Şimdi Ara

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
37
Favori
170.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kill1033

quote:

Orijinalden alıntı: erhangunn

Slm arkadaşlar,

Yakın zamanda 40n modelini alan varmı ? Bugün yaptığım fiyat araştırmasında 2000 üstü rakamlar ile karşılaştım.
    Konuyu incelediğimde 1650-1750 tl gibi fiyatlar ile alanları görünce fark çok geldi açıkçası bana. Bu fark kurdanmı kaynaklanıyor , fiyat düşeceğine artmış nedense Yardımcı olarsanız çok sevinirim.

1 ay önce 1699 +70 kargoya bedavacım.com'dan aldım.

Hocam siteyi inceledim fiyatlar uygun gözüküyor. Garanti bosch garanti diyor , ileride bi sorun yaşamayız dimi ? cevap için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

Slm arkadaşlar,

Yakın zamanda 40n modelini alan varmı ? Bugün yaptığım fiyat araştırmasında 2000 üstü rakamlar ile karşılaştım.
    Konuyu incelediğimde 1650-1750 tl gibi fiyatlar ile alanları görünce fark çok geldi açıkçası bana. Bu fark kurdanmı kaynaklanıyor , fiyat düşeceğine artmış nedense Yardımcı olarsanız çok sevinirim.

Hocam siteyi inceledim fiyatlar uygun gözüküyor. Garanti bosch garanti diyor , ileride bi sorun yaşamayız dimi ? cevap için teşekkür ederim.

Sorun yok hocam. Zaten sipariş verdikten sonra sizi bosch'tan arıyorlar getirmek için. Yani anladığım ürünü bedavacım değil de bosch getiriyor ve teslim ederken açıp kontrol ediyorlar. Daha sonra da bosch servisiyle iletişime geçiyorsunuz ki ilk onlar arıyorlar sizi hiç randevu almadan. Gelip kuruyorlar.

• Burdan daha ucuza bulabilen var mı?
    http://www.webdenal.com/siemens-kg58eaw40n-a-enerji-cift-kapili-buzdolabi_607205.html
    axess kredi kartına 1773 + 50 kargo toplam 1823 lira
  • Bosch KGE58AL40N A+++ (gri)
    modelini Ankara taurus avm göktaşlar ticaretten 1800/12 taksitle maximum kartla aldım.

Güzel bir ürün ağustos ayında evleneceğim için daha teslim almadım. sizce nasıl fiyatı ve kendisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizyongokay

Bosch KGE58AL40N A+++ (gri)
    modelini Ankara taurus avm göktaşlar ticaretten 1800/12 taksitle maximum kartla aldım.

Güzel bir ürün ağustos ayında evleneceğim için daha teslim almadım. sizce nasıl fiyatı ve kendisi :)

Ben 1 aya yakındır kullanıyorum. Cihazdan neredeyse hiç ses gelmiyor. Çalıştığı sürede çoook hafif gurultuya benzer bir ses geliyor ama yaklaşmazsanız duymanıza imkan yok. Tam 1 ay kullanamadığım için elektriğe etkisini kestirmem zor. Önümüzdeki ay belki elektrik sarfiyatını bir cihazla ölçebilirim.

Performans açısından bir eksiği yok zaten. Gayet başarılı, iç hacmi büyük güzel bir cihaz.
  • Arkadaşlar geçen kurban bayramında siemens +++ modelini almıştım elektrik faturalarım 75-80 lira geliyordu dolabı aldıktan sonra 50 civarlarında gelmeye başladı. elektrik şantiye tarifesinde onuda değiştirince sanırım biraz daha inecektir.
  • Siemens KG58EAW40N modelini webdenal.com dan 1771 e 6 taksitle aldım.
  • arkadaşlar dün konu açmıştım arçelikle ilgili fakat bu forumdaki modelleri hiç araştırmamıştım..
    onun için rafa kaldırdım arçeliği..

bu modelin gri rengi varmıdır peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

arkadaşlar dün konu açmıştım arçelikle ilgili fakat bu forumdaki modelleri hiç araştırmamıştım..
    onun için rafa kaldırdım arçeliği..

bu modelin gri rengi varmıdır peki

Malesef bunun gri rengi yok ama 30n modelinin var bir + harici her şeyi ayni ben kullanıyorum gayet memnunum onun da forum da incelemesi var bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leon81 L kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam ...napalım beyaza yöneliriz artık..

Ankara'da uygun fiyata bulabileceğimiz neresi vardır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

teşekkür ederim hocam ...napalım beyaza yöneliriz artık..

Ankara'da uygun fiyata bulabileceğimiz neresi vardır acaba

Bilmem ben kayseri de yaşıyorum media marktan almış dim eğer hafta sonu büyük avm lere bakarsanız uygun bir kampanya bulunabilir bence bu arada ankara nin havasi bu dolaba çok uygun memnun kalırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Slm arkadaşlar,

Sorun yok hocam. Zaten sipariş verdikten sonra sizi bosch'tan arıyorlar getirmek için. Yani anladığım ürünü bedavacım değil de bosch getiriyor ve teslim ederken açıp kontrol ediyorlar. Daha sonra da bosch servisiyle iletişime geçiyorsunuz ki ilk onlar arıyorlar sizi hiç randevu almadan. Gelip kuruyorlar.

Selam, bir soruda ben sorabilirmiyim:) Bu dolabı netten sipariş versem, ürünü eve getirdiklerinde asansörü olmayan binanın 2. katına kadar çıkarırlar mı?
    Yoksa ayriyetten adam bulup taşıtmamızmı lazım.

• Normalde kargonun kapıya kadar getirmesi gerekiyor, benzer bir sorunu asansöre sığmayan kondisyon bisikletinde bir tanıdığım yaşamıştı, kargocular çıkartmak istememiş, merkezi arayınca çıkartmak zorunda kalmışlardı.
  • kir-pi K kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi benim için yeterli oldu, teşekkür ederim.
  • Kargo şirketi kapıya kadar çıkartmak zorunda. Ben de bimeksten çamaşır makinesi sipariş ettiğimde merkezi arayıp sormuştum, yönetmelik varmış, şirket kapıya kadar çıkartmak zorundaymış. Makineyi satın aldığınız şirket, eski makinenizi evden alıp götürmek de zorunda.
    Sonuç: Eski makinemi alıp,sıfır makineyi 5. kata kadar çıkarttılar. Ev asansörsüz. Kargo parası da almadılar.

Ancak bazı kargo şirketleri "şirket politikası" adı altında makineyi çıkartmak istemiyorlarmış. Ama arkadaşın dediği gibi merkeze şikayet yoluyla aşabilirsiniz bu problemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Kargo şirketi kapıya kadar çıkartmak zorunda. Ben de bimeksten çamaşır makinesi sipariş ettiğimde merkezi arayıp sormuştum, yönetmelik varmış, şirket kapıya kadar çıkartmak zorundaymış. Makineyi satın aldığınız şirket, eski makinenizi evden alıp götürmek de zorunda.
    Sonuç: Eski makinemi alıp,sıfır makineyi 5. kata kadar çıkarttılar. Ev asansörsüz. Kargo parası da almadılar.

Ancak bazı kargo şirketleri "şirket politikası" adı altında makineyi çıkartmak istemiyorlarmış. Ama arkadaşın dediği gibi merkeze şikayet yoluyla aşabilirsiniz bu problemi.

Yeni dolabı aldığımda eskisini ne yapacam diye düşünmeye başlamıştım ki sizin cevabınız yetişti. Allah razı olsun.

Bu hafta yakın çevremde biraz fiyat araştırması yaptım, fiyatlar pek de o kadar uçuk değil, gayet makul, internetten almaya değmez yani. Hiç olmazsa yarın bir gün sorun yaşarsam aldığım yeri bilirim.
    Cevabın için teşekkürler.

• Ben de bimeksin sitesinden görüp,ankamalldaki bimeks mağazasından sipariş vermiştim. Depo istanbuldaymış, 2 güne getirdiler. Bimeks, yeniden yapılanmada çok iyi işler yapmaya başlamış.
    Bence de kargo parasıyla internetten almak pek ucuz olmuyor. Ancak bimeks,teknosa gibi yerler istediğiniz modeli getirtebiliyotrlar eğer depolarında varsa. Bu şekilde bir yöntem de izleyebilirsiniz.
  • Haklısınız, Teknosa ve Bimeks zaman zaman böyle büyük indirimleri oluyor, tekrardan araştımam lazım.
    Geçen günü mediamarkete gittimde fiyatlar resmen uçuyordu, bana çok pahallı geldi. Belki böyle büyük firmaların yerinde değil de, internete has özel indirimleri oluyordur, gece kuşu gibi mesela, onları takip etmek lazım.
  • Daha önce de dediğim gibi babamlara Siemenskg58eaw40n olanını 31/01/2014 cuma günü webdenal.com dan kargo dahil 1771 lira/6 taksit olarak aldım. 3 gün sonra p.tesi günü aynı sitede fiyat kargo dahil 1954/6 oldu, tam 183 lira zam gelmişti. Neyse Aksaray yurtiçi kargo 15/02/2014 tarihinde aradı ve dolabın geldiğini ama c.tesi getireceklerini söyledi evet 1 gün beklettiler yurtiçi kargo bunu her zaman yapıyor malesef.

Dolap öğlen geldi servisi aradım geldiler ücretsiz kurulum yaptılar.

İzlenimlerim şöyle. Öncelikle dolap oldukça heybetli hatta kargo elemanları daha büyüğünü bulamadınız mı diye takıldılar. Derinliği çok fazla zaten içi de çok kullanışlı, malzeme kalitesi çok iyi fakat yumurtalık hiç hoşuma gitmedi eğreti olmuş ama o kadar olur artık napalım.

Sesine gelince arkadaşların da dediği gibi kulağımı dayayıp dinledim önünden geçerken bi ara ,hiç ses yoktu, açıkçası endişelendim kapağını açıp kapattım kulağımı dayadım çok ama çok az bi ses duydum gerçekten çok sessiz. Bu arada kapağını açmak için baya bi güç sarfetmeniz gerekiyor, bana göre böyle olması izolasyonunun çok iyi olduğunu gösteriyor. Led aydınlatma da çok hoş. 24 saat çalıştığında baktım arka kısımda çok az nemlenme vardı ya da karşıdan öyle görünüyordu fazla incelemedim açıkçası.

Sonuç olarak, şimdiye kadar boşuna beklemişiz, ilk çıktığında almamıştık malesef, ayrıca soğutucu kısmının üstte olması son derece ergonomik, low veya no frost mutlaka kombi modeller tercih edilmeli.

Almayı düşünen arkadaşlar hiç düşünmesinler, ne alırsam alıyım 40 defa araştırıp inceleyen birisi olarak şiddetle tavsiye ederim.

• buzldobı hakında yardım bekliyom marka fiyat model ve low mu no frosmu yardım
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.