Şimdi Ara

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
37
Favori
170.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar, bu dolabi kullanan arkadaslarin memnuniyeti halen devam ediyor mu, ozellikle koku yonunden bir sıkıntılari oluyor mu
    Ya da farkli olumsuzlugu varmi dolabin,bugun dolap alsaniz yine bu modeli tercih edermisiniz @HanKaĞaN

Cevaplar icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim koku anlamında hiçbir şikayetim yoktur hocam. Şuan size halen bu modeli tavsiye ederim ama, yeni çıkan bi soğutma sistemine sahip buzdolabının piyasaya sürülüp sürülmediğini takip etmediği mi de belirmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 20 Kasım 2013; 23:48:01 >
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevap için teşekkür ederim,

şu an siemens kg57np72n no frost kombi modelini kullanıyorum, 2,5 yl oldu alalı, bazı sıkıntılar yaşadım dolapla ve servisle sonucunda dolabı aldığım fiyata siemense geri sattım...
    cuma günü ödeme yapacaklar, bende yenisini yine siemens alacağım kelepir liebherr bulamazsam o arada...
    o yüzden uzun zamandır kullananların yorumlarını merak ettim,

tekrar teşekkürler, iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyzgn

arkadaşlar evimdeki 15 yıllık profilo buzdolabı aşırı karlanma ve buzlanma yaptığından dolayı yeni buzdolabı almayı düşünüyorum forumu uzun zamandır inceliyorum özellikle candoğan ustanın açıklayıcı yorumları çok yararlı oldu şimdi low-frost buzdolabı almayı düşünüyorum derin dondurucu bölmesi altta olsun istiyorum hangi marka ve model tavsiye edersiniz tercihim bosch dan yana ama bilemiyorum izmirde oturuyorum sorun olurmu acaba low-frostlar da

kimse yokmu bu sayfada
  • quote:

quote:

arkadaşlar evimdeki 15 yıllık profilo buzdolabı aşırı karlanma ve buzlanma yaptığından dolayı yeni buzdolabı almayı düşünüyorum forumu uzun zamandır inceliyorum özellikle candoğan ustanın açıklayıcı yorumları çok yararlı oldu şimdi low-frost buzdolabı almayı düşünüyorum derin dondurucu bölmesi altta olsun istiyorum hangi marka ve model tavsiye edersiniz tercihim bosch dan yana ama bilemiyorum izmirde oturuyorum sorun olurmu acaba low-frostlar da

kimse yokmu bu sayfada

sayın hankağan veya candoğan hocalarım bilgi verirseniz çok memnun olurum ben bosch kge 58aw 40 n yadakge 58 aw 30n alcam ama hankağan kocam interneti pek tavsiye etmediğini söylemiş bir kişiye bende merak ettim neden tavsiye etmiyor diye sakıncası ne olabilir ben de aşağıdaki sitelerden birinden almak istiyordum merakımı giderirseniz sevinirim

http://www.ereyon.com.tr/urun/bosch-kge58aw40n-buzdolabi.aspx

http://www.idealesya.com/bosch-kgn56aw25n-no-frost-kombi-buzdolabi?ref=akakce&v=1.12.5

• zyzgn kullanıcısına yanıt
    Merhalabar konunun uzmani degilim ama yasadigin sıkıntı ve tecrubeyi aktarmak isterim.
    2.5 yil once aldigim siemens nofrost buzdolabindaki sıkıntılar nedeniyle para iadesi aldim. Dolabi bayiden almistim, spot ya da web den almis olsaydim para iadesi yapmiyacaklarini soylemislerdi. Bu sebepten tavsiye edilmemis olabilir.

• quote:

quote:

quote:

kimse yokmu bu sayfada

sayın hankağan veya candoğan hocalarım bilgi verirseniz çok memnun olurum ben bosch kge 58aw 40 n yadakge 58 aw 30n alcam ama hankağan kocam interneti pek tavsiye etmediğini söylemiş bir kişiye bende merak ettim neden tavsiye etmiyor diye sakıncası ne olabilir ben de aşağıdaki sitelerden birinden almak istiyordum merakımı giderirseniz sevinirim

http://www.idealesya.com/bosch-kgn56aw25n-no-frost-kombi-buzdolabi?ref=akakce&v=1.12.5

hocam ne yazmısınız anlaşılmıyor kımkımın kocası hocası bırbırıne gırmıs kelımeler

• teşekkür ederim kardeşim evet mantıklı bir cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

quote:

quote:

kimse yokmu bu sayfada

hocam ne yazmısınız anlaşılmıyor kımkımın kocası hocası bırbırıne gırmıs kelımeler

sayın HanKaĞan veya candoğan62 hocalarım bilgi verirseniz çok memnun olurum ben Bosch KGE58AW40N yadakge KGE58AW30N buzdolabı almayı düşünüyorum HanKaĞan hocam bir kişiye interneti pek tavsiye etmediğini söylemiş bende merak ettim neden tavsiye etmiyor diye sakıncası ne olabilir ben de aşağıdaki sitelerden birinden almak istiyordum merakımı giderirseniz sevinirim

diye yazmak istemiştim kardeşim ama aceleden düzeltmemiştim şimdi doğrusunu yazdım ve ceva bekliyorum umarım cevap verir

• zyzgn kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,

bir de neden bu sitelerden almayı planlıyorsunuz? bayilerden bunlara yakın fiyat alabilirsiniz. siteleri bilmiyorum ama belki nakliye falan çıkarsa bayii fiyatına gelebilir, dikkat edin derim.
    veya garanti olsun diye almayı planladığınız site ile ilgili bosch müşteri hizmetlerinden sorgulama yapın garanti durumunu.

aklınızda olsun ben aynı modellerin siemensleri ne 30n modeli için 1530 tl, 40n için 1780 tl nakit fiyat aldın bayiiden, ama eşim bosch un iç rengini sevdiği için siemens almadım. 30n modelini sipariş verdim tanıdık bir bosch bayiiinden, perşembe teslim olacak bi aksilik çıkmazsa. karta taksit düşünürseniz de fiyatlara 100 tl ekleyin.

iyi akşamlar

edit : imla hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zer.yasir -- 25 Kasım 2013; 23:51:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brabus_y

Merhalabar konunun uzmani degilim ama yasadigin sıkıntı ve tecrubeyi aktarmak isterim.
    2.5 yil once aldigim siemens nofrost buzdolabindaki sıkıntılar nedeniyle para iadesi aldim. Dolabi bayiden almistim, spot ya da web den almis olsaydim para iadesi yapmiyacaklarini soylemislerdi. Bu sebepten tavsiye edilmemis olabilir.

kim dedi para iadesi yapılmaz diye? faturalı olduktan sonra aldığınız yer fark etmez her türlü yapılır ama spot veya webden alınanlar daha çok uğraştırabilir
  • haklısınız ya gerçekten bayi ile site arasında sadece 100 milyon fark varmış teşekkür ederim arkadaşlar
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis, yetkili satıcı, çağrı merkezi ve genel müdürlük yetkilileri söyledi. Zaten web ve spot arasinda 50-100 tl oynuyor, ben o riski almıyacagim için yine bayiiden aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: brabus_y

Yetkili servis, yetkili satıcı, çağrı merkezi ve genel müdürlük yetkilileri söyledi. Zaten web ve spot arasinda 50-100 tl oynuyor, ben o riski almıyacagim için yine bayiiden aldim

onlar bayiye yönlendirmek için sallamışlar biraz, aynı mantıkla spot satılan ürünlerde veya web üzerinden satılan ürünlerde ücretsiz montaj hizmeti de vermemeleri gerekir yanılıyor muyum?

en kötü ihtimalle fatura ve garnti belgesi olduğu sürece tüketici hakem heyeti'ne gider paşa paşa alırsınız
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, benim de aklima o şekilde geldi zaten ama onceden spot ile bayi arasinda 300-500 oynardi ve degiyordu ben 50-100 tl icin o riski almam. Hem hakem heyetine gitmeden 5-6 setvis gelmesi ve 10-15 telefon gorusmesi ile hallettim cok sukur... bugun de yeni dolabim geldi 58aw30n. Bakalim insallah bunda bir sorun cikmaz

• Selam arkadaşlar. İzmir için low frost max 1300TL bütçe ile dolap arıyorum. Önerisi olan olursa çok sevinirim.
  • Arkadaşlar bugün özellikle bu günümü buzdolabı için ayırdım ve bi hayli bir bilgi sahibi oldum
    Bosch marka
    KGE58AW40N- 1850 Tl
    KGE58AW30N- 1530 Tl
    Siemens Marka
    KG58EAW40N- 1900 Tl
    KG58EAW30N- 1450 Tl
    olarak en düşük fiatları bu şekilde buldum medya mark taki kendini bu konuda eğitim görmüş biri olarak Bosch seçmemi tavsiye etti her ikiside aynı ürün değilmi diye sordum değil abi dedi siemens Bosch nin yan ürünü Siemens in yan ürünüde Profilo dedi buna örnek Arçeliğin yan ürünü Altus gibi düşün dedi yani Bosch ile Siemens in kmpresörü aynı değil dedi kafamı karıştırdı ben normalde siemens in 30N modeline doğru yönlenmeye başlamıştım şimdi Bosch nin 30N modeline gitmeye başladım acaba gerçekten 80 lira farkı verip Bosch KGE58AW30N almalıyım, yoksa her ikiside aynı ürün diye düşünüp Siemens KG58EAW30N mi almalıyım fikri olan varmı gerçekten Siemens Bosch nin yan ürünü ve kompresörleri farklımı

• Bosch=siemens tir. Belli urunlerde profilo da esdegerdir ama bazi urunlerde de bazi ozellkleri cikartip piyasaya surerler.
    Turkiye de bosch msrka bilinirligi daha onde o yuzden bosch daha iyi gibi bir algi var. Aslinda tamamen pazarlama stratejisi, avrupada ise siemens ondedir....

Eşim bosch 30n olanin plastik rengini daha cok begendigi icin ben bosch aldim ve kompressorum cin mali cikti, bakalim sorun olmaz insallah.

• evet aynen şahsen bende plastik rengi hoşuma gidiyor bakalım önümüzdeki hafta sonu bende netleştirmek istiyorum kredi kartımın hesap kesim tarihi ozamana doluyor sanırım tercihimi bosch den yana kullanacağım gibime geliyor
  • merhaba . yeni evlenecem bu buzdolabından almak istiyorum yalnız bu ürünün ankastre olanı yokmudur ? tüm mutfak ankastre bu beyaz olması hoş durmaz :S
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.