hasassiyet belirlersiniz ornek 55 derece kazan ve +-0,2 oda derecesinde sapma olsun dersiniz o sekil calisir. Ama hicbirzaman +-0.2 calismaz +0.3 hatta 0.5 gectigi bile olur. O un icin illa on of alinacaksa PID algoritmali olsun ki salinim olmasin. Benim sahsi onerim modulosyonlu on ofta ise honeeywell T3R. Maddi imkan varsa netatmo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoline2002 -- 4 Mart 2021; 12:39:54 > -
Disintegration Merhabalar.
Condanse 2000w kombim var. Bunda eski tip TRZ125 aç kapa o.t. vardi. Sahibinden den CR50 modulasyonlu o.t. aldim. ( garantisi devam ediyor )
Bir kac sorum var. yardımcı olursaniz sevinirim.
1. Modulasyonlu o.t. da eski termostatin soketlerinemi bağlanacak. Yani eskiyi söküp, kablo uclarini yeni o.t.namı baglanacak?
2. Deneme için bunu yaptim. Ayarlamaları falan hallettim. Ama o.t. nın ışığı yanmiyor. Yani arka aydinlatma cr50 de calismiyor. Bu neden olur? Cr50 menüsünde bunla ilgili ayar göremedim.
3. Sizce diş ortam ısı sensörü bağlamak mantikli olur mu? (7 m kadar petek + havlupanli bir sistem) Kullanilabilecek dis hava sensorunun model numarası nedir?
4. Condanse 2000w nun eski mi,
modulasyonlu pompa lı yeni versiyon mu oldugunu nasil anlariz?
5. Servis menüsüne 2000w da nasil giriyoruz. Tuş kombinasyonu nedir?
6.CR50 ben monte edersem garanti dişimi kalmış olur?
7.CR50 de bir servis yada admin menüsü var midir ? Varsa nasıl giriyoruz. @disintegration
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressamendy -- 5 Mart 2021; 13:38:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
anladım hocam bende böyle birşey yoktu.teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ressamendy
Disintegration Merhabalar.
Condanse 2000w kombim var. Bunda eski tip TRZ125 aç kapa o.t. vardi. Sahibinden den CR50 modulasyonlu o.t. aldim. ( garantisi devam ediyor )
Bir kac sorum var. yardımcı olursaniz sevinirim.
1. Modulasyonlu o.t. da eski termostatin soketlerinemi bağlanacak. Yani eskiyi söküp, kablo uclarini yeni o.t.namı baglanacak?
2. Deneme için bunu yaptim. Ayarlamaları falan hallettim. Ama o.t. nın ışığı yanmiyor. Yani arka aydinlatma cr50 de calismiyor. Bu neden olur? Cr50 menüsünde bunla ilgili ayar göremedim.
3. Sizce diş ortam ısı sensörü bağlamak mantikli olur mu? (7 m kadar petek + havlupanli bir sistem) Kullanilabilecek dis hava sensorunun model numarası nedir?
4. Condanse 2000w nun eski mi,
modulasyonlu pompa lı yeni versiyon mu oldugunu nasil anlariz?
5. Servis menüsüne 2000w da nasil giriyoruz. Tuş kombinasyonu nedir?
6.CR50 ben monte edersem garanti dişimi kalmış olur?
7.CR50 de bir servis yada admin menüsü var midir ? Varsa nasıl giriyoruz. @disintegrationmerhaba
condens 2000 de anakartın arkasında o.t yuvası var oraya bağlanacak(you tube ta videolar var ordan bakın)
dış hava sensörü bosch ta bulmak zor
kombinin kapağını kaldırın sağ alt köşede pompaya bakın olmadı resmini çekin buraya koyun söyleriz
admin servis menüsü...vs bilmiyorum
kendiniz bağladınız anakart yanarsa servis sorumluluk kabul etmez aksi halde sıkıntı olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba şuan kullandığımız Alarko serena model kombimiz bozuldu bosch condens 2500 almayi düşünüyoruz elimizde bu termostat var Honeywell cmt707a1011 bununla uyumlumudur birde yogusmasiz kombiden yogusmaliya geçerken proje yaptirmamiz gerekiyor sanırım burda 6000tl fiyat istendi hersey dahil 120metre kare ev için alacağız bu kombiyi kullanan arkadaşlar memnunlarmi
quote:
Orijinalden alıntı: disintegration
yatak odası ve oturma odasından söz ediyorum,mutfak trv 3 numara yazmışsınız diğerleri tam açık
havlupan ve koridordaki petek kombinin devir daim etmesi için tam açık kalmalı zaten,ama yatak odası ve oturma odasındaki petekleri trv lerle kısacak şekilde ayarlarsanız örneğin yatak odası
3numara+1çizgi, oturma odası 3numara+2çizgi şeklinde
salon kapalıysa ve kışın salondan evin içine doğru soğuk hava akımı olmuyorsa kapalı durabilir,bazı salonlar evin tam ortasında oluyor salonun duvarlarından ve kapı altlarından soğuk hava gelebiliyomerhaba hocam bende bu kombiden aldım kombiyi takan adam sigortayı hightek marka uyduruk sigorta takmıs ben bunu degiştirmek istiyorum hangi model marka sigorta almam lazım
-
Siemens 2 A, B serisi hizli sigorta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 tane örnek link atarmisiniz teşekkürler bu arada
n11.com'dan Viko B2 Kombi otomat sigortası amper seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! urun.n11.com
Viko B2 Kombi otomat sigortası amper Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/sigortalar/viko-b2-kombi-otomat-sigortasi-amper-P273869645
Hocam bu markada olur siemens te olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler suanki c2 takılı olan birde hes 3g 1.5mm kablo alsam yeterlimi onuda degistireyim
Hicam kabloyu degistirme. Ama o sigirta c serisi gecikmeli 2 amperde atmaz. 2 amperde belli bir sure durunca atar ama b serisj 2a gordugu an atar
Tmm b serisini alayım ama kablo da iyi değil hocam evde çocukta var sigortayi yer olmadığı için aşağıdan bağlanmış çocuğun ulaşacağı yerde acaba kapalı sigorta kutusumu alsam acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X