Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.759
Cevap
37
Favori
327.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında her ihtimale karşı evimize ortalama 10 kw regülatör almak lazım binlece liralık eşyalar var evimizde ama direk kullanmadıgımız ürünleri umursamıyarak riske giriyoruz.
  • Ben de bugün KGE58AW30N ve SMS58M82TR 2750 üç ay ertelemeli 10 taksite bosch bayinden aldım.Candoğan Bey e çok teşekkür ediyorum.
  • Hayırlı olsun arkadaşlar. Dilerim siz de benim gibi çok memnun kalırsınız.

Bizde de zaman zaman voltaj dalgalanmaları çok oluyor. Voltaj düşmesi cihazları pek etkilemez, ama yükselmesi tehlikelidir. Yüksek voltaj sözkonusu ise önlem almakta fayda var. Hatırladığım kadarıyla bu buzdolabı 230-240V'a kadar problemsiz çalışıyor ama daha yükseği tehlikelidir.
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler. Umarım hepimiz memnun kalırız.

Evdeki elektronik eşyalardan buzdolabı hariç tamamı UPS ya da voltaj korumalı priz ile korunuyor. Esasında bu prizlerden birisini çoklayıp buzdolabına takmak lazım. Bir önceki buzdolabı 16 yaşında AEG nofrost olduğundan pek önemsemiyorduk yaşlandı diye :)

Zaten buradaki sorun yazın 150-160V'a kadar düşebilmesi. Yükselme pek olmuyor.

Not: 2012 elektrik tarifesine göre yılda yaklaşık 78TL, ayda ise yaklaşık 6.5TL civarında tüketimi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@N@Ne!!! -- 19 Şubat 2012; 21:08:03 >
  • 170V altı tehlikelidir, o kadar düşüyorsa önlem almanızı öneririm.
  • Candoğan62 kardeşim buZdolabı alıcam lg602yvx ile senin dolabın artılarını eksilerini söylermisin veya 1500 2000 arası beyaz dolap tavsiye edermisin buzlugu hem altta olan hem üstte olan samsung hariç:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadikaL16 -- 20 Şubat 2012; 15:25:12 >
  • Candogan Bey,annemler için bir buzdolabı arıyorum.Nette bu model buzdolabına rastladım.No frost değil,tavsiye edermisiniz. (Profilo BD 2208 TE )Bunların dısında uygun fiyatı No frost tavsiyeleriniz varsa ama 850 ,en fazla 900 olabilir.
    Bir de bu model var BD 4307 ,görüşleriniz bildirirseniz sevinirim,saygılar...
  • Selamlar candoğan bey.dolabın ses seviyesini maalesef bulamadım. Sese dr alıştık :) sesin sizin de belirttiğiniz sekilde kontrol edince kompr. Sesi oldugunu anladık. Bu arada derin dondurucu bölmesinin çekmecesi açıp kapatirken bariz sekilde takılma yapıyor ve ses çıkarıyor servis 2. Ziyareti sonrası mekanizmayı değiştirme kararı aldı ellerinde olmadıgı için de sipariş ettiler. Biz de bu tür sorunlar garanti kapsamında yapıldığı sürece bunu dert etmiyoruz. Derin dondurucu kapağı oldukça büyük ve ağır sanırım nakliye sırasında olusan bir arıza. Teşekkür Ler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candoğan bey biz de 2.5 kva lik 10sn akım geciktirmeli bir regulator alıp buzdolabına taktik. Bölgemizde Hf da 4-5 kez elektrik kesintisi olmakta. Servis mutlaka kullanın diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gardenia59

Candogan Bey,annemler için bir buzdolabı arıyorum.Nette bu model buzdolabına rastladım.No frost değil,tavsiye edermisiniz. (Profilo BD 2208 TE )Bunların dısında uygun fiyatı No frost tavsiyeleriniz varsa ama 850 ,en fazla 900 olabilir.
    Bir de bu model var BD 4307 ,görüşleriniz bildirirseniz sevinirim,saygılar...

2208TE önerebileceğim güzel bir buzdolabıydı ama artık yeni modeli var.

Yani model farklı olarak A++ enerji sınıfı, elektronik soğukluk kontrollü ve low frost özellikli.
    BD2043W3VV ve BD2047W3VV modellerinin fiyatlarını araştırabilirsiniz. Aradığınız bütçede bulunabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tissot

Selamlar candoğan bey.dolabın ses seviyesini maalesef bulamadım. Sese dr alıştık :) sesin sizin de belirttiğiniz sekilde kontrol edince kompr. Sesi oldugunu anladık. Bu arada derin dondurucu bölmesinin çekmecesi açıp kapatirken bariz sekilde takılma yapıyor ve ses çıkarıyor servis 2. Ziyareti sonrası mekanizmayı değiştirme kararı aldı ellerinde olmadıgı için de sipariş ettiler. Biz de bu tür sorunlar garanti kapsamında yapıldığı sürece bunu dert etmiyoruz. Derin dondurucu kapağı oldukça büyük ve ağır sanırım nakliye sırasında olusan bir arıza. Teşekkür Ler

Ürünün enerji etiketinde ses seviyesinin yazılı olması gerekiyor. Bölgenizde o derece fazla kesinti oluyorsa önlem alınması iyi olmuş. Dilerim mekanizma değişiminden sonra ürününüzden çok memnun kalırsınız.

• Candoğan bey dolabın enerji etiketinde maalesef ses düzeyi belirtilmemiş .A+ yazan etiketten soz ediyorsunuz sanırım .yardımlarınız için teşekkür ederim. MekaniZma konusu sonuclaninca burada bilgi veririm.Son olarak Turk aile yapısı için büyük hacimli buzdolapları daha uygun iken pazarın büyük kısmı buna cevap verir nitelikte değil. 700 Lt net hacimli buzdolabı ve derin dondurucu hacmi sunan markalar umarım kısa vadede çoğalır .
  • candoğan bey,sizi daha önce de rahatsız etmiştim buzdolabı konusunda..ancak sizin önerdiğiniz ürün no-frost olmadığı için buzdolabı konusunda karar veremedik:

maksimum 1700 lira bütçeli 450-500 lt hacimli. yıllık tüketimi maksimum 400 kw olan beyaz klasik veya kombi kaliteli kullanışlı ve sessiz bir buzdolabı önerirseniz sevinirim...

bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi simens aldık geçen hafta ancak simens bosh nofrostlarda ses sorunu oluyormuş. samsung lg veya kaliteli başka marka önerir misiniz??

samsung rt60kzrsw modelini tavsiye etmiyorsunuz galiba .
    sizden ve bu konudaki diğer ustalardan yardım ve öneri bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bezgin09

candoğan bey,sizi daha önce de rahatsız etmiştim buzdolabı konusunda..ancak sizin önerdiğiniz ürün no-frost olmadığı için buzdolabı konusunda karar veremedik:

maksimum 1700 lira bütçeli 450-500 lt hacimli. yıllık tüketimi maksimum 400 kw olan beyaz klasik veya kombi kaliteli kullanışlı ve sessiz bir buzdolabı önerirseniz sevinirim...

bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi simens aldık geçen hafta ancak simens bosh nofrostlarda ses sorunu oluyormuş. samsung lg veya kaliteli başka marka önerir misiniz??

Grundig 4780I model buzdolabını tavsiye edebilirim size. Arçelik üretimidir.

• candoğan bey
    PROFİLO 2058L3AV fiyatı kargo dahil 1300 TL tutuyor.
    Fiyatı uygun mu?
    Eşim profilo yerine bosch tercih ediyor. Aynı özellikte tavsiye edeceğiniz bosch marka ürün var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareksi19

candoğan bey
    PROFİLO 2058L3AV fiyatı kargo dahil 1300 TL tutuyor.
    Fiyatı uygun mu?
    Eşim profilo yerine bosch tercih ediyor. Aynı özellikte tavsiye edeceğiniz bosch marka ürün var mı?

Bu buzdolabının Bosch'taki muadili KDV58AL30N modelidir.

İkisi aynı buzdolabıdır; sadece iç raf renkleri, kapı kolları, üzerinde yazan markaları ve fiyatları farklıdır. Tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

candoğan bey,sizi daha önce de rahatsız etmiştim buzdolabı konusunda..ancak sizin önerdiğiniz ürün no-frost olmadığı için buzdolabı konusunda karar veremedik:

bildiğim kadarıyla arçelik ürünlerini önermiyordunuz? bu önerdiğiniz ürünü farklı kılan nedir??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

bildiğim kadarıyla arçelik ürünlerini önermiyordunuz? bu önerdiğiniz ürünü farklı kılan nedir??

Candogan beyin marka düşmanlıgı yok, kötü malı sevmiyor buda her markada oluyor, size gerekli açıklamayı yapar.

• Bu buzdolabının fiyat/performans oranı iyi. Arçelik kendi markasıyla fahiş fiyatlara satsa da Altus ve Grundig markaları ile alınması mantıklı buzdolapları üretiyor.
  • boyle herkese tek tek cevap yazacagınıza belirli fiyat aralıklarında beyaz esya tavsiyeleri diye baslık açsanız daha iyi olmaz mı? donanım sistem tavsiyeleri bölümlerinde oldugu gibi.... hem bir konu üzerinden gitmiş olur.... takibi kolay olur. Biz de yararlanırız.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.