Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.759
Cevap
38
Favori
326.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de candoğan kardeşimin incelemesi ve yorumları sayesinde dün kuzenime düğün hediyesi olarak siemens kg58eaw30n buzdolabını aldım.
    Herkese iyi forumlar
  • benim tuttuğum evde mutfakta sıkıntı olacak gibi duruyor..

mutfak tezgahı ile duvar arasındaki boşluk 120 cm civarı
    bu dolaplarda açılmadan 77 cm...
    40 cm işimi görürmü dolabı açıp kapatmaya sizce
  • 40cm isini gorur sikinti olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafam iyice allak bullak oldu:)
    nişanlıma göre gri veya beyaz önemli değil diyor şimdide :)

58aw30n almak daha mantıklık ozaman...
    ankarada peşin en iyi fiyata nerede alabiliriz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

BOSCH KGE58AL30N A++ fiyatı: 1.800 tl
    BOSCH KGE58AW40N A+++ fiyatı: 1.850 tl

verdiğim fiyatları dün akşam Mamak belediyesinin yanında bosh bayisinden aldım..şuan için peşin ödemede en son bu fiyatlara veriyor...

diğer makinelerimiz inox olduğu için al30n modeli düşünüyoruz..
    fiyat olarAk iyice araştırıp peşin alacağım..
    yer:ANKARA

2012 Ağustosda 1132 TL ye evimisterden almıştım hiç unutmuyorum.

Ne kadar pahalı olmuş.

Ben aldığımda 1500 civarı idi kampanya ile 1132 ye gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Merhaba ana konu üstünden tam olarak cevap alamadığım için konu açma gereği duydum.ACİL olarak bu buzdolabını kullan arkaşlardan yardıma ihtiyacım var.

Cihaz da soğutma sırasında gerçekten rahatsız eden sesler var o yüzden iki kere eve servis çağırdım ama sağolsunlar hiçbir şekilde ilgilenmeden gittiler benimde kafam attı bu ses nereden geliyor diye bakarken dolabın arkadasındaki su birikintisi ve küflenmeleri gördüm.Ayrıca bağlantı yerlerindeki işçiliği berbat olan bir bağlantı şekili gördüm.Arkadaşlar sizden yardım istiyorum.Benim ve forum için dolaplarınızın arka tarafının benim gibi fotoğraflama imkanınız varmıdır.Benim şikayetim dolabın çalışırken çok sesli çalışması ve bu sorun gördüğüm ve bildiğim kadarıyla kimsede yok sadece bende var.. Fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi..

Burada su birintisi ve küflenme var.
     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi
    Buradaki resimde bağlantı kalitesini görüyorsunuz..
    Dolabın arkasındaki bu marka nedir acaba.

hocam sizin dolabın son durumu ne oldu?

• arkadaşı su cıhazın ıcındekı delıgın oradan geldıgı kesınlestı.. oradaki küflenme degıl toz olduğu meydana cıktı. Ses olayı da Bosch tarafında normal göründü. Bende konuyu Almanya ile irtibate geçerek konuyu izah ettik. Son duruma göre değişim ön görüldü gibi ama kesin sonuç için onay bekleniyor.1 HAFTA SES KONTROLU YAPILDI AYRICA ISIDA.. Isıda bır değişim olduğu için değişim yapılacak zannedersem. Beklemedeyim bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı:

.......Bosch'un şu sıralar ürettiği no frost buzdolaplarını evime sokmam şahsen.

Merhaba;
    Konunuzu ve ürünün A+++ özellikli olanını alan arkadaşın açmış olduğu konunun büyük kısmını okumuş durumdayım. Ürün konusunda şüphem yok fakat size danışmak istediğim bir nokta var.http://www.tamsaatinde.com/HITACHI-R-Z660ERU9-SLS-Titanyum,PR-699840.html ürün kalitesi, soğutma hacmi ve nofrost olması nedeniyle dikkatimi çekti. Daha büyük hacim istenmesi durumunda kullandığınız ürüne alternatif olarak ne önerirsiniz ? linkte belirtmiş olduğum dolap haricinde 2500 liranın üzerine çıkmayı pek düşünmüyor ve mümkün olduğunca hesaplı şekilde dolap işini çözmek istiyorum. Herhangi bir renk, marka, kombi yada normal olması şeklinde takıntım ve yer sorunum yok. Şimdiden paylaşımınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim.

• Nakit olarak 1745 liradan pazarlıkla 1630 liraya anlaştık yarın 1600 lira verip dolabı teslim alacağız. 1991 de annemler evlenirken almış olduğu profilo 355 dolabı ömrünü tüketti. Karbüratörlü araba gibi çalışıp stop ediyor
  • Merhaba, İncelemeniz için çok teşekkürler. Çok yararlı bir konu olmuş. tam bu ürünü almaya karar vermişken bir kaç yorum okudum yine low frost mu, no frost mu kararsız kaldım. yarımlarınızı bekliyorum. tavsiyeniz hangi yönde. Marka olarak önemli değil 1500-1600 TL civarında F/P açısından hangisi uygunsa, kombi tip bir dolap alacağım.

şimdiden teşekkürler.
  • Bosch low frost almaya niyetlendim. Ama bizim buzdolabi alaninin yuksekligi kurtarmadi. Tum low frost'lar 191'mis :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    öncelikle merhaba abicim.senin gibi forum üyeleri sayesinde bu forum ayakta duruyor. incelemen süper.
    üstünden 2.5 yıl geçti bizde almış bulunmaktayız bugün.
    bosh mağazasından inox'unu 2145 tl den 2000 e indirip aldık. beyaz renklisi 1789 tl
    mediamarkt internet sitesinde beyazı 1599 tl ama aileyi internet alışverişine ikna etmek çok zor :)

şu an için kısa bi özet geçer misiniz 2 yıllık kullanımınız sonucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

öncelikle merhaba abicim.senin gibi forum üyeleri sayesinde bu forum ayakta duruyor. incelemen süper.
    üstünden 2.5 yıl geçti bizde almış bulunmaktayız bugün.
    bosh mağazasından inox'unu 2145 tl den 2000 e indirip aldık. beyaz renklisi 1789 tl
    mediamarkt internet sitesinde beyazı 1599 tl ama aileyi internet alışverişine ikna etmek çok zor :)

şu an için kısa bi özet geçer misiniz 2 yıllık kullanımınız sonucu

Merhaba, dolabınız hayırlı uğurlu olsun.

Benim ilk günkü izlenimim ne ise halen aynısını düşünüyorum. Dolaptan çok bahsetmek istemiyorum, çünkü forumda hangi ürünümden olan memnuniyetimden bahsediyorsam başına bir şey geliyor :)))

Ek olarak ilave edebileceğim, standart çok yoğun olmayan kullanımda karlanması 1,5 yıl sürüyor. Karlanma hakkında da yorum ve fotoğrafları eklemiştim zaten.

• Dolabın soğukluk ayarları en ideali hangisidir ? 17 - 4 şuan bizimki.
  • Soğutucu kısımda et, kahvaltılık çoksa ve uzun süre saklanacaksa 4, normal günlük doluysa 5, boşsa 6 yapıyorum. Çoğunlukla 5'C sıcaklıkta.

Derin dondurucuda uzun zaman saklanacak et sebze varsa -18; yoksa -16 derecede tutuyorum.
  • 4 derece ve -18 dereceye sabitlemekte fayda var bizimkini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Soğutucu kısımda et, kahvaltılık çoksa ve uzun süre saklanacaksa 4, normal günlük doluysa 5, boşsa 6 yapıyorum. Çoğunlukla 5'C sıcaklıkta.

Derin dondurucuda uzun zaman saklanacak et sebze varsa -18; yoksa -16 derecede tutuyorum.

candoğan bey ben KGE58AW30N modelini ocak ayında almıştım ürünü henüz teslim almadım, şu son acc kompresörden jiaxipera kompresöre geçilmesi bazı kullanıcıların ses sorunları yaşaması beni biraz düşündürdü ve rahatsız etti ,mutfak dolabınıda tekrar yaptırdığım ve dolap koyma genişliği 72 cm den 79 cm'ye çıkartmamın da bana verdiği çesaretle fiyat farkı vererek (tahmini 700 tl civarı) daewoo nun korede ürettiği 77 cm lik xl (Bosch KDN64VW20N XL No-Frost ) serisi dolabını almayı düşünmeye başladım
    KDN64VW20N mantıklı bir tercih olur mu? yoksa KGE58AW30N alarak yola devam mı etmeliyim ?

• bugün geldi alet. inox çok etkileyici gözüküyor.

kurulumda tamamdır. bi buçuk saattir çalışıyor. hafif karlanma oldu arkasında.ama normal . aç kapa çok yapıyoruz. koyduğum kola hala soğumuş değil :/
  • Dolap 1 gün çalışmadan stabil hal almaz. Ben 30 dk içinde koyduğum ılık suyu içerken dişlerim sızlıyor.
  • Arkadaşlar

geçen hafta Teknosa.com'dan BOSCH KGE58AL30N(inox)
    geçen ay da media markttan SIEMENS KGE58AW30N(beyaz)

buzdolabı aldım.birisi kuzene diğeri arkadaşa.

Cihazın sesini DUYAMIYORUM.Yemin ederim size o kadar sessizler.
    Soğutmaları ikisinin de 18e 4 derecede ve dişlerim titriyor birşey içerken
    Tam tahmin ettiğim gibi muazzam makineler kesinlikle tavsiye ediyorum.

Tek eleştirilebilecek yanı arka duvarındaki terlemeler.Kimi zaman o kırağılanıyor kimi zaman damlalar haline geliyor.
    Bunu sorun etmeyecekseniz - ki edilmez bunca avantajının yanında- fiyatına göre süper bir cihaz.

Daha içindeki besinlerin tazelik olayını falan detaylıca test etmedim onunla da ilgili yakın zamanda bilgi veririm.
    Herkese tavsiye ediyorum.

Tabi vesile olan Candoğan kardeşime de teşekkürlerimi sunarım tekrar..

@candogan62

EKLEME : Dolabın beyazı da güzel ama INOX çok fena duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 6 Mayıs 2014; 8:50:36 >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.