Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
38
Favori
326.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇOK TEŞEKKÜRLER. UMARIM BU BİLGİLENDİRMEDEN BAŞKA ARKADAŞLARDA YARARLANMIŞTIR.
  • arkadaşlar, bende bunun siemens olanı var. en üst rafta kahvaltılıkları koyuyorum. lakin 1 hafta 10 gün de kaşar peyniri küflenme yaptı, sebzelerde 1 haftaya varmadan çürümeler var. acaba dolapta bir sorun olabilirmi? ayarları servisin kurduğu şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brl266

arkadaşlar, bende bunun siemens olanı var. en üst rafta kahvaltılıkları koyuyorum. lakin 1 hafta 10 gün de kaşar peyniri küflenme yaptı, sebzelerde 1 haftaya varmadan çürümeler var. acaba dolapta bir sorun olabilirmi? ayarları servisin kurduğu şekilde kullanıyorum.

Sicaklar başladı sen 2-18 yap en üst RAF hatta onun alti sikintili kahvaltı liklaliklarini çiller bolmesinde sakla sebzeligin nem ayar bölümünü kontrol et acik olsun soğuk hava asagi düştüğü için dolapta her rafa üfleme olmayıp duvardan soğuduğu için en üst Rafi genelde soda vs koyarak kullanıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 181501 -- 26 Mayıs 2014; 19:03:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar, bende bunun siemens olanı var. en üst rafta kahvaltılıkları koyuyorum. lakin 1 hafta 10 gün de kaşar peyniri küflenme yaptı, sebzelerde 1 haftaya varmadan çürümeler var. acaba dolapta bir sorun olabilirmi? ayarları servisin kurduğu şekilde kullanıyorum.

Yukarıda arkadaşımız çözümü belirtmiş. Kahvaltılıkları Chiller gözünde veya Chiller bölmesinin üstündeki rafta saklarsanız uzun süre muhafaza edebilirsiniz.

Üst rafta daha çok çabuk bozulmayan ve çok alıp kullanmadığımız ürünleri yerleştiriyoruz. Zaten üst raf yüksekte kaldığından sık kullanılan gıdaları orada saklamak mantıklı değil.

Chiller bölmesi normal raflara kıyasla 2-3'C daha soğuk.
  • Hocam senin dolabin en ust rafi normal derece bile bi olcermisin kac geliyor ben 11 14 olctum genelde ilk aldihimda servis ile akraba olduk bu yuzden bhs normal deyip siyriliyor isin icinden neyseki alt raflar iyide yiyecekler bozulmuyor duzgun bir fan sistemi yapsalar dolap 10 numara olacakmis tek pismanligim 1800 tl ye almadigim sarp in meshur modeli oldu buds tasarruftan amorti ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 2 yıldır bu dolabı kullanıyorum hiçbir sorunum yok.
    Vestel buzdolabı fabrikasında calısmıs muhendisim ama argesinde filan olmayınca tabi hala çok anlamıyorum

şimdi aileme de almam lazım, 2 sorum vardı;

2 yıl onceye gore nofrowstlar ucuzladı, hala low frost secilir mi duraksadım.

1- yiyeceklerin saglıgı icin nemlilik-kuruluk açısından low-no frost hangisini tavsiye edersiniz?
    2- nofrostlarda üfleme deliklerinin önüne konan veya deliği kapatan yiyecekler sorunu benim tecrübe ettigim kadarıyla çok fazla.. bunun bi önlemi var mı? kapıdan da uflemeli model mi tercih edilmeli?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 27 Mayıs 2014; 15:54:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 181501

Hocam senin dolabin en ust rafi normal derece bile bi olcermisin kac geliyor ben 11 14 olctum genelde ilk aldihimda servis ile akraba olduk bu yuzden bhs normal deyip siyriliyor isin icinden neyseki alt raflar iyide yiyecekler bozulmuyor duzgun bir fan sistemi yapsalar dolap 10 numara olacakmis tek pismanligim 1800 tl ye almadigim sarp in meshur modeli oldu buds tasarruftan amorti ediyor.

Bakardım ama maalesef derecem yok. Ama elimle kontrol ettiğimde üst raftaki soğukluk hissi alt raflardan daha az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

hocam 2 yıldır bu dolabı kullanıyorum hiçbir sorunum yok.
    Vestel buzdolabı fabrikasında calısmıs muhendisim ama argesinde filan olmayınca tabi hala çok anlamıyorum

1- yiyeceklerin saglıgı icin nemlilik-kuruluk açısından low-no frost hangisini tavsiye edersiniz?
    2- nofrostlarda üfleme deliklerinin önüne konan veya deliği kapatan yiyecekler sorunu benim tecrübe ettigim kadarıyla çok fazla.. bunun bi önlemi var mı? kapıdan da uflemeli model mi tercih edilmeli?undefined

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar, söylediklerinizi uygulayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Yukarıda arkadaşımız çözümü belirtmiş. Kahvaltılıkları Chiller gözünde veya Chiller bölmesinin üstündeki rafta saklarsanız uzun süre muhafaza edebilirsiniz.

Üst rafta daha çok çabuk bozulmayan ve çok alıp kullanmadığımız ürünleri yerleştiriyoruz. Zaten üst raf yüksekte kaldığından sık kullanılan gıdaları orada saklamak mantıklı değil.

Chiller bölmesi normal raflara kıyasla 2-3'C daha soğuk.

hocam benim mesaj arada kaynamasın, yardımcı olabilirseniz ))

2 yıldır bu dolabı kullanıyorum hiçbir sorunum yok.

2- nofrostlarda üfleme deliklerinin önüne konan veya deliği kapatan yiyecekler sorunu benim tecrübe ettigim kadarıyla çok fazla.. bunun bi önlemi var mı? kapıdan da uflemeli model mi tercih edilmeli?

• Arkadaşlar bu buzdolabını Nisan ayında aldım ama ses konusu beni sinir etti.öncelikli olarak herkesin bahsettiği arada sırada olan vızıltı sesi. Bunun dışında makine yaklaşık 30 dakika kadar çalışıp 30 dakika kadar dinleniyor. Dinlenme sırasında hiçbir ses yokken çalışma esnasında kompresörden geldiğini düşündüğüm yine vızıltıya benzer bir ses varken aynı zamanda da buzdolabı içinden tıkır tıkır sesler meydana geliyor. Bundan önce 15 senelik bosch buzdolabım vardı bu şekilde hiçbir ses hatırlamıyorum. Ses konusu herkeste böyle mi yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marbori

Arkadaşlar bu buzdolabını Nisan ayında aldım ama ses konusu beni sinir etti.öncelikli olarak herkesin bahsettiği arada sırada olan vızıltı sesi. Bunun dışında makine yaklaşık 30 dakika kadar çalışıp 30 dakika kadar dinleniyor. Dinlenme sırasında hiçbir ses yokken çalışma esnasında kompresörden geldiğini düşündüğüm yine vızıltıya benzer bir ses varken aynı zamanda da buzdolabı içinden tıkır tıkır sesler meydana geliyor. Bundan önce 15 senelik bosch buzdolabım vardı bu şekilde hiçbir ses hatırlamıyorum. Ses konusu herkeste böyle mi yardımcı olabilir misiniz?

2 yıldır Takipteyim bu dolabı ve hala ses sorunu devam ediyor anlaşılan ve bu yüzden artık vazgeçtim bu dolabı almaktan,+ olarak
    birde her raf katının ayrı sıcaklığı olmasıda enteresan...

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: 181501

Hocam senin dolabin en ust rafi normal derece bile bi olcermisin kac geliyor ben 11 14 olctum genelde ilk aldihimda servis ile akraba olduk bu yuzden bhs normal deyip siyriliyor isin icinden neyseki alt raflar iyide yiyecekler bozulmuyor duzgun bir fan sistemi yapsalar dolap 10 numara olacakmis tek pismanligim 1800 tl ye almadigim sarp in meshur modeli oldu buds tasarruftan amorti ediyor.

Bakardım ama maalesef derecem yok. Ama elimle kontrol ettiğimde üst raftaki soğukluk hissi alt raflardan daha az.

Arakadaşlar bu alt üst raf soğukluk farkına takıldım.Bendeki Profilo bd 3058 l3 vv.Defalarca servis çağırdım ,testo cihazı koydular.ısrarla sorun yok dediler.Müşteri hizmetlerini arayıp sorun yoksa neden oraya konanlar hemen küfleniyor dedim.Merkezin yönlendirmesiyle servis gelip bir defa alkol ile temzilediki küf kokusunu bitirdi o işlem.Sonrasında ısrarlarımla servis tekrar testo cişhazı bıraktı.Çok az bir ısı farkı olduğunu dolabın kartını değiştreceklerini söylediler.(Belki de bu peşimiz bırakmayacak diye zorla da olsa).Kartı değiştirdiler,yeni model bir kartmış.Tekrar ölçüm yaptılar şimdi iyi diyip gittiler..Bilmiyorum hiç ölçüm yapmadım ama üst rafla alttakiler arasında bariz ısı farkı var.Onu da yukarıda açıklamış arkadaşlar.
    Ses konusunda ise cihaz süper ötesi var mı yok mu belli bile değil.Önceki Bosch no frost dolabımın çıkardığı uçak motoru,atış talimi seslerinden sonra rahat uyku uyuyabilir olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 3 Haziran 2014; 18:07:55 >

• Merhabalar,

Bu iki ürün arasında üzerinde Bosch veya Siemens yazmazı dışında hiç bir fark yok mu ?

Bosch KGE58AL30N

Siemens KG58EAL30N

Bir de uzun süredir kullanan arkadaşlar var, anladığım kadarıyla boyle bir durum yok ama sormak istiyorum kronik bir problemle ya da baska birseyle karsılastınız mı bu urunleri kullanırken ?

İnşallah inox olanlardan alıcaz biz de, tesekkurler simdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi channex -- 4 Haziran 2014; 23:23:06 >
  • Merhaba arkadaşlar,

yakında evleniyorum ve bu dolaptan almayı düşünüyorum.

tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: channex

Merhabalar,

Bu iki ürün arasında üzerinde Bosch veya Siemens yazmazı dışında hiç bir fark yok mu ?

Bosch KGE58AL30N

Siemens KG58EAL30N

Bir de uzun süredir kullanan arkadaşlar var, anladığım kadarıyla boyle bir durum yok ama sormak istiyorum kronik bir problemle ya da baska birseyle karsılastınız mı bu urunleri kullanırken ?

İnşallah inox olanlardan alıcaz biz de, tesekkurler simdiden...

şu sorduğunuz soru ile ilgili bu forumda yüzlerce yorum mevcut. ve ne yazık ki yazmış olduğunuz konuda da mevcut. el insaf.

üstadlar armut piş ağzıma düş tarzı suallere cevap vermiyorlar pek. yanıt alamayabilirsiniz. bence zaman ayırıp forumu güzelce bir tarayın derim.

• bahturan B kullanıcısına yanıt
    Bu aralar çok fazla şeyi takip ediyorum aynı anda, belki biri yanıt verir dedim bunu zaman kazanırım.

2002 den beri forumdayım bu tarz sorum 3ü geçmez, yani bazen ihtiyacı olabiliyor insanın. Akıl verme için teşekkurler. Okudum, gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dar_mükellef

Merhaba arkadaşlar,

yakında evleniyorum ve bu dolaptan almayı düşünüyorum.

tavsiye eder misiniz?

Al derim kardeşim ben sıemens modelini kullanıyorum her şeyi aynı sadece bosch değil sıemens. Çok memnunum.
  • kelikuputis K kullanıcısına yanıt
    evet her şeyi aynıymış sadece isimleri farklıymış.
    siz ne zaman almıştınız, yorumları okudum, memnun olmayan arkadaşlar var da o yüzden tereddütte kaldım.
  • quote:

siz ne zaman almıştınız, yorumları okudum, memnun olmayan arkadaşlar var da o yüzden tereddütte kaldım.

Ben 1.5 yıl önce aldım sadece sebzeliğin altında su birikiyordu gideri var içinde o tıkanmış. Onu da açtık. Ben beğenerek kullanıyorum. Dondurcusunun altta olması iyi. Çünkü genelde buzdolabını kullandığınız için eğilmek zorunda kalmıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelikuputis

quote:

Ben 1.5 yıl önce aldım sadece sebzeliğin altında su birikiyordu gideri var içinde o tıkanmış. Onu da açtık. Ben beğenerek kullanıyorum. Dondurcusunun altta olması iyi. Çünkü genelde buzdolabını kullandığınız için eğilmek zorunda kalmıyorsunuz.

teşekkürler %90 alıcam bu dolabı.
    bir de LG Gn-M702GLHW hakkında ne düşünürsünüz?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.