Şimdi Ara

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
37
Favori
170.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kir-pi

Bu tür dolapların soğutucu kısmında oluşan karlanmanıın erimesi sonucu oluşan suyu motor üzerindeki hazneye atacak bir delikleri olur, dolabın alt kısımlarında veya sebzeliğin başladığı hizada olma olasılığı yüksek bir kontrol edin.
    ürününüzün kullanma kılavuzuna bosch'un sitesinden erişebilirsiniz orada nasıl yapılacağı anlatılmıştır

Kontrol ettim orasida su dolu servis cagirmam gerek sanirim ilginiz icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinada

quote:

Bu tür dolapların soğutucu kısmında oluşan karlanmanıın erimesi sonucu oluşan suyu motor üzerindeki hazneye atacak bir delikleri olur, dolabın alt kısımlarında veya sebzeliğin başladığı hizada olma olasılığı yüksek bir kontrol edin.
    ürününüzün kullanma kılavuzuna bosch'un sitesinden erişebilirsiniz orada nasıl yapılacağı anlatılmıştır

Kontrol ettim orasida su dolu servis cagirmam gerek sanirim ilginiz icin tesekkurler

l zaten orası dolu olduğu için su akıtıyor, oranın ortasında bir delik olacak oraya bir şiş gibi bişey sokun açılır çok kolay bişeydir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derinada

quote:

l zaten orası dolu olduğu için su akıtıyor, oranın ortasında bir delik olacak oraya bir şiş gibi bişey sokun açılır çok kolay bişeydir

Hallettim dediginiz gibi dolmus cok tesekkurler

• modülatör M kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: miles_davis

BOSCH KGE58AW30N ile BOSCH KGE58AW40N arasında aşağı yukarı 400 TL fiyat farkı var. Sizce enerji tasarrufu sebebiyle BOSCH KGE58AW40N almaya gerek var mı? Bunun yaptığı enerji tasarrufu aradaki farkı kaç senede amorti eder?

Orijinalden alıntı: modülatör
    benim araştırmama göre 36 kuruş elektriğin kW fiyatı olunca yaklaşık olarak 10 yıla yakın bir zaman zarfında amorti edeceği için 30 modelini almak daha avantajlı.

O zaman 30 modeli daha mantıklı, evdekilerin de fiyattan gözü korkmaz hem. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miles_davis -- 10 Eylül 2013; 15:01:41 >
  • A++ modelini bende burdaki yorumlardan cesaret ve feyz alarak 1600 liraya maksimuma 3 ay ertelemeli 10 ay taksitle bu hafta aldım.Dün servis fişi taktı kapı yönünün değiştireleceğini hanım servise belirtmiş mırın kırın etmiş gelen arkadaş "ben tek geldim bilseydik iki kişi gelirdik" filan demiş daha sonra değiştirelim deyince "o zaman servis ücret olur" diye hanım bilinçli tüketici lafı edince de "ne alakası var kim diyor bunu" filan demiş arkadaş sonra da "ben not alıyorum geleceğimizi para alınmayacak diyede not düştüm" demiş.Demek ki neymiş? sonradan gelirlerse para alıyorlarmış :) Neyse Buzdolabını aldık ama servis konusunda ilk günden mücadele etmeye başladık gelen elemanın densizliğine veriyorum hakkımızda hayırlısı.Tavsiye edenlere şimdiden teşekkürler İnşallah bizim şansımızda yaver gider.saygılar herkese :)
  • Kge58aw40n en uygun fıyatı nerde bulabılırım ben electro world'ten 1.739.00 almıstım suan stoklarında varmı ne kadardır baska bı yerde olabılır arkadasımada aynısını alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgbzo -- 12 Eylül 2013; 20:03:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Site_Kapıcısı

A++ modelini bende burdaki yorumlardan cesaret ve feyz alarak 1600 liraya maksimuma 3 ay ertelemeli 10 ay taksitle bu hafta aldım.Dün servis fişi taktı kapı yönünün değiştireleceğini hanım servise belirtmiş mırın kırın etmiş gelen arkadaş "ben tek geldim bilseydik iki kişi gelirdik" filan demiş daha sonra değiştirelim deyince "o zaman servis ücret olur" diye hanım bilinçli tüketici lafı edince de "ne alakası var kim diyor bunu" filan demiş arkadaş sonra da "ben not alıyorum geleceğimizi para alınmayacak diyede not düştüm" demiş.Demek ki neymiş? sonradan gelirlerse para alıyorlarmış :) Neyse Buzdolabını aldık ama servis konusunda ilk günden mücadele etmeye başladık gelen elemanın densizliğine veriyorum hakkımızda hayırlısı.Tavsiye edenlere şimdiden teşekkürler İnşallah bizim şansımızda yaver gider.saygılar herkese :)

hayırlı olsun.nereden hangi bayiden aldınız.

• galip52310 G kullanıcısına yanıt
    Kayseri'de Orduevi arkası Yakut Bosch Bayiisinden aldım.Bayilerin hepsinde ++ ya 1.600 TL Kampanya fiyatı verdiler +++ ise 1.900 TL fiyat verdiler.Mantık olarak ++ almak aradaki fiyat farkından dolayı daha mantıklı geldi.4-5 gündür kullanıyoruz özellikle hanım gayet memnun kaldı.Serviste sonradan geldi kapısını değiştirdi biraz mırın kırın ve surat yapan bir servis elemanıyla muhattap olduk ama sorun değil işimiz halloldu bireysel bir durumdu üstünde durmadık. Dolap çok sessiz hatta mutfaktaki duvar saatinin ne kadar sesli çalıştığının farkına vardık ve hanım duvar saatini değiştirelim diyor :) raflar harika boyunuza göre sebzelik bel hizanızda önceki dolap meğer sanki bodrum kattan sebze meyve çıkarıyor gibiymiş.. Şimdi en azından dolabı açtığınızda meyveleriniz önünüzde duruyor sanmamki eskisi gibi meyveleri alt tarafta unutup çürüyüp araya gidene kadar beklemez.. Öncelikle teknolojisine eşinizi ikna edin sonra buzdolabı eve gelince kendisi ikna olacak zaten :)

• Bende kararsız kalanlar dayım. fiyat araştırması yaparken bana en makul hepsiburada geldi.

yaşadığım şehirde ki bayilerde 1950 TL aşağı inen yok buralarda, internetten hiç almak istemiyorum ama uçuk bir fiyat farkı var...

bu modelin siemens olanı hepsiburada da 1869 TL world kartı olanlara 150 TL world puan yükleniyor. yani fiyatı 1719 TL 12 taksitli kargo bedava oluyor..

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=22266&Productid=mtsiekg58eaw40n
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Simens No-Frost dolabım 1 ay içinde arızalı çıktı, 15 derece sıcaklık ölçüldü, parça değişti y,ine sıcaklık değişmedi..Forumda övülen Siemens Low frost kge58aw40n dolabı ile değişim yaptım ama yetersiz soğutma şikayetim için ölçüm yapıldı, 4 derece olması gereken sıcaklık orta bölmede 6-7 arası çıktı, simens buna normal dedi.En üst raf ise 8-9-10 derecelerde, bu sıcaklık farkını ise simens açıklayamadı, en üs raf ölçüm sonuçlarını simens vermedi, ölçüm sonucunu veremezlermiş, ve dolap neyse öyle kullanmak gerekiyormuş..üretim standartlarını,iso belgelerini talep ettim veremeyiz dediler..Dolab derin dondurucu ise 1-2 haftada buzlanma yaptı, durduk yere alarm ikazı vermeye başladı..Digital gösterge olmasına rağmen, göstergedeki 4 rakamının gerçeği yansıtmadığını söylediler, kısaca olması grek 4 dereceyi dolap sağlayamıyor..Besi hyjeni olarak Haccp yönergesi, iso 22000 gibi yönergelerde olması gereken sıcaklık değerlerini sağlayamıyor simens..SOnuç olarak Tüketici mahkemesine dava açtım..Simens bana mail atmış bugün ve, dolabımın parasını iade edeceklerini dolabı iade alacaklarını söylediler..Tebrikler simens..Dolap alınmamalı ve herkes ölçüm yapmalı, şikayet etmeli..Dolap içi sogukluk standartlarına uymuyorlar, Türk vatandaşını dikkate almayıp fason ürün satıyorlar...Hakkınızı arayınız..Low frost yılda 2 kere filan buzlanmıyor, daha sık ve rahatsız edici..Herkesin bilmesini isterim..Elektronik şans işi olamaz, simens gibi bir markada böyle şans olmamalı, şikayetler çok ve hep aynı sorunlar...Benim gibi magdur olmak istemiyorsanız tüketici kanununa göre ilk 30 gün içinde hata kusur varsa iade etmek gerek, ısrarla Bosh-simens no frost, low frost alacaklar dolap içini derece ile ölçsün, 30 gün sonunda yapacagını şikyetlerde başınız ağrırır, ispat etmek için uğraşırsınız..Simens-Boch maalesef Türkiyede sanırım fason mal üretiyor..Kullanıcılar tamamen memnun değiller...coolbox,etlik bölümü 0-2 derece olmalı, dolap en üst kısmı ise 4-6 olmalı..4 dereceye ayarlı ise 4 olmalı 1-2 derece tolerans olabilir ama fazlası olmamalı..iyi şanslar

Tamamen haklısın daha 4 yıllık Bosch dolap çöp oldu gitti uzun süredir de performans alamıyordum bozulmadan 1 yıl once de bende ölçmüştüm 9-12 derece çıktı şok oldum,bende aldığım ürünler kalitesiz ondan çürüyor diyordum salata bile ikinci gün belli ediyor kendini kesinlikle en azından buzdolabından uzak durulmalı...

• gmazici G kullanıcısına yanıt
    AL VESTEL NO FROST RAHAT ET

17 AY TAKSİTLE

530 LİTRESİ BZE XL 3303 WEH MODELİ İÇİ IŞIL IŞIL ACC KOMPRESSÖRLÜ

609 LİTRE BZA XXL 3403 PEH MODELİ RAFTAN AYDINLATMALI DOMPFOSS KOMPRESSÖRLÜ

10 YIL KOMPRESSÖR GARANTİLİ

6 YIL KOMPLE ÜRÜN GARANTİLİ

BENDE 3403 MODELİ VAR KULLANIYORUM SESSİZ SAKİN KALİTELİ CİHAZ

ÜRÜNÜ CANLI İNCELEMENİZİ TRAVSİYE EDERİM
    BUZ KIRMA SESİ YOK
    DOLABIN ÇALIŞTIĞINI ELİNİ ARKASINDAKİ ISINAN TELLERİNE DOKUNDURMAZSSAN ANLAMIYORSUN

BEN ADANADA İKAMET EDİYORUM
    EĞER YAKINSAN GEL ÇALIŞIR HALİNİ GÖR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 18 Eylül 2013; 12:46:13 >
  • LOW FROST İŞİ
    40 YILLIK STATİK NORMAL BUZDOLABININ İÇ ARKA DUVARINA 5 LİRALIK PERVANE KOYMUŞLAR HANİ DOLAbın kapağını açınca karşında büyükçe 15x15 cm ebatlarında dört köşe bir kutu görürsün işte onunla HAVA SÜRKİLASYONU SAĞLAMIŞLAR o kutunun içinde pervane var dolabın kapağını kapattığında termostatın komutuna Göre dolabın içindeki havayı dolaştırıyor
    40 YILLIK STATİK BUZDOLABI OLMUŞ LOWFROST
    GERİSİ FASAFİSO

EĞER TERMOSTATSIZ YAPMAK İSTERSEN
    YANİ EVİNDEKİ STATİK BUZDOLABININ İÇİNE KOY UFAK FAN ONUNDA KABLOSUNU KOMPRESSÖRÜN ELEKTRİĞİNE BAĞLA
    KOMPRESSÖR ÇALIŞINCA FANDA ÇALIŞSIN AL SANA LOWFROST

AKSİNİ İDDA EDEN VARSA YAZSSIN

EN KRALI NO FROST

GERİSİ LAF RENGİ
    İÇİNE FAN KOYUNCA OLMUŞ LOW FROST YANİ UZAY ÜSSÜ DEĞİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

LOW FROST İŞİ
    40 YILLIK STATİK NORMAL BUZDOLABININ İÇ ARKA DUVARINA 5 LİRALIK PERVANE KOYMUŞLAR HANİ DOLAbın kapağını açınca karşında büyükçe 15x15 cm ebatlarında dört köşe bir kutu görürsün işte onunla HAVA SÜRKİLASYONU SAĞLAMIŞLAR o kutunun içinde pervane var dolabın kapağını kapattığında termostatın komutuna Göre dolabın içindeki havayı dolaştırıyor
    40 YILLIK STATİK BUZDOLABI OLMUŞ LOWFROST
    GERİSİ FASAFİSO

EĞER TERMOSTATSIZ YAPMAK İSTERSEN
    YANİ EVİNDEKİ STATİK BUZDOLABININ İÇİNE KOY UFAK FAN ONUNDA KABLOSUNU KOMPRESSÖRÜN ELEKTRİĞİNE BAĞLA
    KOMPRESSÖR ÇALIŞINCA FANDA ÇALIŞSIN AL SANA LOWFROST

AKSİNİ İDDA EDEN VARSA YAZSSIN

EN KRALI NO FROST

GERİSİ LAF RENGİ
    İÇİNE FAN KOYUNCA OLMUŞ LOW FROST YANİ UZAY ÜSSÜ DEĞİL

Mahcup kardeşim iyiki buzdolabını senin yorumlarını okumadan önce almışım ben alalı 7 ay oldu ama bir aydır kullanıyorum adamlar ne yapmış 5 liralık mı yoksa bir liralıkmı pervane koymuşlar bilmiyorum ama iyiki almışım diyorum yine dolab alacak olsam bosch lowfrost alırım büyüklüğüne soğutma performansına sessizliğine iç dizaynına ve fiyatına bakacak olursak bence mükemmel bir cihaz burdan candoğan arkadaşa da vesile olduğu için teşekkür ederim birde benim garibime giden senin daha iki ay evvel dolaplar hakkında hiç bilgin yokken burdaki bilgili arkadaslara hangi dolabı alayım diye sorarken şimdi bir beyaz eşya uzmanı olman maşallah kendini iyi gelistirdin teknolojiler hakkında kolayca ahkam kesip kullanmadığın bir ürünü bu kadar kolay karalaya biliyorsun

• leon81 L kullanıcısına yanıt
    ben cihaza kötü demedim karalamadım
    sadece low frostu öyle allayıp pullayıp reklam ediyorlarki
    millet zannediyor uzay üssü alfa
    sadece statik buzdolabının içine termostat kontrollü fan koymuşlar
    bukadar yukarıda yazdığım gibi aksini idda eden varsa yazssın
    sen memnunsun allah dahada memnun etsin her malın iyisi kötüsü şanslısı şanssızı var
    sen şanslısın memnunsun ama formu oku nekadar memnun olmayan soğutmuyor diyen
    4 dereceye ayarladığım halde 11-12 derece ölçenler var istersen sende dolabın iç ısısını ölç gör içinin sıcaklığını
    yada kafanı bulandırma hiç ölçme
    benim hiç uzmanım gibi bir iddam yok olamazda burada benim bilgimi aşan çok insan var
    onlara saygım sonsuzdur benimki bana göre bir bilgidir bildiğimi yazıyorum okadar
    saygılarımla
    mahçup
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

ben cihaza kötü demedim karalamadım
    sadece low frostu öyle allayıp pullayıp reklam ediyorlarki
    millet zannediyor uzay üssü alfa
    sadece statik buzdolabının içine termostat kontrollü fan koymuşlar
    bukadar yukarıda yazdığım gibi aksini idda eden varsa yazssın
    sen memnunsun allah dahada memnun etsin her malın iyisi kötüsü şanslısı şanssızı var
    sen şanslısın memnunsun ama formu oku nekadar memnun olmayan soğutmuyor diyen
    4 dereceye ayarladığım halde 11-12 derece ölçenler var istersen sende dolabın iç ısısını ölç gör içinin sıcaklığını
    yada kafanı bulandırma hiç ölçme
    benim hiç uzmanım gibi bir iddam yok olamazda burada benim bilgimi aşan çok insan var
    onlara saygım sonsuzdur benimki bana göre bir bilgidir bildiğimi yazıyorum okadar
    saygılarımla
    mahçup

Ama lowfrost basit diyerek bu dolabı da almak isteyenlerin aklını karıştırıyorsunuz ben teknik konulardan pek anlamam ama kullanıcısı olarak çok memnunum ve herkese tavsiye ederim ha şöyle bir durum var övülesi bir dolap ama kimse içinden kuş çıkacak diye beklemesin çıkmıyor :)

• Low Frost işinin artısı fan değildir. Neredeyse bütün statik buzdolaplarında fan var zaten.

Low Frost'un en büyük artısı dijital soğukluk kontrolü ve çift devre soğutma ile soğutucu bölmede nem oranını koruması. Böylece sebze ve meyvelerin besin değerlerini çok daha uzun süre kaybettirmemesidir. Dondurucuda da karlanmayı azalttığından daha seyrek buz temizlersiniz.

No frost soğutucu bölme için kötü bir özelliktir. Kar eritmek istemiyorsanız hem soğutucusu nemi koruyan, hem de dondurucusu no frost olan buzdolapları var. Aslında en ideali de bu. Onu da Liebherr ve Electrolux yapıyor. Ancak fiyat 2 katına çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Low Frost işinin artısı fan değildir. Neredeyse bütün statik buzdolaplarında fan var zaten.

Low Frost'un en büyük artısı dijital soğukluk kontrolü ve çift devre soğutma ile soğutucu bölmede nem oranını koruması. Böylece sebze ve meyvelerin besin değerlerini çok daha uzun süre kaybettirmemesidir. Dondurucuda da karlanmayı azalttığından daha seyrek buz temizlersiniz.

No frost soğutucu bölme için kötü bir özelliktir. Kar eritmek istemiyorsanız hem soğutucusu nemi koruyan, hem de dondurucusu no frost olan buzdolapları var. Aslında en ideali de bu. Onu da Liebherr ve Electrolux yapıyor. Ancak fiyat 2 katına çıkıyor.

Hocam sizce 2.000TL civarına alınabilecek en iyi buzdolabı nedir?
  • Buradaki yorumları da okuyarak tam bu buzdolabına karar vermiştim ki, sitesinden ölçülerine bakiyim dedim ve boyu 191cm diyor. Benim tuttuğum evde buzdolabı yeri 185cm. Bu çok kötü oldu çünkü başka model bakmam gerekecek sanırım
  • Bir haftadir evimde kullandigim buzdolabindan ikigundur sogutma yaparken pitir pitir arka kismindan sesler geliyor yani ozellikle sogutma devredeyken.. buz kirma sesi degil sanki hava sogutma yaparken.. ne yapalim ne tavsiye edersiniz. 10 yil oce aldigimiz buzdolabindan boyle bir ses yoktu.

• kge58aw40n modelini 4 aydır kullanıyorum soğutması gayet iyi meyveleri soğuktan dolayı bekletip yiyoruz.soğutucu 4,buzluk -18 de.
    buzlukta 5mmlik buzlanma var fakat bu rafların hareketini hiç etkilemiyor gayet memnunum...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.