Şimdi Ara

Bosch mu siemens mi ? Yardım lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
52.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Emektar arçelik dolabımız 16 sene sonunda bozulmaya başladı.Ben de araştırmalara başladım.Bosch yada siemens düşünüyoruz.Şu iki modeli gözüme kestirdim.Özellikler nerdeyse aynı.Bu modelleri kullanan ya da benzer fiyat seviyesindekileri kullanan arkadaşlar aşağıdaki sorulara göre tavsiyede bulunabilir misiniz.

-Servis kalitesi nasıldır?
    -Malzeme kalitesi, dayanıklılığı iyi midir?
    -Yiyecekleri taze tutuyor mu, koku oluyor mu ?
    -Kronik bir arızası var mıdır ? ya da sık sık arıza çıkarma gibi bir durum.

Modeller bunlar:
    Bosch
    Siemens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 3 Ocak 2018; 1:6:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Siemens mi Bosch mu: Bir Karşılaştırma

Beyaz eşya satın alırken Siemens ve Bosch gibi saygın markalar arasında kalabilirsiniz. İşte bu iki markayı karşılaştıran bilgilendirici bir kılavuz:

Tarihçe ve Köken

• Siemens, 1847'de Almanya'da kurulan bir mühendislik ve teknoloji devi.
    • Bosch, 1886'da Almanya'da kurulan ve ev aletleri konusunda uzmanlaşmış bir şirket.

Ürün Yelpazesi

• Siemens ve Bosch, buzdolapları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve fırınlar dahil olmak üzere çok çeşitli ev aletleri sunar.
    • Siemens daha geniş bir ürün yelpazesine sahiptir ve tıbbi cihazlar ve otomotiv parçaları gibi diğer alanlarda da faaliyet gösterir.

Teknoloji ve Özellikler

• Siemens ve Bosch, enerji verimliliği, bağlantılı özellikler ve kullanıcı dostu arayüzler gibi gelişmiş teknolojileri bünyesinde barındırır.
    • Her iki marka da yüksek kaliteli malzemeler kullanır ve dayanıklı ürünler üretir.

Fiyatlandırma

• Siemens ürünleri tipik olarak Bosch ürünlerine göre biraz daha pahalıdır.
    • Ancak fiyatlandırma, özel modele ve özelliklere göre değişebilir.

Kullanıcı Yorumları

• Hem Siemens hem de Bosch, müşterilerden olumlu geri bildirimler alır.
    • Her iki marka da güvenilirliği, verimliliği ve kullanıcı memnuniyetini vurgular.

Sonuç

Siemens ve Bosch, yüksek kaliteli beyaz eşyalar sunan mükemmel markalardır. Siemens daha geniş bir ürün yelpazesi ve gelişmiş teknolojileriyle öne çıkarken, Bosch daha uygun fiyatlı seçenekler ve sağlam bir itibar sunar. Son karar, tercihlerine ve bütçene bağlıdır.

Ek Anahtar Kelimeler:

• Bosch vs Siemens
    • Siemens mi Bosch mu daha iyi
    • Buzdolabı Bosch mu Siemens mi
    • Siemens mi Bosch mu 2023
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up.

• Merhaba,

Üründen ayda ortalama 20-25 adet satıyorum. KG86NAI40N olan modelin revizyonlu hali KG86NAI42N bu model 2 yıldır piyasada ve şuan alabileceğiniz en geniş kullanışlı ve az elektrik tüketen model.

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum fakat 4.100,00 Tl nakit'e veya kart farkı koyarak 12 taksit yapabilirim, mağazalarımızın olduğu şehirlerde teslimat ücretsiz.
    Serdar 0553 397 6676
    Dilerseniz saat 18:30 a kadar mağazadayım telefonlaşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Merhaba,

Üründen ayda ortalama 20-25 adet satıyorum. KG86NAI40N olan modelin revizyonlu hali KG86NAI42N bu model 2 yıldır piyasada ve şuan alabileceğiniz en geniş kullanışlı ve az elektrik tüketen model.

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum fakat 4.100,00 Tl nakit'e veya kart farkı koyarak 12 taksit yapabilirim, mağazalarımızın olduğu şehirlerde teslimat ücretsiz.
    Serdar 0553 397 6676
    Dilerseniz saat 18:30 a kadar mağazadayım telefonlaşalım.

Bosch modeliyle olan farklıları hakkında bilginiz var mıdır ? Eğer almaya karar verirsem aklımda olacaksınız.Teşekkürler...

• Hiç bir farkı bulunmuyor, sadece ufak tefek görselde farklılıklar var.
    Ekran siemenste dikey bosch ta yatay gibi.

Bu fiyatı eldeki stok kadar ancak sağlayabiliyorum, verdiğimiz fiyatın sözleşmesini yapmadığımız sürece bir garantisi yok açıkcası.

Dilediğiniz zaman görüşürüz.
  • Up

• Merhaba tekrar,
    Ürünlerle ilgili fark olmadığından herhangi bir cevap gelmez üstadım, up lamışsınız ama fark yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba tekrar,
    Ürünlerle ilgili fark olmadığından herhangi bir cevap gelmez üstadım, up lamışsınız ama fark yok :)

Buzdolabı bölümü ölü yahu.Siemens le ilgili birkaç yerde ses şikayeti okudum.Hatta kompresör değiştirilmesine rağmen gene ses yaptığı yazıyordu.Kronik bir sıkıntı mı bu diye düşünmeye başladım.Anneme izlenimlerimi aktardım.Karar ona kalmış artık.Teşekkürler yardımlarınız için.

• Hocam bu bosch, siememns ve profilo markalı beyaz esyaların tamamına yakını birebir aynıdır, mediamarkt varsa yakınlarınızda gidip yanyana duran buzdolaplarını inceleyin fark olmadığını göreceksiniz, o yüzden hangisinin fiyatı uygunsa onu alın. Ayni fabrikada uretilir aynı servis gelir kurar aynı servis arızalarına bakar.

• arkadaşlar benim sorum da LG mi Bosch-Siemens grubu mu noktasında olacak. Low frost ve Bosch'un 30N ile biten bir modeli bir ara bu forumda çok revaçta idi. ne yazık ki sonradan bunun bazı forum kullanıcılarının şişirmesi olduğu acı tecrübelerle görüldü. bu nedenle bosch-siemens grubuna mesafeliyim ancak LG noktası da tam bir muamma.

sevgili @shopsiemens sizden de
    www.lg.com
    LG GN-H702HLHU Buzdolabı | LG Electronics Türkiye
    http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GN-H702HLHU
    şu modele karşılık siemens-bosch-profilo dan muadil hangi modeli önerebilirsiniz ve fiyat nedir bunu öğrenmek isterim.

LG'nin bu modeli 546 brüt hacme sahip, inox piyasada yaklaşık 3000 TL.

• Bosch KGN86AI42N alındı.Az kullanalım deneyimleri aktarırım...

• Merhaba,
    Siemens versiyonu KG86NAI42N Nakit: 4100,00 karta taksitli 4300,00 geliyordu bizde.
    Acaba Bosch versiyonunu ne kadar temin edebildiniz?

Saygılar.
  • Bosch ile Siemens aynı marka. Eskiden yarı yarıya ortak şirket kurmuşlardı. Birkaç sene önce Siemens hisselerini bosch a satıp piyasadan çekildi. Yani şuan iki markanın üreticiside bosch zaten.

• quote:

Merhaba,
    Siemens versiyonu KG86NAI42N Nakit: 4100,00 karta taksitli 4300,00 geliyordu bizde.
    Acaba Bosch versiyonunu ne kadar temin edebildiniz?

Saygılar.

Annem babam internetten veya başka şekillerde almaya pek sıcak bakmadıkları için mecbur bayiden aldık.5200 e geldi.900 lira fark var sizdeki fiyatla.Ben şahsi olarak alsam interneti ve sizin gibi satıcıları da düşünürdüm.Yalnız 200-300 fark olsa anlarım da 900 lira fark baya fazla geldi.Sizdeki fiyat niye bu kadar ucuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 10 Ocak 2018; 2:16:6 >
  • Haklısınız benim de anne baba aynı görüşte onlara yapacak maalesef pek bir şey yok :)
    Hangi şehirdeydiniz keşke almadan bir konuşsaydık belki şubelerimizin olduğu şehirdeyseniz direkt mağazamıza yönlendirirdim sizi teslim almadıysanız ürünü halen de yapılabilir.
    Serdar 553 397 6676
    Dilerseniz görüşelim.
  • quote:

Haklısınız benim de anne baba aynı görüşte onlara yapacak maalesef pek bir şey yok :)
    Hangi şehirdeydiniz keşke almadan bir konuşsaydık belki şubelerimizin olduğu şehirdeyseniz direkt mağazamıza yönlendirirdim sizi teslim almadıysanız ürünü halen de yapılabilir.
    Serdar 553 397 6676
    Dilerseniz görüşelim.

Serdar Bey,

İstanbuldaki şubeniz nerede acaba?
    Teşekkürler
  • cemeksioglu kullanıcısına yanıt
    Dilerseniz detaylar için telefonlaşalım.

Serdar Çetin 05533976676

• quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

Bosch KGN86AI42N alındı.Az kullanalım deneyimleri aktarırım...
    Aynı dolabı ben de almayı düşünüyorum. Siz memnun musunuz herhangi bir problem yaşadınız mı

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Aynı dolabı ben de almayı düşünüyorum. Siz memnun musunuz herhangi bir problem yaşadınız mı

Alıntıları Göster
    Merhabalar.

Olumlu yönleri:

1.Soğutma performansı gayet iyi.
    2.Sessiz çalışıyor.
    3.İçi baya geniş.

Olumsuz yönleri:

1.İç aksamı oyuncak gibi.Bu fiyattaki bir ürün için insan daha kaliteli malzeme bekliyor.Çok kolay çiziliyor.
    2.Ön yüzeyi fırçalanmış metal görünümünde ama yanlar düz gri.Yanlarda metal görünümünde olsa daha iyi olurmuş.

Bunlar dışında bir şey söyleyemem.Alırken diğer markalara bakmadık çünkü annem illa bosch olsun demişti.Siemens-Bosch-Profilo hepsinde bu modelden var.Aralarında illaki ufak tefek farklar vardır ama fazla para vermeye değer mi bilemiyorum.Gidip canlı canlı görüp farklı markalarla karşılaştırın kararınızı öyle verin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 25 Kasım 2018; 16:4:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

Merhabalar.

Olumlu yönleri:

1.Soğutma performansı gayet iyi.
    2.Sessiz çalışıyor.
    3.İçi baya geniş.

Olumsuz yönleri:

1.İç aksamı oyuncak gibi.Bu fiyattaki bir ürün için insan daha kaliteli malzeme bekliyor.Çok kolay çiziliyor.
    2.Ön yüzeyi fırçalanmış metal görünümünde ama yanlar düz gri.Yanlarda metal görünümünde olsa daha iyi olurmuş.

Bunlar dışında bir şey söyleyemem.Alırken diğer markalara bakmadık çünkü annem illa bosch olsun demişti.Siemens-Bosch-Profilo hepsinde bu modelden var.Aralarında illaki ufak tefek farklar vardır ama fazla para vermeye değer mi bilemiyorum.Gidip canlı canlı görüp farklı markalarla karşılaştırın kararınızı öyle verin derim.

Alıntıları Göster
    Hocam bütün markaları gezdik hepsine baktık inceledik. Bosch ve Siemens e karar verdik. Sonra ikisinden de fiyat aldım ayrı ayrı birkaç mağazadan. Tabi yanında bulaşık ve çamaşır makinesi de alıyordum. Bosch hesaplı geldi güzel indirim aldım. Üçünü toplam 9000 e almış oldum taksitli. Eğer peşin alsaydım 8400 e gelecekti. Bu buzdolabını aldım. En çok bunu beğendiğimiz için buna karar verdim. Arçelik ve beko bundan daha kötü. Hatta beko tam evlere şenlikti.. Sebze rafını açmak için kapağı 180 derece açmamız gerekiyor. Belki evde köşeye yer yapmışlar, belki tek parça bişey alacağım. İlla tamamen mi açayım... Malzeme kaliteleri de Siemens ve bosch kadar iyi değildi bence. O yüzden bosch aldık bakalım inşallah pişman olmayız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.