Şimdi Ara

Bosch siyah seri aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
43.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar yaza evleniyorum ve daha öncede beyaz eşya konusunda yardım istemiştim. Samsunglara çok sıcak bakıyordum ama T-una üstad beğendiklerimin giriş seviyesi olduğunu söylemiş hatta bana sharp önermişti. Su pınarının sürekli temizlenmesi gerektiğini ve gardrop tipi buzdolabının pek kullanışlı olmadığından bahsetmişti. Bütün bu olumsuzluklara rağmen nişanlım bosch siyah seriye hayran oldu ne yalan söyleyim bende çok beğendim ve gözümüzü karartıp aldık. Henüz kullanmaya başlamadık umarım pişman olmayız. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. Bu arada tüm evlenecek arkadaşlara Allah kolaylık versin gerçekten çok zor :(

Bosch siyah seri aldım

• Ben de bu aralar çok beğeniyorum ilgili seriyi. Özellikle çamaşır ve bulaşık makinesi çok şık duruyor. Arçelik de hemen taklitini çıkardı ama onlardaki yangından kurtarılmış isli mallar gibi Bosch'unki piano black, yani parlak.

Buzdolabı Kore malı ve Daewoo üretimi. İçi ço kullanışlı değil bence, ancak kalite bakımından sıkıntınız olmaz. Buzdolabında Arçelik 5088NF modeli de düşünülebilir alternatif olarak. Enerji tüketimi düşük, şık görünümlü bir cihazdır, kalitesi de fena değildir. Zaten Arçelik'in o modeli de Bosch'un Almanya'da satılan cam kapaklı no frostlarından özenilmiş

Ürünler parlak olduğundan temiz tutma ve ıslak bez izlerinden kurtarma gibi sıkıntılarınız olur. Bir de çizilirse göze batar. Başka bir sıkıntınızın olacağını düşünmüyorum. Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ben de bu aralar çok beğeniyorum ilgili seriyi. Özellikle çamaşır ve bulaşık makinesi çok şık duruyor. Arçelik de hemen taklitini çıkardı ama onlardaki yangından kurtarılmış isli mallar gibi Bosch'unki piano black, yani parlak.

Buzdolabı Kore malı ve Daewoo üretimi. İçi ço kullanışlı değil bence, ancak kalite bakımından sıkıntınız olmaz. Buzdolabında Arçelik 5088NF modeli de düşünülebilir alternatif olarak. Enerji tüketimi düşük, şık görünümlü bir cihazdır, kalitesi de fena değildir. Zaten Arçelik'in o modeli de Bosch'un Almanya'da satılan cam kapaklı no frostlarından özenilmiş

Ürünler parlak olduğundan temiz tutma ve ıslak bez izlerinden kurtarma gibi sıkıntılarınız olur. Bir de çizilirse göze batar. Başka bir sıkıntınızın olacağını düşünmüyorum. Güle güle kullanın.
    Ürünler hakkında gerekli herşeyi sağolsun Candogan62 yazmış...

Ben sadece "umarım çok ferah bir mutfağınız vardır" dileğimi iletmek istiyorum çünkü koyu renkler evlerde bir süre sonra boğucu olabiliyor bunuda değerlendirin...

Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla edinir, güle güle kullanırsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Ürünler hakkında gerekli herşeyi sağolsun Candogan62 yazmış...

Ben sadece "umarım çok ferah bir mutfağınız vardır" dileğimi iletmek istiyorum çünkü koyu renkler evlerde bir süre sonra boğucu olabiliyor bunuda değerlendirin...

Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla edinir, güle güle kullanırsınız...

Alıntıları Göster
    Slmlar öncelikle yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. candogan62 üstad piano black gerçekten çok şık ve asil duruyor ama temiz tutma konusunda bende sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. Lcd tv ve pc monitoru temizliği için kullandığım bir sıvı ve mikrofiber havlu var. Sıvıyı ve mikrofiber havluyu bu ürünlerde kullansam acaba bi zararı olurmu yoksa lcd tv gibi tertemiz iz olmayan bi görüntü mü sağlar ??? Çizilme konusuna gelince tamamen haklısın bunu düşünmek bile istemiyorum gerçekten çok kötü durur.
    T-una üstadım ürünler bugün bosch servisi tarafından kuruldu mutfağımız çok fazla büyük olmasada ortalamanın üstünde olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok şık vede ferah oldu belki ilerleyen günlerde mutfağın resimlerini eklerim almayı düşünen arkadaşlar fikir sahibi olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberx26 -- 17 Mayıs 2010; 21:05:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyberx26

Slmlar öncelikle yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. candogan62 üstad piano black gerçekten çok şık ve asil duruyor ama temiz tutma konusunda bende sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. Lcd tv ve pc monitoru temizliği için kullandığım bir sıvı ve mikrofiber havlu var. Sıvıyı ve mikrofiber havluyu bu ürünlerde kullansam acaba bi zararı olurmu yoksa lcd tv gibi tertemiz iz olmayan bi görüntü mü sağlar ??? Çizilme konusuna gelince tamamen haklısın bunu düşünmek bile istemiyorum gerçekten çok kötü durur.
    T-una üstadım ürünler bugün bosch servisi tarafından kuruldu mutfağımız çok fazla büyük olmasada ortalamanın üstünde olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok şık vede ferah oldu belki ilerleyen günlerde mutfağın resimlerini eklerim almayı düşünen arkadaşlar fikir sahibi olurlar.

Alıntıları Göster
    selam

öncelikle güle güle kullan inş. ben de yakında almayı düşünüyorum ama siyah mı olur beyaz mı olur ona karar vermedim henüz. eğer resim koyabilirsen çok iyi olur. karar açısından. aslında buzdolabında takıldım ben, diğerlerini bosch alıcam ama buzdolabını "candoğan62" nin de katkılarıyla sanırım samsung alıcam. resim görebilirsek daha güzel olur.
    ben de nişanlıyım bu arada. dediklerine katılıyorum gerçekten zor :) kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: juventude

selam

öncelikle güle güle kullan inş. ben de yakında almayı düşünüyorum ama siyah mı olur beyaz mı olur ona karar vermedim henüz. eğer resim koyabilirsen çok iyi olur. karar açısından. aslında buzdolabında takıldım ben, diğerlerini bosch alıcam ama buzdolabını "candoğan62" nin de katkılarıyla sanırım samsung alıcam. resim görebilirsek daha güzel olur.
    ben de nişanlıyım bu arada. dediklerine katılıyorum gerçekten zor :) kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Cyberx26,

Umarım bu başlık işine yarar;

Piano Black kasalı Ürünlerin Temizliği

Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: juventude

selam

İyi dileklerin için teşekkürler ama bu aralar koşturmaktan resim çekip koyma fırsatı bulamadım malum düğüne az kaldı :) Oturacağım evin mutfak dolaplarını gardrop tipi buzdolabina göre yaptıkları için ben bu modeli seçtim tabi mağazada teşhir için konulan siyah modellerinde görünüşü çok etkili oldu. Senin böyle bi zorunluluğun yoksa buzdolabini samsung yada sharp alabilirsin. Sanada kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Cyberx26,

Umarım bu başlık işine yarar;

Piano Black kasalı Ürünlerin Temizliği

Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın...

Evet işte tamda aradığım başlık yardımların için teşekkürler :)
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Benim yorumum böyle saygılı olunuz, siz begendinizse güle güle,, artık düşüncemizidemi yazamayacagız, ve okudugunuzuda anladıgınızı sanmıyorum, benim zıvanadan çıkmışlardan kastım bu tarz eşya üreticileri.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çok güzel ürünlerdir, iyi bir şeçim yapmışsınız. güle güle kullanınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

Çok güzel ürünlerdir, iyi bir şeçim yapmışsınız. güle güle kullanınız.

Alıntıları Göster
    İyi dilekleriniz için teşekkürler by_ProXy :)
  • quote:

İyi dilekleriniz için teşekkürler by_ProXy :)

Alıntıları Göster
    Slm arkadaşlar açıkcası siyah seri almadan önce nasıl duracağını çok merak ediyordum. Acaba pişman olurmuyum diye kendime çok sordum. Şu an belki duygusal yaklaşıyor olabilirim ama benim çok hoşuma gitti ve kesinlikle pişman değilim. Forumda benim gibi merak edenler, almakta kararsız olanlar vardır. Bu nedenle fikir edinmeniz için bir kaç foto koyuyorum. Cep telefonuyla çektiğim için iyi olmadı ama artık idare edin :)

Evin dağınıklığı içinde kusura bakmayın ama henüz oturmaya başlamadık nasipse düğünümüz haziranda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberx26 -- 20 Mayıs 2010; 21:41:00 >

• quote:

Slm arkadaşlar açıkcası siyah seri almadan önce nasıl duracağını çok merak ediyordum. Acaba pişman olurmuyum diye kendime çok sordum. Şu an belki duygusal yaklaşıyor olabilirim ama benim çok hoşuma gitti ve kesinlikle pişman değilim. Forumda benim gibi merak edenler, almakta kararsız olanlar vardır. Bu nedenle fikir edinmeniz için bir kaç foto koyuyorum. Cep telefonuyla çektiğim için iyi olmadı ama artık idare edin :)

Evin dağınıklığı içinde kusura bakmayın ama henüz oturmaya başlamadık nasipse düğünümüz haziranda :)

Alıntıları Göster
    maşallah çok güzel durmuş, güle güle kullanın.

• quote:

maşallah çok güzel durmuş, güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    Çamaşır makinesi için mutfakta yer olsa tam harika olacakmış :)

Bir de fırınla ocak biraz bozuyor. Onlar dairenin demirbaşı sanırım. Siyah cam ocak ile siyah cam kapaklı bir fırın olsa süper bir set olur.

Benim hayalim de kırmızı veya beyaz lake mutfak dolaplarına bu cihazları almak.

• quote:

Bir de fırınla ocak biraz bozuyor. Onlar dairenin demirbaşı sanırım. Siyah cam ocak ile siyah cam kapaklı bir fırın olsa süper bir set olur.

Çamaşır makinesinin banyoda olmasından gayet memnunum ama dediğin gibi fırınla ocak işi biraz bozuyor. Evin bizden önceki sahipleri yaptırmış bende masraf olmasın diye onlara dokunmadım. Hatta mutfak dolaplarınıda onlar yaptırmış. Dolapların buzdolabı yerinde boşluk kalmasın diye mecbur gardrop tipi buzdolabı almak zorunda kaldım. Ama ilerde nasip olursa fırınla ocağı aşağıdakilerle değiştircem :) Umarım sende hayalini gerçekleştirebilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberx26 -- 21 Mayıs 2010; 3:13:35 >

• quote:

quote:

Çamaşır makinesinin banyoda olmasından gayet memnunum ama dediğin gibi fırınla ocak işi biraz bozuyor. Evin bizden önceki sahipleri yaptırmış bende masraf olmasın diye onlara dokunmadım. Hatta mutfak dolaplarınıda onlar yaptırmış. Dolapların buzdolabı yerinde boşluk kalmasın diye mecbur gardrop tipi buzdolabı almak zorunda kaldım. Ama ilerde nasip olursa fırınla ocağı aşağıdakilerle değiştircem :) Umarım sende hayalini gerçekleştirebilirsin :)

Alıntıları Göster
    yine güzel seçimler

• quote:

yine güzel seçimler

Alıntıları Göster
    İyi günlerde depe depe kullan Cyberx26

Valla BM, ÇM BD bilmem ama resimlerini koyduğun Ocak ve Fırın çok güzel duruyor içim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: byi

İyi günlerde depe depe kullan Cyberx26

Valla BM, ÇM BD bilmem ama resimlerini koyduğun Ocak ve Fırın çok güzel duruyor içim gitti

Alıntıları Göster
    İyi dileklerin için çok teşekkürler byi evet fırınla ocak gerçekten mükemmel görünüyor :)

• quote:

İyi dileklerin için çok teşekkürler byi evet fırınla ocak gerçekten mükemmel görünüyor :)

Alıntıları Göster
    Güle güle, iyi günlerde kullanın. Çok güzel görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afacan!

Güle güle, iyi günlerde kullanın. Çok güzel görünüyor.

Çok teşekkürler darısı almak isteyenlere diyelim :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.