Şimdi Ara

Bosch siyah seri aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
43.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullanın gerçekten çok şık durmus ama tabi mutfağın büyüklüğüde katkıda bulunmus.bende LG GC-P217LGBJ aldım.yanlış görmediysem çamasır ve bulasık makinasıda bosch.Büyük ihtimal bende çamaşır olmasa bile bosch bulasık makınasını alıcam.Tekrar hayırlı olsun
  • Beyaz eşyada giriş seviyesi ne oluyor?
  • çamaşır makinesine bayıldım aman nazar değmesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Çamaşır makinesi için mutfakta yer olsa tam harika olacakmış :)

Bir de fırınla ocak biraz bozuyor. Onlar dairenin demirbaşı sanırım. Siyah cam ocak ile siyah cam kapaklı bir fırın olsa süper bir set olur.

Benim hayalim de kırmızı veya beyaz lake mutfak dolaplarına bu cihazları almak.

çamaşır makinesinin mutfakta ne işi var allah aşkına
  • Bence çamaşır makinesinin mutfakta olması son derece mantıklı. Nemden uzak, diğer ev aletleri ile birlikte bütünlük içerisinde. Asıl ben banyoda kullanılmasını çok mantıksız buluyorum.
  • bence çamaşır makinesi ayrı bir yerde olmalı mesela benim makinem banyoyu yaptırınca küçük tuvalete çamaşır makineyi koymayı planlamıştık yaptırdık ve koyduk.Üstünede yüklük ohh... Makine nerde yokk.Hem nem yok hemde tüm deterjanlar vs. orada kullanılmayan valizler vs vs. işte eğer böyle alanınız varsa değerlendirin.
  • tabii şimdi tercih meselesi bir uygunluk gerekiyor.
  • Almak istediğim buzdolabını alan birini nihayet buldum. Çok yakışmış güle güle kullanın. Nasıl memnun musunuz dolaptan Cyberx26?
  • Bosch'un Siyah Serisi'ne 2011 Yılında bir üye daha geliyor Siyah kurutma makinesi..
    BU;

Bosch siyah seri aldım
  • Veya Bu..İkisinden biri mutlaka aralarına katılacak

Bosch siyah seri aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökoş

Bosch'un Siyah Serisi'ne 2011 Yılında bir üye daha geliyor Siyah kurutma makinesi..
    BU;

Bosch siyah seri aldım

işte beklediğim buydu.Gerçi hemen almayı planlamıyorum.evlendikten 3-5 ay sonra almayı düşünüyorum ama çıkarmaları iyi olmuş.Siyah Üstüne beyaz kurutma düdük gibi olucaktı.
  • İyi günlerde kullanmanı dilerim arkadasım , bende beyaz esya alacağım ve bosch siyah seri dusunuyorum, buzdolabını glass edition alamyı dusnuyorum fırın , ocak , bulasık makinesi siyah seri dolap kapaklarınıda beyaz dusunuyorum.Aspiratöre takıldım bosch ta aradıgım tipte yok (ben sürgülü bacasız arıyorum) diğer markalardan siyah gözünüze carpan bir model var mı? birde fiyatlar nasıl kaca aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: filkete

İyi günlerde kullanmanı dilerim arkadasım , bende beyaz esya alacağım ve bosch siyah seri dusunuyorum, buzdolabını glass edition alamyı dusnuyorum fırın , ocak , bulasık makinesi siyah seri dolap kapaklarınıda beyaz dusunuyorum.Aspiratöre takıldım bosch ta aradıgım tipte yok (ben sürgülü bacasız arıyorum) diğer markalardan siyah gözünüze carpan bir model var mı? birde fiyatlar nasıl kaca aldınız?

Siemens'in Siyah Sürgülü Aspiratör'ü var bacasız özelliğide var LI28030 modeli 500-600TL filan
    Gorenje'nin ise aynı türden modeli var 350TL filan nette bulabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: backtoreal

Almak istediğim buzdolabını alan birini nihayet buldum. Çok yakışmış güle güle kullanın. Nasıl memnun musunuz dolaptan Cyberx26?

Dolabın soğutması ve dondurucu özellikleri gerçekten çok iyi ancak gardrop tipi olduğu için sogutucu alanı klasik dolaplara göre biraz küçük kalıyor. Biz şimdilik 2 kişi olduğumuz için rahat yetiyor ve boşluk bile kalıyor. Dondurucu kısmı ise klasik dolaplara göre oldukça büyük :) Kışın bulunmayan ne varsa stok yapıyoruz daha dolduramadık:) 3 göz meyva sebzeliği var ve gayet yeterli geliyor. Su pınarını henüz kullanamadık eskişehirde musluk suyu içilmiyor. Su pınarını kullanmak için mutlaka musluğa bağlı olması gerekiyormuş yani kendin dolduramıyorsun. Eskişehirde önce su arıtma cihazı bağlanması gerekiyor bu yüzden onu sonraya bıraktım. Bide damacana bağlamak için orjinal aparatı varmış ancak onuda ayrı satıyorlar 500 lira civarındaymış gereksiz gördüm almadım. Ses konusunda mutfakta oturduğum süre içinde rahatsız edici bi ses duymadım. Sadce buz kırarken takur tukur ötüyor ama çabuk kesiliyor. Bewn çok memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim. özelliklerinin yanında gerçekten çok ama çok şık duruyor. Eve her gelen dolaba hayran oluyor. Önceden siyah buzdolabımı olur diye almama karşı çıkan annem bile görünce çok güzelmiş dedi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gökoş

Bosch'un Siyah Serisi'ne 2011 Yılında bir üye daha geliyor Siyah kurutma makinesi..
    BU;

Bosch siyah seri aldım

Bu gerçekten güzel bi haber kurutma makinası almamıştık çıkınca hemen bi tane almak gerekiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyberx26

quote:

Orijinalden alıntı: backtoreal

Almak istediğim buzdolabını alan birini nihayet buldum. Çok yakışmış güle güle kullanın. Nasıl memnun musunuz dolaptan Cyberx26?

Dolabın soğutması ve dondurucu özellikleri gerçekten çok iyi ancak gardrop tipi olduğu için sogutucu alanı klasik dolaplara göre biraz küçük kalıyor. Biz şimdilik 2 kişi olduğumuz için rahat yetiyor ve boşluk bile kalıyor. Dondurucu kısmı ise klasik dolaplara göre oldukça büyük :) Kışın bulunmayan ne varsa stok yapıyoruz daha dolduramadık:) 3 göz meyva sebzeliği var ve gayet yeterli geliyor. Su pınarını henüz kullanamadık eskişehirde musluk suyu içilmiyor. Su pınarını kullanmak için mutlaka musluğa bağlı olması gerekiyormuş yani kendin dolduramıyorsun. Eskişehirde önce su arıtma cihazı bağlanması gerekiyor bu yüzden onu sonraya bıraktım. Bide damacana bağlamak için orjinal aparatı varmış ancak onuda ayrı satıyorlar 500 lira civarındaymış gereksiz gördüm almadım. Ses konusunda mutfakta oturduğum süre içinde rahatsız edici bi ses duymadım. Sadce buz kırarken takur tukur ötüyor ama çabuk kesiliyor. Bewn çok memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim. özelliklerinin yanında gerçekten çok ama çok şık duruyor. Eve her gelen dolaba hayran oluyor. Önceden siyah buzdolabımı olur diye almama karşı çıkan annem bile görünce çok güzelmiş dedi :)

Annemde aynı şeyi söyledi alırken ama umarım bizimkide görünce aynı tepkiyi verir Birde bulaşık ile çamaşır makinası hakkındaki fikirlerini de paylaşabilir misin? 1hafta 10 gün içinde bende kesin alıcamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaccar -- 24 Eylül 2010; 15:24:35 >

• Açıkcası ben bulaşık makinası ve çamaşır makinasından anlamam ama hanıma sordum istediğim tüm özellikler var gayet iyi dedi. çamaşır makinasının 8 kilo olması battaniye gibi ağır şeylerin yıkanması gerçekten iyi :)
  • Denediniz galiba battaniye yıkamayı.Açıkça merak ediyordum battaniye yıkarken makinada bi zorlanma olup olmadığını.Siz iyi dediğiniz için artık o konuda içim rahat.Birde bulaşık makinasında bulaşıkların ıslak çıkması yada deterjanın erimemesi (daha doğrusu bulaşıkların üzerinde kalması-durulanmaması) sıkıntısıda yok derseniz için daha da rahatlıyacak.
  • Bugün itibar ile bende Bosch Siyah serisinden Çamaşır ve bulaşık makinası sahibi oldum.Ödemesini yaptım.Umarım şansım yaver gider ve bir sıkıntı yaşamam.

Sizlere sormak istediğim hafta sonu bayi gezerken bir bayinin dediği bunların yeni serici çıkacak ve farkı enerji tüketimi olucak dedi.Merakım bu ikisi arasındaki farkı nasıl anlıyacağız.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
  • Yeni seride Bosch Ecologixx8 Xclusive Çamaşır makinesi(1200-1400 ve 1600Devir)Bosch Logixx 8 ve Ecologixx+ Siyah kurutma makineleri Bosch Eco+ bulaşık makinesi(A-%60 7L) Yeni Su ve buz pınarlı Barlı Gardırop tipi buzdolabı ve Glass Edition buzdolabı Roxx siyah elektrik süpürgesi, siyah Full Otomatik Espresso ve Cappucino makinesi, ve siyah diğer küçük ev aletleri olacak ve istenirse tümüyle set olarak alınabilecek yani tek-tek alıma göre %25 daha inrirmli olacak..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.