Şimdi Ara

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
694
Cevap
37
Favori
170.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rahatsız edici bir buzlanma ve saçma sapan seslerin dışında çok memnunum.
    15 sene önceki buzdolabından nasıl oluyorda sesli çalışabiliyor , anlamıyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz bende aynı görüşteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgbzo

Kge58aw40n en uygun fıyatı nerde bulabılırım ben electro world'ten 1.739.00 almıstım suan stoklarında varmı ne kadardır baska bı yerde olabılır arkadasımada aynısını alcam

Manisa Bosch Bayiinde 1.959 kağıt şu an o da peşin...Kampanya yapan siteler olabilir bi araştır.

• Bu arada bayrama kadar ben de yeni buzdolabı alacam inşallah...2000 - 2500 arası limitim var...No Frost veya Low Frost...Marka da önemli değil,geniş soğutucu ve dondurucu hacmi olsun,iç kapasite 500 lt den az olmasın yeter...

Bu kriterlere göre "Şunu al,şu anda piyasanın en iyisi" diyebileceğiniz bi ürün varsa lütfen bilgilendirin..Teşekkürler
  • trex24 kullanıcısına yanıt
    VESTEL BZA XXL 3403 PEH
    BU MODELİ TAM SİZİN ARADIĞINIZ MODEL
    ÜCRETSİZ KOMPLE 7 YIL KOMPRESSÖR 10 YIL GARANTİLİDİR
    BÜRÜT 610 LİTREDİR NET 570 LİTRE BEN KULLANIYORUM YER ADANA
    ÇOK SESSİZ ÇOK MEMNUNUM DAMFOSS KOMPRESSÖR 10 YIL GARANTİLİ
    RAFTAN AYDINLATMALI TAVSİYE EDERİM

BZE XL 3303 WEH
    BRÜT 530 LİTREDİR
  • KG58EAW40N siemens modelini 1885 liraya aldım en sonunda. bakalım nasıl bişey çıkacak. sorularıma cevap veren başta olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar ben de bu buzdolabıni almaya karar verdim. İzmir'de en uygun nereden alirim. İnternette kargo dahil 1850ye vardi bir sitede. Bir de bunun Siemens olani daha ucuz sanirim bir farklari var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de dolabı http://www.tekcarsi.com dan kapıda nakit ödemeyle 1750 ye aldım. bir de BM alınca 100 tl civarı indirim de yaptılar. dolabın fiyatı da piyasaya göre düşüktü. candoğan beyden ve diğer tavsiye veren arkadaşlardan Allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngferrari -- 11 Ekim 2013; 20:11:35 >
  • arkadaşlar yazdıklarınızı ayrıntılı okudum paylaşımlarınız için tşkr ederim, çok faydalandım. SAMSUNG RT5962DTBWW karar kıldım. almadan önce sormak istediğim bu cihazın olumsuzlukları-eksikleri neler olabilir? ayrıca bahsettiğiniz dondurucusunda 4+ özelliği var mı? garantisi anladığım kadarı ile 10 yıla uzatılabiliyor. cevaplarınız(yardımlarınız) sonrası siparişi vericem.
  • bir de forumda bu modelin kore üretimi olduğu söylenmiş, bu avantaj mı dezavantaj mı?
  • ejderha21 E kullanıcısına yanıt
    Valla buzdolabı iyi olabilir ama servisi tam evlere şenlik, RSA1STSL gardrop tipini kullanıyorum, dolaptan memnunum, ama garanti uzatmak için servise gittim, elimizde garanti uzatma formu bitti şu an uzatamayız dediler, bir daha gelmem zor dedim işlemi yapıp fatura kesseniz form gelince doldursanız dedim, form numarası olmadan faturada kesemeyiz dediler, bir serviste nasıl garanti uzatma formu bulunmaz anlamak mümkün değil, biraz bağırığp çağırınca faturayı kestiler, form gelince de (yaklaşık 1 ay sonra) arayıp bildirdiler gidip aldım, bu olay bile servise bi işimiz düşerse ne yapacağız dedirti bana.. Daha önce bu forumda tukaka olarak bilinen bir markanın bulaşık makinasını almıştım, servis kurmaya geldiğinde garanti uzatma isteyince isterseniz biz ücretini alalım servis formuna da yazalım, garanti uzatma belgesi düzenlenip gelince ararız gelip alırsınız demişlerdi ve dedikleri gibi yaptık 2 haftada garanti uzatma belgemiz gelmişti.
  • Bu low frostlarda elektrik kesintisine denk geldiniz mi hiç,dondurucuyu su basması gibi durum oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: horrorshow

Bu low frostlarda elektrik kesintisine denk geldiniz mi hiç,dondurucuyu su basması gibi durum oluyor mu?

Low frostlar elektrik kesintisine en uzun süre dayanan buzdolaplarıdır, eğer bir low frostta dondurucuyu su basacak kadar süre elektrik kesilmişse aynı sürede no frostun derin dondurucusundaki tüm yiyecekler çoktan çözünmüş olur ve atılması gerekir
  • Tüm yazılanları birazdan okuyacağım ama dayanamadım sorayım
    Buz kırılma sesi geliyor mu dolaptan
    Evde bosch dolap var,gece takır tukur buz kırılma sesi geliyor :D
    Evleneceğim şimdi,aklımda bu dolap var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Bu low frostlarda elektrik kesintisine denk geldiniz mi hiç,dondurucuyu su basması gibi durum oluyor mu?

Low frostlar elektrik kesintisine en uzun süre dayanan buzdolaplarıdır, eğer bir low frostta dondurucuyu su basacak kadar süre elektrik kesilmişse aynı sürede no frostun derin dondurucusundaki tüm yiyecekler çoktan çözünmüş olur ve atılması gerekir

Elektrik kesintisine karşı 40 saat kadar koruma sağladığını biliyorum,kaldı ki bu kadar uzun süreli kesinti olabilmesi için ya faturayı ödememek ya da bölgede çok önemli bir arıza olması gerek.Ancak benim demek istediğim eski statik buzdolapları 2-3 saatlik kesintide dahi,çözülen buzlar sebebiyle yiyeceklerin üzerine su damlatmaya başlıyo ki bu da en az yiyeceklerin bozulması kadar sinir bozucu bir durum.Bir de low frostlarda evaporayter açıkta ve altında su tavası gibi bir şey yok.Bunu düşünerek sordum bu soruyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

Tüm yazılanları birazdan okuyacağım ama dayanamadım sorayım

Bu dolaplar no frost olmadığından buz kırma sesi söz konusu değil,kendiniz defrost ediyorsunuz eski dolaplar gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

Tüm yazılanları birazdan okuyacağım ama dayanamadım sorayım

Bu dolaplar no frost olmadığından buz kırma sesi söz konusu değil,kendiniz defrost ediyorsunuz eski dolaplar gibi.

anladım teşekkür ederim..
    okuyorum bakalım kullanıcı yorumlarını :) gerçi hatuna dedim ben buzla falan uğraşamam no frost alalım dedi ama neyse :D
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu buzdolabı hakkında kısa yorumlarımı sizlerle paylaşayım.
    Değerli yorumlarda bulunan Candoğan Bey ve yorum yapan arakadaşlara bakarak Arefe günü aldık dolabı öncelikle görünüm ve estetik olarak gerçekten çok hoş bir dolap.
    Soğutması gerçekten çok iyi. Sebze ve meyveler ilk günkü tazeliğinde kalıyor. Yiyeceklerde kuruma vs. kesinlikle olmuyor.
    Sadece sebze çekmecesinin tutma yerini çok ince yapmışlar sanki elimde kalıcak birgün gibi geliyor :) Biraz dikkat etmek yeterlidir ama.
    Sesine gelince bilgisayar gibi mübarek sanki sadece içinde fan çalışıyor gibi çok az bir sesi var.

Sonuç olarak gerçekten iyi bir dolap aldığımızı düşünüyorum. İnşallah bizde, alanlarda uzun yıllar sorunsuz kullanırlar.

Herkese saygılar selamlar.
  • bu dolabı almak istiyorum,
    anadolu yakası 1700-1800 arası bir fiyata taksitli alabileceğim yer veya internetten güvenilir kargocuya verip eve çıkartma sorunu olmayan kendi firması veya lojistiği ile çalışan bir yer bilen var mı?
  • arkadaşlar evimdeki 15 yıllık profilo buzdolabı aşırı karlanma ve buzlanma yaptığından dolayı yeni buzdolabı almayı düşünüyorum forumu uzun zamandır inceliyorum özellikle candoğan ustanın açıklayıcı yorumları çok yararlı oldu şimdi low-frost buzdolabı almayı düşünüyorum derin dondurucu bölmesi altta olsun istiyorum hangi marka ve model tavsiye edersiniz tercihim bosch dan yana ama bilemiyorum izmirde oturuyorum sorun olurmu acaba low-frostlar da
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.