Şimdi Ara

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
37
Favori
170.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bosch low frost ++ buzdolabim arka kismainda baya bir kar var bunun normali nedir ne kadar olmalidir? Baya kar yani yumuşak toz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaş dolabın kompresörünün resmini çekebilir mi ya da en azından kompresörün markasını yazarsa 30 n modelinden farkı var mı anlamış oluruz
    resimdeki 30n modelinin kompresörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 13 Haziran 2014; 18:35:33 >

• Eylül ekim ayı gibi babamlara almıştık bu modelden ve annem çok memnun. Enerji konusunda dolap bir harika. Ben de evlendiğimde bu dolabı düşünüyorum. Biz eylülde 1800/10 taksit ile almıştık. Şuanda piyasası ne durumaddır bilmiyorum.. Son zamanlarda alan arkadaşalr fiyatlarını yazabilirler mi?
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Fazla karlanma olması kapının fazla açılıp kapanmasından,kapı contasının sızdırma yapmasından , yiyeceklerin üstünün kapatılmamasından vb gibi sebepler ile oluşabilir, bu gibi durumları kontrol etmenizde yarar var.
  • BOSCH KGE58AW41N Modeli var acaba yeni çıkan modelmidir?
    Bilgisi olan varmıdır?
  • KG58EAW40N model buzdolabı nın meşrubat konan kısmı dün kırıldı.. yenısını nasıl temız ederız yada garantıden acaba değişiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihefe

BOSCH KGE58AW41N Modeli var acaba yeni çıkan modelmidir?
    Bilgisi olan varmıdır?

Sanırım MediaMarkt'ın KGE58AW40N modeline karşılaştırılamamak içi verdiği kod.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

KG58EAW40N model buzdolabı nın meşrubat konan kısmı dün kırıldı.. yenısını nasıl temız ederız yada garantıden acaba değişiyor mu ?

Servis elinde yoksa getirtiyor gecen sene 15-20 tl civari almistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

KG58EAW40N model buzdolabı nın meşrubat konan kısmı dün kırıldı.. yenısını nasıl temız ederız yada garantıden acaba değişiyor mu ?

1-2 hafta içerisinde buzdolabı alıcam. BOSCH KGE58AW41N modeli hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse memnun olurum.
  • celalettinyilmaz kullanıcısına yanıt
    temelde hepsi aynı dolap tek farkları benim anladığım yazılım ve birde ucuz modelinde örnegin sonu 30 n ile bitende çin malı kompresör var bu modellerde biraz daha iyi kompresör koymuşlar seçminizi buna göre yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

temelde hepsi aynı dolap tek farkları benim anladığım yazılım ve birde ucuz modelinde örnegin sonu 30 n ile bitende çin malı kompresör var bu modellerde biraz daha iyi kompresör koymuşlar seçminizi buna göre yapın

30N ile bitenlerin hepsinde gerçekten çin malı kompresör mü var ? Az önce gittigidiyorda Bosch KGE58AW30N modelini kampanya ile uygun bir fiyata buldum. 1595TL'ye geliyor. Sonu 40N ile bitenlerin kompresörü çin malı değil midir? Sizce 40N mi tercih etmeliyim? Cevabınız için teşekkür ederim..
    30n nin ilk versiyonlarında acc kompresör vardı bunun üretim yeri italya olarak görünüyor sitesinde ikinci sürümlerinde Jiaxipera kompresör kullandılar bunlar çin üretimi bu dolaptan bende de var acc ye nazaran biraz daha sesli olduğu kanısındayım ama performansta sıkıntı yok mesea yeni çıkan low frost Bosch KGE58BI44N modelinde kompresör embraco bu da brazilyada yapılıyor 40 n çok sordum kimse yazmadı ya da resim eklemedi o nedenle bilemiyorum hangi kompresör olduğunu ama tahminim o da embracodur. bence bu detaylara çok takılmayın valla kafayı yersiniz 30 n de olsa alın gitsin ben kötü olsa para vermezdim.şu yazdığım ayrıntıyı satan bilmez

• quote:

30n nin ilk versiyonlarında acc kompresör vardı bunun üretim yeri italya olarak görünüyor sitesinde ikinci sürümlerinde Jiaxipera kompresör kullandılar bunlar çin üretimi bu dolaptan bende de var acc ye nazaran biraz daha sesli olduğu kanısındayım ama performansta sıkıntı yok mesea yeni çıkan low frost Bosch KGE58BI44N modelinde kompresör embraco bu da brazilyada yapılıyor 40 n çok sordum kimse yazmadı ya da resim eklemedi o nedenle bilemiyorum hangi kompresör olduğunu ama tahminim o da embracodur. bence bu detaylara çok takılmayın valla kafayı yersiniz 30 n de olsa alın gitsin ben kötü olsa para vermezdim.şu yazdığım ayrıntıyı satan bilmez

Forumu komple taradım 40N alan arkadaşlardan biri resim koysaymış keşke. 40N modelinde kullanılan kompresör için bosch web sitesinden mail atmaya karar verdim. Yarına kadar dönüş yapmazlarsa 30N modelini alıcam..

eğer fark 200 lira kadarsa 40 alın,200'ün üstündeyse 30n alın, ben alırken fark 350 liranın üstündeydi o nedenle 30n aldım
  • quote:

eğer fark 200 lira kadarsa 40 alın,200'ün üstündeyse 30n alın, ben alırken fark 350 liranın üstündeydi o nedenle 30n aldım

Dediklerinize tamamen katılıyorum. Boscha maili yolladım yarın net bir cevap gelirse buradan paylaşırım.
  • Bugün öğleden önce ve sonra olmak üzere 2 kere bosch merkezden aradılar. Ancak kompresör konusunda yetkililerin bilgi paylaşamadıklarını belirttiler.
    aslında o kadar adam var forumda 40 n kullanan biride yazabilirdi ne olduğunu ama neyse olmuyor demek ki bence 30 ile 40 arasında kompresör ve yazılım farkı var haricinde uzun incelemelerim oldu birebir aynı dolap bence dün de dediğim gibi fark 200 lira ise alın 40n i ama 300 civarı ve üzeri bir rakamsa bence 30n güzel seçim olur 1600 liraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 27 Haziran 2014; 21:38:12 >
  • Atl@s hocam şu linki incelermisiniz? Bu model 40N ile aynı sanırım..Rekabet açısından farklı kod kullanmış olabilirler..Alsak mı =)

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BOSCH-KGE58AW41N-A----Enerji-S%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-508-lt-Kombi-Buzdolab%C4%B1,103452,465709,1356669.html?langId=-14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalettinyilmaz -- 30 Haziran 2014; 8:30:33 >
    aynı dolap fark varsa kompresöründe vardır. alabilirsiniz ama 30 n ile arasındaki fark sizin verdiğiniz fiyatla 354 lira ben olsam o farkı vermem
    ve hala yukarıdaki kompresör resmini koymamıza kompresörün markasını sormama rağmen eminim 40n modelini kullanan 20 kişi o mesajları görmüştür biri çıkıpta yazmıyor 3 gün sonra arkadaşlar 40n almak istiyorum artıları eksileri nedir diye de konu açıyor aynı kafa işi bitince buraya uğramıyor aslında yardım etmemek lazım kimseye o zaman kıymetli olunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 29 Haziran 2014; 15:57:12 >
  • Bu modelin no frost olarak bi karsiligi var midir @candogan62 ve diger arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.