Fırın konusunda hala kararsızım. Peder gitmiş Bosch'un siyah camasır makinası, bulaşık makinası, fırın ve buzdolabını seçmiş beğenmiş. Araştırmalarım içerisinde o baktığı ürünlerden yoktu ve bilgi de bulamıyorum.
Sizden ricam; Profilo 952 modeline eş değerde Bosch fırın önerebilir misiniz ? Seçmiş olduğum bulaşık makinasına eş değer Bosch marka bulaşık makinesi ve çamaşır makinası önerir misiniz ? Davlumazı sipariş geçtim. Ocak konusunda da bir sıkıntım yok.
Hiç mantykly de?il çünkü hesap ortada, in?allah geç kalmamy?yzdyr :)
Ferre markasy hakkynda kysa bilgilendirme, Yerli üretim, Yakla?yk 40 yyllyk bir fabrika, A?yrlykly yurtdy?y çaly?yyor, Türkiyedeki ikinci 500 lük listede ihracatda 120.000 m2 alan ( araba bile üretilir) Binin üzerinde çaly?any var. 2 yyl gerçek garanti ve tüm Türkiye de aktif servisleri var. Bildi?im kadaryyla birçok ankastre markasyna da üretim yapyyor (sadece marka de?il gerçek üretici ) Ücretsiz kurulum yapylyyor.
Kampanya ilginizi çekerse siteyi ziyaret edebilirsiniz. Bizim sayfamyzy ziyaret etmeyi unutmayyn.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme