Arkadaşlar BOSCH KGE58DW30N buzdolabı almayı düşünüyorum yada (aynısının siemens olanını) teknik özellikleri oldukça iyi ve hacim son derece büyük. Dondurma kapasitesi ve elektrik sarfiyatı bakımından da oldukça tatmin edici.
Ancak servis ve dolayısı ile parça ücretlerinden çok şikayet var BOSCH markasının
tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aynı ürün ile bende ilgileniyorum. Bu ürünü tavsiye edermisiniz?
Satan yer çok fiyatlarda aşağı yukarı 50 yada 100 TL oynuyor. Ben 1650 eski dolabı vererek fiyat aldım. Önemli olan kullanan var mı? Olumlu olumsuz yönleri beni daha çok ilgilendiriyor.
C
aynı ürünün Siemens markasını aldım kliksada servis ambalajı açtı yan panelde iki yerde içe hafif çökük vardı uğraşmak istemedim dolaba gelince fan sesinin dışında motor sessiz soğutma güzel eski dolapta karpuz iki günde bozuluyordu bunda on gün süreyle bozulmuyor tazeliğini koruyor tam ideal bir model inşallah sorun çikmaz 149tl servise ücret ödedim garanti 7 yıla çıkardım
bugün KGN57AW24n baktım çok güzeldi. ancak bu ürünü görünce aklım karıştı teknik olarak aynı gibi hatta A++ olması avantajı da var. Acaba bu model nofrost mu açıklamalarda yazmadığında soruyorum.
trimmm
kullanıcısına yanıt
low frost hocam bu model. bir süredir ben de bakıyorum bu alete fiyat araştırması babında, kesin bilgi yayalım yani
Buzdolabı Low Frost.
2,5 yıl evvel aldığım KGE58AW30N modelinin aynısının sadeleştirilmiş modeli. Farkı ise; kapı kulpları, katlanır flexishelf, doluyken yüksekliği ayarlanabilen kapı rafı yok. Konu hakkında epey mesajı olan konu var. Kafanızın karışmaması için oradan da devam edebilirsiniz.
aynı ürünün Siemens markasını aldım kliksada servis ambalajı açtı yan panelde iki yerde içe hafif çökük vardı uğraşmak istemedim dolaba gelince fan sesinin dışında motor sessiz soğutma güzel eski dolapta karpuz iki günde bozuluyordu bunda on gün süreyle bozulmuyor tazeliğini koruyor tam ideal bir model inşallah sorun çikmaz 149tl servise ücret ödedim garanti 7 yıla çıkardım
Hasarlı buzdolabını niye kabul ettiniz hocam sizin bir kabahatiniz yok nakliye hasarı var garantili cihaz,uğraşacak bir şey yok servis ambalajını açmış tutanağı tutacaktı ve ve kliksa paşa paşa o nakliye hasarlı dolabı geri alıp hasarlı olmayan yenisini gönderecekti.
hocam hafif iki yerde bükük var servis okadar önemli deil dedi lojistik firması çok zorladı dolabı içeri almak için internetten beyaz eşya almak sıkıntılı oluyor mutfağa dolap yaptıracağım dolabın içinde kalacağı için uğraşmak istemedim aldığım modelSIEMENS KD56NAW32N
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Buzdolabı Low Frost.
2,5 yıl evvel aldığım KGE58AW30N modelinin aynısının sadeleştirilmiş modeli. Farkı ise; kapı kulpları, katlanır flexishelf, doluyken yüksekliği ayarlanabilen kapı rafı yok. Konu hakkında epey mesajı olan konu var. Kafanızın karışmaması için oradan da devam edebilirsiniz.
birde KGE58DW30N net ağırlığı 3 kg daha hafif ayrıca KGE58DW30N bağlantı değeri 90W, KGE58AW30N bağlantı değeri 160W (herne demekse iyimi kötümü anlamadım bilen varmı acaba)
Kg farkı kablo ağacı, aksesuar donanımı ve kullanılan kompresörden ötürü değişiyordur. Kasa aynı. Demek ki daha düşük güçlü kompresör var artık cihazda.
quote:
Orijinalden alıntı: ciaman
Arkadaşlar BOSCH KGE58DW30N buzdolabı almayı düşünüyorum yada (aynısının siemens olanını) teknik özellikleri oldukça iyi ve hacim son derece büyük. Dondurma kapasitesi ve elektrik sarfiyatı bakımından da oldukça tatmin edici.
Ancak servis ve dolayısı ile parça ücretlerinden çok şikayet var BOSCH markasının
tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben bunun profilo bd3050vv olan modelini aldım. çok memnunum. low-frost olması mükemmel. kurutma olayı yok. dolap çok sessiz vede büyük tereddüt etmeden alın bu arada media markt ve teknosa fiyatı da nomal geldi bana. eğer uygun fiyat olsun derseniz profilo bd3058 modelini tavsiye ederim. 1300 tl filan. kalan 600 tl ye farklı şeyler de alınabilir. sadece çekmece farkı var.
Ürünü Bosch bayisinden 8 ay önce peşin 1600 TL ye aldım. Mükemmel bir cihaz herkese tavsiye ederim.
Ben bu ürünün siemens marka inox görünümlü olanını 2012 yazında aldım. Normal çalışma sesi yok denecek kadar az. Ancak aşağı yukarı her çalışmada belli bir süre arı vızıldaması gibi bir ses çıkarıyor ki çok sinir bozucu. Alırken fiyat avantajına kanıp, eşimi zor ikna etmiştim. O no frost olan modelini istiyordu. Eğer eşimin zoruyla bu buzdolabını almış olsaydık başının etini yerdim arı kovanı aldırdın diye. Fakat ben istediğim için hiç sesimi çıkaramıyorum.
AtakanA
kullanıcısına yanıt
Hiç ses yok. Belki de yeni modellerde düzeltmişlerdir ama ben çalıştığını gece 2-3 gibi dolabın yanına gidersem duyuyorum. Sıfır ses diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Atakan
Ben bu ürünün siemens marka inox görünümlü olanını 2012 yazında aldım. Normal çalışma sesi yok denecek kadar az. Ancak aşağı yukarı her çalışmada belli bir süre arı vızıldaması gibi bir ses çıkarıyor ki çok sinir bozucu. Alırken fiyat avantajına kanıp, eşimi zor ikna etmiştim. O no frost olan modelini istiyordu. Eğer eşimin zoruyla bu buzdolabını almış olsaydık başının etini yerdim arı kovanı aldırdın diye. Fakat ben istediğim için hiç sesimi çıkaramıyorum.
dolabı arka duvardan 5 cm açılacak şekilde öne çekin vızıltı sesi kalmayacaktır.
bu dolabı almaya karar verdim gibi. Ancak nofrost olmaması iyi mi kötü mü tam anlam veremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Buzdolabı Low Frost.