Şimdi Ara

Bosch Condens 2500W su akıtma durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar eve bu yıl bosch condens 2500 w kombi taktırdık. Fakat ilk olarak kombiyi sadece sıcak su moduna ayarladığımda ve sular açıldığında kombinin gri borusundan sürekli olarak su damladığını fark ettim. Bunun sonucunda servisi aradığımda bunun normal olduğunu söylediler. Şu an içinse kış kendini hissettirdiğinden petekleri açmış durumdayım. Fakat yine kombinin su akıtması devam ediyor. Öyle ki kombinin altına leğen koyduk artık leğen dolunca boşaltıyoruz falan. Kombi şu an petekler için çalışırken zaman zaman gri borudan hızlı şekilde damla damla su boşaltıyor bir süre sonra bu boşaltım duruyor ve tekrardan başlıyor.

Şimdi bu durum gerçekten normal midir? Kombinin basınç değeri ise 1.5. Ona özel olarak dikkat ettim. Eğer durum gerçekten normalse çok saçma bir sistem olmuş diyebilirim.

• bahsettiğiniz boru yoğuşma suyu gideri borusu mu yoksa kombinin hemen altında ucu kısa kalan bir gri boru daha var o mu.

eğer bahsettiğiniz yoğuşma gideri borusu ise akıtması çok normal
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Aynen yoğuşma gideri borusu üzerinde öyle yazıyor. Ama ne bileyim evin içinde olduğundan sürekli tavandan damlatan yağmur suyu gibi kova açıp boşaltmak saçma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swerty111

Aynen yoğuşma gideri borusu üzerinde öyle yazıyor. Ama ne bileyim evin içinde olduğundan sürekli tavandan damlatan yağmur suyu gibi kova açıp boşaltmak saçma geldi.

:))))

Yoğuşma suyu o.

Dikkat edin zehirli atık sayılır.

Lavobo, çamaşır makinesi vs gibi giderlere bağlanması gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Kombiyle diğerlerinin yeri öylesine ters ki :) çok zor öyle yapılması. Mecbur olarak bir leğene doldurup leğeni lavobodan boşalıyorum. Leğeni sadece o iş için kullanırız o zaman uyarınız için teşekkürler :)
  • boruya ek yapın gidere sallayın gitsin ya camdan dışarı bir yerde olur
  • Nasıl çözdünüz problemi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.