Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.759
Cevap
37
Favori
327.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim konunu takip etmiştim, kader bu ya bizim evdeki buzdolabı da 2 gün önce bozuldu, eskiydi de zaten, bu cihazdan alalım dedik ama malesef mutfak dolabının yüksekliği 189 falan geliyor,buzdolabı sığmayacak içine.Lowfrostlara baktık hepsi aynı 191cm yüksekliği o yüzden mecbur no frost alacağız 185 yüksekliğinden dolayı..Var mı no frost tavsiyeniz?Bu sıralar alınabilecek güzel cihazlar neler var ?Tşkler
    @candogan62
  • bu modelin dondurucusu üst tarafta olanı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 15 Ocak 2014; 16:15:00 >
  • http://www.beyazavm.com/Bosch-KGE58AW30N-513-Litre-Iki-Kapili-Statik-Buzdolabi,PR-782.html arkadaşlar bu siteden alışveriş güvenlimi acaba bu ürün burada piyasaya göre baya uygun word kartada peşin fiyatına 12 taksit
  • Bende bu dolaptan alarak low-frost kullanıcısı oldum.Dolabı beğendim norostla arasındaki farkı anlatmak biraz zor olacak soranlara.Resim eklerim yarın.İnşallah memnun kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 30 Ocak 2014; 18:42:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bosch buzdolabım bozuldu,5 sene önce almıştım.no frost,anti bakteriyel A+ özellikleri vardı.3 ay kapalı evde kalmıştı yıldırım düşmesiyle şalter atmış haliyle buzluktaki yiyecekler yaratığa dönüşmüş,1 hafta uğraştım temizlemek ve o kötü kokuyu gidermek için,başardımda ama bu kez R600 denen gazın dolaştığı borularda patlak olabileceği ve o patlağın tespit edilemeyeceği netleşmesi üzerine yeni bir buzdolabı almamız şart oldu :(

No frost ve antibakteriyel özellikli bir budolabı arıyorum tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim.Bütçe 1.500 tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Selamlar bu konuyu uzun zamandır takip ediyordum.Fikrim Profilo BD3058L3AV almaktı ama dolabı bulamadım.İnternetten de getirtmek istemedim ve bugün BD3058L3VV aldım 1500 tl.Bir de 5110 WML fırın 1000 tl toplam 2500 tl 12taksit.

Selam dolaptan memnunmusun en ust iki rafi dijital derece ile test yaptinmi derece fsrki varmi ben 2012 temmuzda L3 AV BD38 i 7 yil garantili 1500 civari internetten aldim dereceleri icin servis ile baya ugrastim fakat merkez normal deyip isin icinden cikiyor servisin kabul ettigi sorunu genel merkez kabul etmedi yalniz gidalarda bozulma olayi fazla olmadigi icin daha fazla ustelemedim genel durumda kullanimindan memnunum.

• Bu ilk mesajım ve sırf candoğan beye soru sormak için üye oldum..:)&öncelikle sizi gerçekten tebrik ederim can bey pek çok kişiye ışık tutuyorsunuz..
    Sormak istediğim şey şu:hemen bütün sayfaları okudum,yaklaşık 3 aydır buzdolabı araştırması yapıyorum.çok yoruldum ve size rastladım..

Eski buzdolabımız heybetli,gösterişli,no frost idi..17 yıl kullandık,çok enerji harcıyordu,gürültülü idi ama yiyecekler taptaze kalabiliyordu..biraz eski buzdolabımızın etkisiyle sanırım sizin buzdolabını hem çok beğendim hem çok beğenmedim..size şöyle sorsam..yılda bir kez de olsa kar temizlemek ve veya dolabımda kar görmek istemiyorum desem..şımarıklık gibi gelebilir ama samimiyetle düşüncelerimi yazıyorum.kar görmeyeceğim,fiyatı max 2000 tl cye kadar yıllık enerji tüketimi 285 kw/s lerde, sessiz,dondurucu kısmı altta,iç tasarımında biraz daha detay artıları bulunan (buzluk,ıvır zıvır koyma bölmeleri daha fazla vb)teknik özellik olarak belki biraz daha fonksiyonel bir buzdolabı var mı diye sorsam acaba hangi buzdolabını önerirdiniz/marka modellerine bakmamı önerirdiniz?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende candoğan hocaya bir soru soracağım sizin tavsiyenizde 30n aldık 3. Ayındayız ancak 2. Yada 3 gündür alttaki dondurucu kısmı karlanma ve buzlanma yapıyor çekmecelerin üstü dahil ne yapmamız gerekir normal midir bu durum ??
  • Biz de bu modelin(Low Frost) Siemens markasını almıştık.1 seneyi geçti,kullanıyoruz.Ama Sebzelik altında buzlanma oluşmaya başladı.Çözümü nedir bilen var mı acaba?
    @candogan62

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzu75 -- 12 Şubat 2014; 8:36:06 >
  • Merhaba bu buzdolabi calisma sirasindaki ari viziltisindan daha yuksekce olan ses ve who who who diye calismasi acaba normal mi .. buna benzer sesler cikariyoemu sizin dolapta.ayrica dun gece dolap alarm caliyordu. alt bolum kismi normalde -18derece dolabin kapagini actim alarm isigi yaniyor ve caliyor alt kismi -10 olarak gosteriyordu alarmi kapattim -18 yazdi. bu nasil is gecenin yarisi boyle birsey yapti dolap 6 ay oldu dolabi alali neden boyle birsey yapti bilen varmi birde bu ses yapmasi nedendir acaba..

• Forumda kimseler yok mu arkadaşlar..

• Servis cagirmistim geldi bakti. seslere normal dedi gitti .. basim belada valla. dolabin sesi iki kapi oteteki odaya kadar geliyor ve normal diyorlar. o zaman ben anormalim..

• quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Servis cagirmistim geldi bakti. seslere normal dedi gitti .. basim belada valla. dolabin sesi iki kapi oteteki odaya kadar geliyor ve normal diyorlar. o zaman ben anormalim..

Sesler normal değil bende de ayni dolab var ses felan gelmiyor sadece kapağı açıp kapayınca çok az fan sesi geliyor o da dikkatli kulak verince duyuluyor ve kısa sürüyor yani normal de dolab da hic ses yok

• quote:

Orijinalden alıntı: leon81

quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Servis cagirmistim geldi bakti. seslere normal dedi gitti .. basim belada valla. dolabin sesi iki kapi oteteki odaya kadar geliyor ve normal diyorlar. o zaman ben anormalim..

Sesler normal değil bende de ayni dolab var ses felan gelmiyor sadece kapağı açıp kapayınca çok az fan sesi geliyor o da dikkatli kulak verince duyuluyor ve kısa sürüyor yani normal de dolab da hic ses yok

Sikayetci olacam bosch ve servisine. seslerim sebebi elektrik dalgalanmasi bu dolaplarda boyle deyip insan oyalamaktan baska birsey degil. Bosch ayipli malini kabul etmiyor.

• Bence de hakkınızı arayın dolab aslında çok güzel ben çok severek kullanıyorum sıfır hata beklemek her firmaya haksızlık olur ama bosch un bozuk ürününü kabul edip değişim yada para iadesi yapmasi geRekli

• Merhaba ana konu üstünden tam olarak cevap alamadığım için konu açma gereği duydum.ACİL olarak bu buzdolabını kullan arkaşlardan yardıma ihtiyacım var.

Cihaz da soğutma sırasında gerçekten rahatsız eden sesler var o yüzden iki kere eve servis çağırdım ama sağolsunlar hiçbir şekilde ilgilenmeden gittiler benimde kafam attı bu ses nereden geliyor diye bakarken dolabın arkadasındaki su birikintisi ve küflenmeleri gördüm.Ayrıca bağlantı yerlerindeki işçiliği berbat olan bir bağlantı şekili gördüm.Arkadaşlar sizden yardım istiyorum.Benim ve forum için dolaplarınızın arka tarafının benim gibi fotoğraflama imkanınız varmıdır.Benim şikayetim dolabın çalışırken çok sesli çalışması ve bu sorun gördüğüm ve bildiğim kadarıyla kimsede yok sadece bende var.. Fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi..

Burada su birintisi ve küflenme var.

Buradaki resimde bağlantı kalitesini görüyorsunuz..

Dolabın arkasındaki bu marka nedir acaba.

• Merhaba
    Bendede bunun inox olan modeli var dolaptan tuhaf tuhaf çıkan sesler dışında çok memnunuz kullanışlı ve gerçekten hacimli bir buzdolabı dışarıdan bakıldığı gibi değil geniş ve iki kapaklı dolaplardan daha kullanışlı özelliklede buzluk bölümünün hacmi ve kullanılabilirliği çoğu dolapta yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsisman26

Bu akşam tekrar kontrol ettim Şu anda dolap düzgün sessiz çalışıyor bakalım...

Yıl 2014 evet simens low frost inox dolabım 2 yıl olmuş alalı.Bu dolabı candoğan beyle beraber ilk alanlardanım.Dolap başlarda ses yapıyordu sonra kendiliğinden gitti o sesler...bu başlıkta 2012 senesinde yazmıştım hatta.Şu anda hala sessiz herhangi bir sıkıntım yok,extra buz kırma sesi gibi ses filan da yapmıyor. çok memnunum, tık demedi alet:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsisman26 -- 23 Şubat 2014; 20:20:54 >
  • bu buzdolabı ile BOSCH KGE58AL30N A++ fiyatı: 2038 tl
    BOSCH KGE58AW40N A+++ fiyatı: 2119 tl
    arasında kaldım.
    BOSCH KGE58AW30N A++ fiyatı ise : 1745
    fiyat olarak en uygunu bu görülüyor.
  • BOSCH KGE58AL30N A++ fiyatı: 1.800 tl
    BOSCH KGE58AW40N A+++ fiyatı: 1.850 tl

verdiğim fiyatları dün akşam Mamak belediyesinin yanında bosh bayisinden aldım..şuan için peşin ödemede en son bu fiyatlara veriyor...

diğer makinelerimiz inox olduğu için al30n modeli düşünüyoruz..
    fiyat olarAk iyice araştırıp peşin alacağım..
    yer:ANKARA
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.