Şimdi Ara

Siemens mi arçelik mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu hafta beyaz eşyamı alacağım fakat siemens le arçelik arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim. görüşlerinizi bekliyorum .. şimdiden teşekkür ederim

Siemens

Buzdolabı ----> kd64nvw20n 1980 tl
    çamaşır mak.-->wm10Q311tr 1.190 tl
    bulaşık mak.--->sn23e200tr 775 tl

Arçelik

Buzdolabı ----> 5275 Nh 2169 tl
    çamaşır mak.--> in love 8127 n 1450 tl
    bulaşık mak.---> 6230ht 780 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodrayne2631

Merhaba arkadaşlar bu hafta beyaz eşyamı alacağım fakat siemens le arçelik arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim. görüşlerinizi bekliyorum .. şimdiden teşekkür ederim

Siemens

Arçelik

1450 ye ın love ı nerede buldunuz cok ıyı
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bu hafta beyaz eşyamı alacağım fakat siemens le arçelik arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim. görüşlerinizi bekliyorum .. şimdiden teşekkür ederim

Siemens

Arçelik

camasırı in love arcelık bulasıgı 6 program lı ıcı celık sıemens modelını verdıgınız sıemens bulasık mak. plastıktır. buzdolabınıda sectıgınız sıemens buzdolabını alın

• İn love serinin fiyatları mart ayında çok düştü ocak ayında 2049 tl olan 8127 N mart ayında 1449 oldu... Bulaşık makinasında önerebileceğiniz bir seri var mı siemens te ...
  • quote:

İn love serinin fiyatları mart ayında çok düştü ocak ayında 2049 tl olan 8127 N mart ayında 1449 oldu... Bulaşık makinasında önerebileceğiniz bir seri var mı siemens te ...

içi çelık ama alırken sorun bu amcamda var cok memnunhttp://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/bula%C5%9F%C4%B1k-makineleri/bula%C5%9F%C4%B1k-makinesi/SN26M283TR.html?source=browse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 10 Mart 2013; 20:48:18 >

• önerileriz için teşekkür ederim.. iyi günler
  • buzdolabını siemens

çamaşır arçelik

bulaşık makinası iki seçimizde kötü fiyatı biraz daha yükseltip daha iyisini alabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Arçelik mi Beko mu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İn love serinin fiyatları mart ayında çok düştü ocak ayında 2049 tl olan 8127 N mart ayında 1449 oldu... Bulaşık makinasında önerebileceğiniz bir seri var mı siemens te ...

Çamaşır makinesinin fiyatı iyiymiş, ocak ayında çok pahalıydı, bu modelle ben de ilgilenmekteyim.
  • Siemens varken Arçelik'e hiç bakmam ... Bosch kullanıyorum evimde,zaten Siemens'le aynı .

Şahsen Arçelikten çamaşır makinesi alacaksam vereceğim para en fazla 800-900TL olabilir.

Koç grubunu hiç sevemedim , sevememde . Babam Koç grubunda 32 sene çalıştı ne olduklarını ve ürünleri nasıl ucuza sattıklarını cok iyi biliyorum .

Siemens ve Bosch'un ürünleri aynı , bayiileri gezin hangisi daha ucuza verirse oradan alın bence ;
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaLLkHaN1905

Siemens varken Arçelik'e hiç bakmam ... Bosch kullanıyorum evimde,zaten Siemens'le aynı .

Şahsen Arçelikten çamaşır makinesi alacaksam vereceğim para en fazla 800-900TL olabilir.

Koç grubunu hiç sevemedim , sevememde . Babam Koç grubunda 32 sene çalıştı ne olduklarını ve ürünleri nasıl ucuza sattıklarını cok iyi biliyorum .

Siemens ve Bosch'un ürünleri aynı , bayiileri gezin hangisi daha ucuza verirse oradan alın bence ;

Hocam giriş seviyesi için hangi markayı tavsiye edersiniz?
    Elimdeki bütçe ile PROFİLO,ALTUS,İNDESİT,VESTEL,REGAL alabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merlin34

quote:

Siemens varken Arçelik'e hiç bakmam ... Bosch kullanıyorum evimde,zaten Siemens'le aynı .

BULASIGI PROFILO BUZDOLABINI GRUNDIG ÇAMASIR PROFILO 7KG 8 KG

• quote:

Orijinalden alıntı: Merlin34

quote:

Hocam bu saydığın markalar içerisinde kesinlikle Profilo ...

• bu göreceli bir kavram bosch kullanıp binbir türlü eziyetlerinden sonra sorunsuz çalışan arçeliklerle rahata kavuştuk

arçeliğin tek sorunu fiyat ta oda pazarda yer edinmek için kullanılan çözüm ama kampanyalarla değerlendirirseniz sonucu iyi olabilir keza in love serisinin fiyatı düşmüşken almak mantıklı
  • ocak ayından bu tarafa in love serisinde yaklaşık 600tl lik bir indirim oldu acaba bu indirimler nisanda devam eder mi ???
  • Arçelik düşünürsen yardımcı olmaya çalışırım.
  • Ben yerinizde olsam 6 modeli de seçmezdim.

Buzdolabı:
    LG GN-M702GHW veya GR-M762GVHW
    Grundig 5680

Çamaşır makinesi:
    AEG L75280FL
    Electrolux EWF1486HDW
    Siemens WM10Y560TR

Bulaşık makinesi:
    Siemens SN26M283TR
    Bosch SMS58M82TR
    Profilo BM5220EG
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.