Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
37
Favori
327.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun, memnun kalmanıza sevindim. Bence beyazı daha güzel

Bosch bu ay A+++ modelin grisini çıkarmış, liste fiyatı 2300 civarı, iyice uçtular artık. Bir de içinde katlanan raf, chiller, doluyken yüksekliği ayarlanan kapı rafı olmayan kapı kulpsuz gri model de çıkmış. O da aldığınızdan daha uygun fiyatlı ama değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KGE58AW30N low frost adıyamanda raddıman verirmi adıyamanda hava sıcaklıgı 45.46 .hatta 50 dayan dığı oluyor ve derin dondurucu ve law frost aynımı siz bize adıyamanda neyi önerirsiniz tesekürler. acil yardımınızı bekliyorum şu an buzdolabı yoktur evde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

EKLEME : Dolabın beyazı da güzel ama INOX çok fena duruyor

İşte bu kadar fena duruyor

Aslında mutfağın dolapları ve hakim rengi ile beyazda gri de güzel durabilir bence, illa bi renge takılmamak lazım.
     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: serdaragorn

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

EKLEME : Dolabın beyazı da güzel ama INOX çok fena duruyor

İşte bu kadar fena duruyor

Aslında mutfağın dolapları ve hakim rengi ile beyazda gri de güzel durabilir bence, illa bi renge takılmamak lazım.
     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

Aynen
    kuzene beyaz siemens aldım,mutfak dolapları beyaz ,o yüzden dolap güzel durdu belki inox sırıtırdı.
    Ama inox bosch aldığımız evde mutfak dolapları koyu renk,o yüzden dolap çok güzel durdu.
    Yani mutfağa göre bakmak daha mantıklı.

İkisi de güzel sonuçta :)

• Arkadaşlar bu nasıl enerji verimi daha iyi başka fark var mı hacimlerde aynı ne düşünüyorsunuz artı bir özellik var mı?

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/low-frost/KGE58BI44N.html?source=browse

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/lowfrost/KG58EBI44N.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komkarbey -- 11 Mayıs 2014; 10:38:01 >

• 2013 Şubat başında aldığım üründen gerçekten çok memnunum. Elektrik kullanımım buzdolabı haricinde değişmedi; öncesinde 80 TL iken 50 TL'ye düştü.
    30x15=450 TL'sini elektrikten almış oldum verdiğim 1.600 TL'nin.Yani 4,5 yılda buzdolabı bedavaya gelmiş olacak.

Candoğan beye 15 ay sonra bu önerisi için teşekkür ediyorum.

15,5 ay aradan sonra, bugün ilk kez eritme işlemini uyguladım. Birkaç kez 3-4 saatlik kapıyı açık unutmalar yaşadığımız için karlanma olmuş 2 ay kadar önce de buzlanmaya dönüşmüştü. Bugün yarın derken iki ay geçti ve son günlerde de iç kapakların dış yüzüne sıçrayan buzlanma nedeniyle 2-3 gündür iç kapaklar açılmaz duruma gelmişti. Bu nedenle saç kurutma makinasıyla en az 40 dakika oradaki buzları temizlemeye çalıştım. Normalde 15 dakika sürecek işlem 1,5 saat sürdü. Siz siz olun kullanımda fazlaca buzlanma gördüğünüzde (normal kullanımda kapıyı açık unutmazsanız birbuçuk yıl kadar sorunsuz gidecektir) daha erken müdahale edin.
    Eğer normal zamanda yaparsanız içerdeki buzlanmayı sıcak su tenceresini camın üzerine koyarak 15 dakikada halledebilirsiniz...

• 44N modeli inverter komprasorlu dışındaki etikette yazıyordu bugün gördüm çok güzel cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 12 Mayıs 2014; 22:22:54 >
  • sesin ve tüketimin az olması komresör farkından o zaman? İç mekan dar gibi duruyor arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz özellikle dondurucu kısmı kullanımı sıkıntılı gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet343468

KGE58AW30N low frost adıyamanda raddıman verirmi adıyamanda hava sıcaklıgı 45.46 .hatta 50 dayan dığı oluyor ve derin dondurucu ve law frost aynımı siz bize adıyamanda neyi önerirsiniz tesekürler. acil yardımınızı bekliyorum şu an buzdolabı yoktur evde

Ben sorun olacağını sanmam. Cihaz SN-T sınıfı. Yanılmıyorsam 10 ile 43 derece arasında sorunsuz çalışabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: komkarbey

sesin ve tüketimin az olması komresör farkından o zaman? İç mekan dar gibi duruyor arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz özellikle dondurucu kısmı kullanımı sıkıntılı gibi ?

Dar derken hangi anlamda, eni aslında dar değil, dolap çok derin olduğu için öyle bir algı oluşuyor. Ben derin dondurucusundan çok memnunum; özellikle üst çekmece bölünmüş olduğundan sağlı sollu güzelce istif yapabiliyorsunuz.

• Küçük gibi duruyor fotoğraflarda ondan sordum yeni ürün olduğu için canlı görmedim
  • Dondurucu 120lt, gayet geniş. 70cm sınıfında en genişlerden biri. Üst çekmecesi bir dondurucu bölmesine bedel zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

44N modeli inverter komprasorlu dışındaki etikette yazıyordu bugün gördüm çok güzel cihaz

Siz hangisini önerirsiniz

KGE58BI44N
    KGE58AW30N
    KGE58AL30N
    KG57NP72NE

Fiyatları o kadar yakın ki anlamıyorumda üründen
    Benim için en önemli kriter sessiz olması ama sanırım ses konusunda hepsi aynı seviyelerde 1-2db çok mühim değil
    Geri kalanda önemsediğim performansı.Fiyat aralığı benim için hepsi uygun.sıralama yaparsanız sevinirim
    Çünkü tek bir seçenek belirtirseniz özellikle 44N gibi ..bulamayabilirim
  • 15 gün önce aldık bu buzdolabının beyazından. cihaz çalışmaya başlayınca mutfakta cırcır böceği varmış gibi ses başladı ilk gündür felan dedim sabah baktım ses yok bir oh çektim ancak bu cırcır böceği çoğu zaman ses yapıyo, anladığım kadarıyla defrosttan sonra tekrar soğuturken ses yapıyor ve artık bizde ses takıntısı olmaya başladı. servisi çağırdım ama ben evde yokken gelmişler ve 5 dk evde durmamışlar o arada ses yokmuş normal demişler bide tutup buzdolabının etrafı boş kapalı olsa ses duymazdınız demişler yani tam terbiyesizlik. geldiklerinde bana telefon edildi o an açamadım 8 dk sonra evi geri aradım çıktı dediler bende aldığım yeri aradım memnun değilim değiştirin bunu sessiz birşey verin dedim ama servis rapor yazmadan yapamayız dediler heralde baya uğraştıracaklar bizi. yarın servis gene gelecek beni aramadan gelmesinler dedim zaten dolabın sesinide kaydettim geldiklerinde o an ses çıkarmasada telefondan dinletecem bakalım artık napacaz.
    eski dandik vestel buzdolabından çıt ses duymadıydım ben bu zamanda nasıl bu kadar ses çıkaran bir alet yapıyorlar aklım almıyor.
    bosch u sırf servisini beğendiğim için aldım ama bu sefer benide illallah ettirecekler sanırım hadi hayırlısı.

kesinlikle bu modeli almayın ses takıntınzı varsa, direk mutfağınıza cırcır böceği almış olursunuz sesinden dolayı tavsiye etmiyorum ama ses önemli değil derseniz gerçekten güzel bir alet hakkını yememek lazım.

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: smookeus

15 gün önce aldık bu buzdolabının beyazından. cihaz çalışmaya başlayınca mutfakta cırcır böceği varmış gibi ses başladı ilk gündür felan dedim sabah baktım ses yok bir oh çektim ancak bu cırcır böceği çoğu zaman ses yapıyo, anladığım kadarıyla defrosttan sonra tekrar soğuturken ses yapıyor ve artık bizde ses takıntısı olmaya başladı. servisi çağırdım ama ben evde yokken gelmişler ve 5 dk evde durmamışlar o arada ses yokmuş normal demişler bide tutup buzdolabının etrafı boş kapalı olsa ses duymazdınız demişler yani tam terbiyesizlik. geldiklerinde bana telefon edildi o an açamadım 8 dk sonra evi geri aradım çıktı dediler bende aldığım yeri aradım memnun değilim değiştirin bunu sessiz birşey verin dedim ama servis rapor yazmadan yapamayız dediler heralde baya uğraştıracaklar bizi. yarın servis gene gelecek beni aramadan gelmesinler dedim zaten dolabın sesinide kaydettim geldiklerinde o an ses çıkarmasada telefondan dinletecem bakalım artık napacaz.
    eski dandik vestel buzdolabından çıt ses duymadıydım ben bu zamanda nasıl bu kadar ses çıkaran bir alet yapıyorlar aklım almıyor.
    bosch u sırf servisini beğendiğim için aldım ama bu sefer benide illallah ettirecekler sanırım hadi hayırlısı.

kesinlikle bu modeli almayın ses takıntınzı varsa, direk mutfağınıza cırcır böceği almış olursunuz sesinden dolayı tavsiye etmiyorum ama ses önemli değil derseniz gerçekten güzel bir alet hakkını yememek lazım.

Benim dolabımda da arı vızıldaması gibi ses oluyor bazen. Bu ses dolap sadece üst kısmı soğuttuğunda oluyor genelde. Ben ayda 1 ya denk geliyorum ya da gelmiyorum. Şiddetli de değil. Sizdekinde ses şiddetliyse videoya çekip Bosch'un merkezine bildirin. İlgileneceklerini tahmin ediyorum.

• Selamlar...birbucuk sene oldu cok memnunum dolabımdan...gel gelelim artık buz çözme zamanı geldi sanırım...Lakin buzlukta da donmuş yiyecekler var...buzluğun karlarını nasıl çözeyim??ASlında çözmesem de olur gibi:)Gerekirse çözeyim...dolabın fişini mi cekeyim...?
  • Fisini cek ketilda 2 kap su isit plastik bakir artik ne denk gelirse sicak suyu bunlara kat kapilari kapat 20 dakka kadar sonra suyu degistir islemi tekrarla bol bez ile eriyen buzlarin suyunu emdir yaklasik 35 40 dakikada islem tamam tak fisi devam et ben oyle yapiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 181501

Fisini cek ketilda 2 kap su isit plastik bakir artik ne denk gelirse sicak suyu bunlara kat kapilari kapat 20 dakka kadar sonra suyu degistir islemi tekrarla bol bez ile eriyen buzlarin suyunu emdir yaklasik 35 40 dakikada islem tamam tak fisi devam et ben oyle yapiyorum.

Bu işlemi yaparken buzlukta bulunan donmuş özelllikle et türü besinler bir miktar çözülmez mi?Uzmanlar dondurucudan çıkan et türü besinlerin cözüldükten sonra tamamının tüketilmesini, kalanının tekrar dondurucuya konmaması gerektiğini söylüyorlar.Linki aşağıda:

http://www.haber7.com/genel-saglik/haber/943888-cozulen-etleri-tekrar-dondurmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 21 Mayıs 2014; 23:09:22 >

• Evet dogru olan budur dolapta mevcut buz akulerini disarda kalan besinleri bir miktar koruyor bir kisimi buzdolabinin ust tarafinda 4 % civarinda sakliyorum daha islem kisa zamanda halloldugu icin fazla etkilemiyor ayrica bu islemi senede bir kere kis aylarinda veya dolapta donduulmus besin az oldugu veya hic olmadigi zamanlarda yapmaya dikkat etmek gerekiyor alt kisim eloktroluksun bir modelinde oldugu gibi nofrost olsa daha iyi olurdu tabi.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.