Şimdi Ara

Bosch KGN57PI32N Kombi tipi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bosch KGN57PI32N buzdolabı almayı düşünüyorum. forum bu ürün hakkında yorum bulamadım. ürünü kullananlar veya ürün hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirler mi? candogan62 hocam nofrostlarda bosch tercih etmeyin diyor ama kombi tiplerde en çok hoşumuza giden bu ürün oldu. ürün sanıyorum yeni çıkmış. A++ enerji seviyesinde ve 299 kWh/yıl tüketimi mevcut.

• ürünü gerçekten çok beğendim tasarımı özellikleri gayet iyi. yalnız şöyle bir durum var onu aşabiliyorsak ürünü alacağım. tuttuğumuzun evin mutfak kapı genişliği(pervaz içi) 69 cm. gelen servise kapıları söktürsek dolabı kapıdan geçirebilirmiyiz. menteşe çıkıntılar vs. bize çok sorun çıkartırmı?
  • 1cm sıkıntı çıkarmaz bence
  • şuan kullanmakta olduğumuz buzdolabıda kapıları ile birilikte 75 cm. kapısız 66-67cm felan oluyor ancak kapı menteşeleri çıkıyor mu çıkmıyor mu onu kestiremedik. gerçi şuan kullandığımız kombi tibi değil. kiraladığımız eve alacağımız buzdolabımız Bosch KGN57PI32N olacak resimlerine baktığımda menteşeleri farklı ama yinede emin olamadım. almaya gittiğimde mağazaya servisi aratıp sorduracağım ve durumu anlatacağım bakalım ne diyecekler. inş çözerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: servertu

şuan kullanmakta olduğumuz buzdolabıda kapıları ile birilikte 75 cm. kapısız 66-67cm felan oluyor ancak kapı menteşeleri çıkıyor mu çıkmıyor mu onu kestiremedik. gerçi şuan kullandığımız kombi tibi değil. kiraladığımız eve alacağımız buzdolabımız Bosch KGN57PI32N olacak resimlerine baktığımda menteşeleri farklı ama yinede emin olamadım. almaya gittiğimde mağazaya servisi aratıp sorduracağım ve durumu anlatacağım bakalım ne diyecekler. inş çözerler.

bosch un bu modelini bende almak istiyorum aldıysanız yorumlarınızı yazın lütfen...
  • merhabalar;

o ürün yerine siemens 57npi32n ürününü aldım. dolapların özellikeri birebir aynı. sadece kapaktaki elektronik ekran değişik. daha kullanmaya başlamadık. 1 aya kadar anca kullanmaya başlarız. kullanınca yorumlarımı yazarım.
  • quote:

merhabalar;

o ürün yerine siemens 57npi32n ürününü aldım. dolapların özellikeri birebir aynı. sadece kapaktaki elektronik ekran değişik. daha kullanmaya başlamadık. 1 aya kadar anca kullanmaya başlarız. kullanınca yorumlarımı yazarım.

hatta inceleme yaparsanız daha iyi olur alacaklar için alternatif olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

quote:

merhabalar;

hatta inceleme yaparsanız daha iyi olur alacaklar için alternatif olurdu

ben bu ürünün incelemesini yaptım.
  • ürünü3- 4 yıldır kullanıyorum ve mükemmel performans alıyorum,henüz tık demedi,herkese tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.