Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
38
Favori
326.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dar_mükellef

quote:

Orijinalden alıntı: kelikuputis

quote:

evet her şeyi aynıymış sadece isimleri farklıymış.
    siz ne zaman almıştınız, yorumları okudum, memnun olmayan arkadaşlar var da o yüzden tereddütte kaldım.

Ben 1.5 yıl önce aldım sadece sebzeliğin altında su birikiyordu gideri var içinde o tıkanmış. Onu da açtık. Ben beğenerek kullanıyorum. Dondurcusunun altta olması iyi. Çünkü genelde buzdolabını kullandığınız için eğilmek zorunda kalmıyorsunuz.

teşekkürler %90 alıcam bu dolabı.
    bir de LG Gn-M702GLHW hakkında ne düşünürsünüz?

Lg bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet her şeyi aynıymış sadece isimleri farklıymış.
    siz ne zaman almıştınız, yorumları okudum, memnun olmayan arkadaşlar var da o yüzden tereddütte kaldım.

Ben 1.5 yıl önce aldım sadece sebzeliğin altında su birikiyordu gideri var içinde o tıkanmış. Onu da açtık. Ben beğenerek kullanıyorum. Dondurcusunun altta olması iyi. Çünkü genelde buzdolabını kullandığınız için eğilmek zorunda kalmıyorsunuz.

teşekkürler %90 alıcam bu dolabı.
    bir de LG Gn-M702GLHW hakkında ne düşünürsünüz?

Lg bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim.

teşekkürler.

• KGE58AW30N media markete sordum bugün 1750 TL...Uygun mudur sizce fiyatı..Kullanıcıları hala tavsiye ediyor mu bu modeli yoksa başka öneriler var mıdır?
  • Merhaba candogan62
    Daha önce size danışarak birçok beyaz eşya aldım. Şimdi de annemlere bir buzdolabı lazım ama en önemlisi az elektrik tüketmesi tabii ki.
    Fiyat açısından da 1500-2000 arası olabilir ama sorunsuz bir buzdolabı almak istersek hangisini tavsiye edersiniz? Bosch KGE58AW40N A+++ mı?
  • Tekrar merhaba candogan62 umarım bana cevap verebilirsiniz
    Bosch un bu modeli annem için çok büyük gelmiş o yüzden sizden iyi bir buzdolabı tavsiyesi rica edeceğim zahmet vermezsem. İstediğimiz özellikler enerji tasarruflu olmasının yanısıra çok yüksek ve çok geniş olmaması (annem boyum yetişmiyor diyor ayrıca mutfağımız da biraz küçük)) Buzluğunun alt tarafta olması. İnox vs olması gerekmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkeze kolay gelsin. ben aşşagıda kodunu yazdığım. dolapların birini almayı düşünüyorum. sanırım 40n olan buzdolabının yıllık tüketimi 196 kW 30 n ise 284 kW saat yıllık, BOSCH Kge58aw30n BOSCH Kge58aw40n bunların fiyatlarına baktığım da aralarında fark 300 tl fark var gibi, bunlardan fiyatı uygun yakladıgım anda birini alacam.
    bunların tüketimide ki fark, yıllık aşşagı yukarı 90 kW/s yıllık 10yıl*90=900kw/10 yıl bunun parasal değerini bilmiyorum. ama tahmini rakam 270 tl civarları olabilir.
    gelelim asıl konuya bu iki buzdolabının uygun bir yer bulursanız ve Wort karta wort para hediyeli olursa, haberdar ederseniz sevinirim. şimdiden ilginizden dolayı tşk .
  • quote:

Orijinalden alıntı: asar26

Arkadaşlar herkeze kolay gelsin. ben aşşagıda kodunu yazdığım. dolapların birini almayı düşünüyorum. sanırım 40n olan buzdolabının yıllık tüketimi 196 kW 30 n ise 284 kW saat yıllık, BOSCH Kge58aw30n BOSCH Kge58aw40n bunların fiyatlarına baktığım da aralarında fark 300 tl fark var gibi, bunlardan fiyatı uygun yakladıgım anda birini alacam.
    bunların tüketimide ki fark, yıllık aşşagı yukarı 90 kW/s yıllık 10yıl*90=900kw/10 yıl bunun parasal değerini bilmiyorum. ama tahmini rakam 270 tl civarları olabilir.
    gelelim asıl konuya bu iki buzdolabının uygun bir yer bulursanız ve Wort karta wort para hediyeli olursa, haberdar ederseniz sevinirim. şimdiden ilginizden dolayı tşk .

Gittigidiyorda arastirmani tavsiye ederim ceksatistan 100%10 indirimli hesab alirsin 20-30tl civari vortpuan ve avantajik ile alirsin piyasadan ucuza gelir.

• candogan in tavsiyesi ile bu dolaptan aldım 1 hafta oldu arka orta bölümde 1cm kar var en üst raf ile en alt rafın arasında bu kar nasıl eriyecek? böyle buzdolabimi olur kesinlikle tavsiye etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

candogan in tavsiyesi ile bu dolaptan aldım 1 hafta oldu arka orta bölümde 1cm kar var en üst raf ile en alt rafın arasında bu kar nasıl eriyecek? böyle buzdolabimi olur kesinlikle tavsiye etmiyorum

O kari kendisi eritiyor sebzeligin arka tarafindan kucuk bir delikle tahliye ediyor bir haftadir kullaniyorum diyorsun takibi siklastir sorun varsa servisine danis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buzdolabını alalı 9 ay oluyor arka tarafında hafıften karlanma olmaya başladı üst tarafta derece kısmında sağ tarafta olan da yanıp sönmeye başladı (20derece). Nasıl bir ayar çekmemiz lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeeHot

Arkadaşlar buzdolabını alalı 9 ay oluyor arka tarafında hafıften karlanma olmaya başladı üst tarafta derece kısmında sağ tarafta olan da yanıp sönmeye başladı (20derece). Nasıl bir ayar çekmemiz lazım ?

20derece yanip sonuyorsa sikinti var demek dolabin kapagi fazla acildiysa icerinin sicaklik degeri yukselmis ise yanmasi normal super sogutmayi ac uzun zaman sonra hala guzelmez ise servis cagir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

candogan in tavsiyesi ile bu dolaptan aldım 1 hafta oldu arka orta bölümde 1cm kar var en üst raf ile en alt rafın arasında bu kar nasıl eriyecek? böyle buzdolabimi olur kesinlikle tavsiye etmiyorum

Buzdolabınız yeni olduğundan daha çok çalışmış zorunda olması sebebiyle soğutucu arka duvarında karlanma görülebilir. Bu durum normaldir.

Buzdolabının sıfırdan başlayıp sıcak bir ortamım soğutması, dolap içine sıcak besin konması, kapıların sık açılması veya fazla açık tutulması gibi sebepler ısı dengesizliğini artırdığından karlanma görülebilir.

Soğutma dengelendikçe karlanma eriyecek ve yerini küçük donmuş su damlacıkları ve ince bir kırağı tabakasına bırakacaktır.

Dolabınızda bir sorun olduğunu sanmıyorum, geçen süre zarfında yukarıda önerdiğim etmenlere dikkat ettikçe dediklerimin olduğunu göreceksiniz. Hevesinizi kırıp yok yere kendinizi üzmeyin. Buzdolabınız hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: saklibahce

Tekrar merhaba candogan62 umarım bana cevap verebilirsiniz
    Bosch un bu modeli annem için çok büyük gelmiş o yüzden sizden iyi bir buzdolabı tavsiyesi rica edeceğim zahmet vermezsem. İstediğimiz özellikler enerji tasarruflu olmasının yanısıra çok yüksek ve çok geniş olmaması (annem boyum yetişmiyor diyor ayrıca mutfağımız da biraz küçük)) Buzluğunun alt tarafta olması. İnox vs olması gerekmiyor.

Merhabalar. Buzdolabını henüz almadıysanız yazayım. Dondurucusu alt kısımda olan daha küçük bir Bosch maalesef yok. Bunun yerine Liebherr, AEG ve Electrolux düşünülebilir. Daha küçük ne olabilir derseniz:

AEG S53600CSW0
    Liebherr CUP 3503

Eğer dondurucusu no frost, soğutucu kısmı nemi koruyan cinsten olsun derseniz Electrolux EN3450COW olabilir. Bu model A+'dır ama.

Bu yazdıklarım 60cm genişliğindeler.

• Bu arada ben dolabımla mutlu mesut devam ediyorum. Aman nazar değmesin :)

İyi ki almışım dedirten cinsten.

Bu dolap çok satıyor olacak ki Bosch bu modeli maalesef sadeleştirdi. Bulabilenler son AW serilerini kaçırmasın.

Ailem için yeniden bir dolap alacak olsam başkasına bakmam şahsen.
  • beyaz eşyada alman teknolojisini tek geçerim
  • takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Merhaba. Evime dün teslim edilen Bosch KGE58AW30N buzdolabı için almak isteyenlerin fikir edinmesi adına inceleme yazısı yazmak istedim.

Merhaba. Günümüz şartlarında 1700-1800 lira civarında bu dolabı hala tavsiye eder misiniz acaba? Yoksa daha yeni teknoloji şeylere mi bakılmalı?
  • Evet karlanma sorunu şimdi çözüldü ama niye bu kadar kar oluştuktan sonra eritiyor anlamadım

• quote:

Evet karlanma sorunu şimdi çözüldü ama niye bu kadar kar oluştuktan sonra eritiyor anlamadım

Dolaptaki karlanma ve erime döngüsü gün içinde motor çalışıp durdukça defalarca tekrarlanır. Kütlesel kar görmenizin sebebi dolabınızın yeni alınmış olması, 25 ile 30 derece arasındaki bir iç sıcaklığı 4-5 civarına aniden düşürmeye çalışmış olması. Dediğim etmenler ideal koşullara ulaştığında probleminiz tekrarlamayacaktır.

• Candoğan Bey selamlar,
    Bende yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum fakat son 2 aydır dolapda karlanma olayı sanki arttı gibi yaklaşık 2 cm civarında bir kar tabakası oluyor. bu tabaka eriyor sonra ama önceden bu kadar olmuyordu sadece damlacık şeklinde buz oluyordu.
    birde dondurucu kısmının üst tellerinde baya karlanma var normalmidir? hava girişini engellicek diye korkuyorum acaba bir sıkıntı mı oluştu dolapda
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.