Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
38
Favori
326.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: smookeus

15 gün önce aldık bu buzdolabının beyazından. cihaz çalışmaya başlayınca mutfakta cırcır böceği varmış gibi ses başladı ilk gündür felan dedim sabah baktım ses yok bir oh çektim ancak bu cırcır böceği çoğu zaman ses yapıyo, anladığım kadarıyla defrosttan sonra tekrar soğuturken ses yapıyor ve artık bizde ses takıntısı olmaya başladı. servisi çağırdım ama ben evde yokken gelmişler ve 5 dk evde durmamışlar o arada ses yokmuş normal demişler bide tutup buzdolabının etrafı boş kapalı olsa ses duymazdınız demişler yani tam terbiyesizlik. geldiklerinde bana telefon edildi o an açamadım 8 dk sonra evi geri aradım çıktı dediler bende aldığım yeri aradım memnun değilim değiştirin bunu sessiz birşey verin dedim ama servis rapor yazmadan yapamayız dediler heralde baya uğraştıracaklar bizi. yarın servis gene gelecek beni aramadan gelmesinler dedim zaten dolabın sesinide kaydettim geldiklerinde o an ses çıkarmasada telefondan dinletecem bakalım artık napacaz.
    eski dandik vestel buzdolabından çıt ses duymadıydım ben bu zamanda nasıl bu kadar ses çıkaran bir alet yapıyorlar aklım almıyor.
    bosch u sırf servisini beğendiğim için aldım ama bu sefer benide illallah ettirecekler sanırım hadi hayırlısı.

kesinlikle bu modeli almayın ses takıntınzı varsa, direk mutfağınıza cırcır böceği almış olursunuz sesinden dolayı tavsiye etmiyorum ama ses önemli değil derseniz gerçekten güzel bir alet hakkını yememek lazım.

Benim dolabımda da arı vızıldaması gibi ses oluyor bazen. Bu ses dolap sadece üst kısmı soğuttuğunda oluyor genelde. Ben ayda 1 ya denk geliyorum ya da gelmiyorum. Şiddetli de değil. Sizdekinde ses şiddetliyse videoya çekip Bosch'un merkezine bildirin. İlgileneceklerini tahmin ediyorum.

hocam her gün kesinlikle denk geliyoruz o vızıltı sesine , ama tüm gün yapmıyor gün içinde arada bir yapıyor.
    servise söyledik ama motoru büyük bunun normal yapar dediler.
    artık çokta sallamıyoruz başka odadayken veya mutfakta ses varken duyabileceğimiz kadar bir ses gelmiyor.

• cancanax C kullanıcısına yanıt
    Selamlar bende geçen gün kapağı açık kaldığı için biraz fazla karlama yapmış eritmek zorunda kaldım önce malzemeleri disari alıp cam rafı çıkarttım fişi çekmek zor oldugu için düğmeden kapattım üst kapak daki derin rafı çıkartıp suyun akacagi öndeki oluğun önüne koydum sonra 15 dakka falan sürdü sac kurutma ile erittim içini kurulayıp malzemeleri yerleştirdim dolabı açtım işlem tamam yani toplamda yarım saat sürmedi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leon81 L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...cevap veren herkese..
  • Arkadaşlar bu 2 model arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz...

BOSCH KDN56AW32N
    Bosch KGE58AW30N

Şimdiden teşekkürler....
  • 30n daha iyi nedenlerini candogan62 nin incelemesini bastan sona okur isen daha iyi fikir verir sana .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komkarbey

Arkadaşlar bu nasıl enerji verimi daha iyi başka fark var mı hacimlerde aynı ne düşünüyorsunuz artı bir özellik var mı?

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/low-frost/KGE58BI44N.html?source=browse

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/lowfrost/KG58EBI44N.html

Arkadaşlar bu iki model Türkiye'de mi üretiliyor? ve neden simens boschtan daha pahalı aynı ürün olmasına rağmen?

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu nasıl enerji verimi daha iyi başka fark var mı hacimlerde aynı ne düşünüyorsunuz artı bir özellik var mı?

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/low-frost/KGE58BI44N.html?source=browse

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/lowfrost/KG58EBI44N.html

Arkadaşlar bu iki model Türkiye'de mi üretiliyor? ve neden simens boschtan daha pahalı aynı ürün olmasına rağmen?

TC üretimi fiyat şirket politikası bi bakarsin 1 ay sonra bilmemne firmasında 200tl daha ucuz bulursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar herkese,

bugün dolabım telim edildi ve kurulumu yapıldı, 3 yıl artı garanti için bayi 189 TL fiyat verdi.

ne dersiniz, yaptırmalı mıyım?
  • Candogan62 beyfendi yazdiginiz yazilardan ve tavsiyelerinizden dolayi cok tesekkur ederim. Tum yazilanlari okudum lakin size bir sorum olacak.

Kge58aw40n modelinin inoxu cikmis dediniz 2300 tl fiyat mevcut ve KG57NP72NE modeli suanda 2500 civari sizce no frost mu tercih edilmeli lowfrost mu? Sebze ve meyvelerin kurumasi ve elektrik sarfiyatini goz onunde bulundurunca low frost diyorum ama forumda lowfrost'un kârlanmasi kafami karistirdi ne dersiniz?

Cok tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 181501

quote:

quote:

TC üretimi fiyat şirket politikası bi bakarsin 1 ay sonra bilmemne firmasında 200tl daha ucuz bulursun.

Teşekkür ederim dostum cevap için bayiye gidem verirse 1980tl ye yoksa ereyondan 100 bonusla 1980 alayım kargoda onlardan
    http://www.ereyon.com.tr/urun/siemens-kg58ebi44n.aspx

• Fiyat iyi 100tl bonus ile daha uygun avantajik vs de kullanirsin tabi bayiler kolay kolay nakit veya tekcekim olmadiktan sonra genelde tok satici oluyorlar hakkında hayirlisi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Selamlar herkese,

bugün dolabım telim edildi ve kurulumu yapıldı, 3 yıl artı garanti için bayi 189 TL fiyat verdi.

ne dersiniz, yaptırmalı mıyım?

6ay icinde uzatma hakkin var fiyat en son yilbasinda 149 mu 150 mi ne olmuştu sen BHS ye telefon et bayi fazla para söylemiş gibi geldi 2012 de 99 tl ye uzatmistim bence uzat kolay Ariza vermez ama verirse de pişman olmak var parca fiyatları yuksek ekrankarti anakart komrosor vs bu arada tüm din kardeşlerinin kandili mübarek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 181501 -- 25 Mayıs 2014; 12:01:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bende güzel bir soru sormu?tum aslynda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: smookeus

15 gün önce aldık bu buzdolabının beyazından. cihaz çalışmaya başlayınca mutfakta cırcır böceği varmış gibi ses başladı ilk gündür felan dedim sabah baktım ses yok bir oh çektim ancak bu cırcır böceği çoğu zaman ses yapıyo, anladığım kadarıyla defrosttan sonra tekrar soğuturken ses yapıyor ve artık bizde ses takıntısı olmaya başladı. servisi çağırdım ama ben evde yokken gelmişler ve 5 dk evde durmamışlar o arada ses yokmuş normal demişler bide tutup buzdolabının etrafı boş kapalı olsa ses duymazdınız demişler yani tam terbiyesizlik. geldiklerinde bana telefon edildi o an açamadım 8 dk sonra evi geri aradım çıktı dediler bende aldığım yeri aradım memnun değilim değiştirin bunu sessiz birşey verin dedim ama servis rapor yazmadan yapamayız dediler heralde baya uğraştıracaklar bizi. yarın servis gene gelecek beni aramadan gelmesinler dedim zaten dolabın sesinide kaydettim geldiklerinde o an ses çıkarmasada telefondan dinletecem bakalım artık napacaz.
    eski dandik vestel buzdolabından çıt ses duymadıydım ben bu zamanda nasıl bu kadar ses çıkaran bir alet yapıyorlar aklım almıyor.
    bosch u sırf servisini beğendiğim için aldım ama bu sefer benide illallah ettirecekler sanırım hadi hayırlısı.

kesinlikle bu modeli almayın ses takıntınzı varsa, direk mutfağınıza cırcır böceği almış olursunuz sesinden dolayı tavsiye etmiyorum ama ses önemli değil derseniz gerçekten güzel bir alet hakkını yememek lazım.

Benim dolabımda da arı vızıldaması gibi ses oluyor bazen. Bu ses dolap sadece üst kısmı soğuttuğunda oluyor genelde. Ben ayda 1 ya denk geliyorum ya da gelmiyorum. Şiddetli de değil. Sizdekinde ses şiddetliyse videoya çekip Bosch'un merkezine bildirin. İlgileneceklerini tahmin ediyorum.

Aynen bende de oyle. Cok ender denk geliyorum sese. 2 yil oldu ben alali bu topic hala duruyormus) )) ic arka duvarinda bazen kucuk dalmaciklar seklinde buzlanma oliyor ama cabuk gec
    iyor. Simdiye kadar memnunum. Vestelde 4 sene buzdolabinda calismos muhendim.

• özellikle çok derin olması kirada oturanlar için bir avantaj, sığar mı sıkıntısı yok, nasolsa derinlikten her türlü sığar..

Ama şimdi Ailem için alacagım, eski no frost indestileri çok sık sorun cıkarıyor..

Sogutucu kısmı açık ara daha buyuk olan ( cunku ayrı tabletop dondurucuları da var ayrıca)
    hem derinlik hem genişligi çok olabilir.. Yani büyük bir dolap arıyorum. Ne tavsiye edersiniz? low frost model var mı boyle?

bizim bu low frostun genişliği daha falza olanı var mı mesela?
  • 6 aydır kullanıyorum bu modelin dondurucusu üstte olanını. buradaki tavsiyelere uyarak satın aldım. sesle ilgili bir problem yok. yalnız karlanma burada kullananların aktardığı gibi olmadı. cam gibi bir yüzeyden ziyade damlacıklı bir karlanma var.

bendeki sıkıntı; salça, peynir, kahvaltılık gibi gıdaların çok çabuk bozulması. birkaç güne küflenmeye başlıyor. tereyağın küflendiğini, bidon içindeki turşunun bozulduğunu ilk defa gördüm mesela. 4 derecede kullanıyordum, servis 3'e düşürdü. devam ederse bir sıcaklık testi yapacaklar bakalım.

bir de kapı yönü değiştirmeye 45 lira servis ücreti nedir abi ya? bilsem kendim yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahturan

bunca yazılanları özetliyorum ve arkadaşların yorumuna sunuyorum. son 1.5 yılın yazılanlarını okudum ve aşağıdaki buzdolaplarının genelde önerildiğini gördüm, bazı istisnalar dışında. fiyat performans kriter olrak alındığında hangisini alırsınız arkadaşlar?

http://www.tekzen.com.tr/urun/bosch-kge58al30n-cift-kapili-a-enerji-buzdolabi-2156597

http://www.hepsiburada.com/liste/siemens-kg58eal30n-a-501-lt-cift-kapili-lowfrost-inox-buzdolabi/productDetails.aspx?productId=mtsiekg58eal30n&categoryId=22154&SKU=MTSIEKG58EAL30N&wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi.beyaz-esya&gclid=CjkKEQjwhoGcBRDlu9S3mo7-udIBEiQASEw7Qn6g_JlEVdz4S6v_0NiCa-wUreItIZXYefM_nn_ngW7w_wcB

http://www.kliksa.com/urun/siemens-kg58eaw30n-a-499-lt-kombi-tipi-buzdolabi/900156154?gclid=CjkKEQjwhoGcBRDlu9S3mo7-udIBEiQASEw7Qv7-GYi80rYVOvcTuwoqeVd4i2ZM44ZihNH1OZZNAAfw_wcB

http://www.beyazesyam.com/KGE58AW40N-BOSCH-KOMBi-BUZDOLABI-BOSCH-TuRKiYE-GARANTiLi-_17809.html#0

http://www.istanbulbilisim.com.tr/bd3057w2vn-profilo-buzdolaplari-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,50733.html

http://www.kliksa.com/urun/bosch-kge58aw30n-a-499-lt-kombi-tipi-buzdolabi-/901855640

Boch siemens hangisini alirsaniz alin ayni dolap imkani olan 40 n alsin dolabi 15 20 yil kullanildigini varsayarsak daha karli olur ben alirken inox cikmadigi icin profilosunu aldim.(bd38L3AW) nakit 1.380 tl,ye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• çok teşekkürler öneriniz için. son bir sualim olacak. 40n nin sanırım inox olanı yok. bunun muadili olan vermiş olduğunuz profilo modeli ise sanırım yanlış yazılmış çünkü çıkmıyor:((

birde sanırım şunu diyorsunuz. inox istiyorsan eğer ikiside aynı makina git profilonun inox olanını al paran cebinde kalsın. yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahturan

çok teşekkürler öneriniz için. son bir sualim olacak. 40n nin sanırım inox olanı yok. bunun muadili olan vermiş olduğunuz profilo modeli ise sanırım yanlış yazılmış çünkü çıkmıyor:((

birde sanırım şunu diyorsunuz. inox istiyorsan eğer ikiside aynı makina git profilonun inox olanını al paran cebinde kalsın. yanılıyor muyum?

E reyonda 40N bin inoxsu 100tl bonis ile 1980 e geliyor kodu KG58EBİ44 siemensi niyetin varsa kacirma Profilo ise üretimden kalkti diye biliyorum nazi bayi ve sitelerde olmasi lazim akakceden bulabilirsiniz.BD38L3AW

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.