Şimdi Ara

BOSCH'tan yeni A++ Sınıfı 40dB Ses Seviyeli Statik Kombi Buzdolabı KGE58AL30N (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
45.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metamorphoses

Merhaba,

Ben de bu buzdolabını almayı düşünüyorum ama mutfakta yer biraz dar. Bu yüzden ölçülerden emin olmak istiyorum. Acaba bu buzdolabının arkasında tel var mı? Varsa toplam derinliğe dahil mi?

Bir de kenarlarda ne kadar boşluk olmalı? Kullanım kılavuzunu indirip baktım ama böyle bir bilgiye rastlayamadım. Teşekkürler.

Arkasında tel var ama yapışık gibi, derinliğini etkilemiyor. Hatta var mı diye arkaya tam paralel bakmak lazım. Derinlik 77 cm. Arkası ve kapı kolu dahil. Kapı kolunu düşünmezseniz 71-73 cm arası. Olmazsa teşhirde ölçün, teline bakın.
    Kenar-arka boşluğu 5 cm yeterlidir. Buzdolabının nefes alması için üstünden tavana kadar en az 20-25 cm boşluk olmalıdır. Buzdolabının üstüne ağır şeyler koymayınız. Yalnız bu hemen her buzdolabı için geçerlidir.

• Elimdeki buzdolabını sattım ve elime para geçtiğinden KGE58AW30N beyaz buzdolabını avrupabilisim.com.tr sitesinden sipariş verdim. Ürün 1378TL tutuyor.
    Okmeydanı Şark Kahvesi tarafındaki Siemens bayisi KG58EAW30N için 1350TL dedi, ancak fabrikadan daha yeni sipariş vermişler. Ne zaman geleceği net değildi. Bir de sonra verdikleri fiyattan caydılar, sorun yaşayacağımı düşünüp işimi garantiye aldım.
    Avrupa Bilişim'i aradığımda İstanbul içi ürünleri kendilerinin teslim ettiğini, ürünün ellerinde bulunduğunu ve kapıdan ödeme yapabileceğimi söylediler. Bunun üzerine siparişimi verdim, ürün elime geçince ödemesini eden yapacağım. Gecikirlerse siparişi iptal edip gidip başka yerden alırım zaten.
    Bakalım ne olacak. Hayırlısı
  • Siemens KG58EAW30N Havale İndirimli: 1.314,72 TL

http://www.avantajdeposu.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95114&ref=akakce&v=1.45&ttype=Properties#pt

Sorum Bosch mu Siemens mi? Fark var mı?

16 yıllık Ariston kombimi Bosch KGE58AW30N ( ya da Krom/Inox KGE58AL30N ile - ki aralarında ki farkın renkten fazla olduğunu düşünüyorum) ile yenilemek istiyorum. Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Elimdeki buzdolabını sattım ve elime para geçtiğinden KGE58AW30N beyaz buzdolabını avrupabilisim.com.tr sitesinden sipariş verdim. Ürün 1378TL tutuyor.
    Okmeydanı Şark Kahvesi tarafındaki Siemens bayisi KG58EAW30N için 1350TL dedi, ancak fabrikadan daha yeni sipariş vermişler. Ne zaman geleceği net değildi. Bir de sonra verdikleri fiyattan caydılar, sorun yaşayacağımı düşünüp işimi garantiye aldım.
    Avrupa Bilişim'i aradığımda İstanbul içi ürünleri kendilerinin teslim ettiğini, ürünün ellerinde bulunduğunu ve kapıdan ödeme yapabileceğimi söylediler. Bunun üzerine siparişimi verdim, ürün elime geçince ödemesini eden yapacağım. Gecikirlerse siparişi iptal edip gidip başka yerden alırım zaten.
    Bakalım ne olacak. Hayırlısı

Hayırlı olsun @candoğan, umarım memnun kalırsın. Fiyat çok iyi sayılabilir. Ben de peşin 1.350 TL peşine bulmuştum İtfaiye Meydanından.
    Buzlanma-kırağılanma olayına gelince, zaman zaman sanırım çözüyor. Çünkü arada azaldığını görüyorum. Artık hemen hiç dikkatimizi çekmiyor. Donmuş yağmur damlaları gibi küçük damlalar halinde.
    Bir başka dikkat edilecek konu; sanırım benim eski buzdolabı soğutmuyormuş, bunda üstü +6, alt dondurucuyu -16 yapmamıza rağmen birşey yiyip içmek zor. Çok soğutuyor. Sanırım bu işini iyi yaptığına işaret.
    Son olarak aylık elektrik faturasındaki inişe bakacağım. Bakalım ne kadar etkileyek?

• quote:

Orijinalden alıntı: aga10

Siemens KG58EAW30N Havale İndirimli: 1.314,72 TL

http://www.avantajdeposu.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95114&ref=akakce&v=1.45&ttype=Properties#pt

16 yıllık Ariston kombimi Bosch KGE58AW30N ( ya da Krom/Inox KGE58AL30N ile - ki aralarında ki farkın renkten fazla olduğunu düşünüyorum) ile yenilemek istiyorum. Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler..

Dış kaplama dışında hiç fark yok. Teknik değerler ve kullanım alanları itibarıyla herşey bire bir aynı. Yalnız inoxta zamanla parmak izi lekelere dönüşebiliyor. Deneyin, görün. Tabi bu tercih meselesi.
    Bu Siteyi bilmiyorum. Eve teslim evde nakit ödeme seçeneği varsa onu kullanmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: aga10

Siemens KG58EAW30N Havale İndirimli: 1.314,72 TL

İzmir veya Manisa'da iseniz fiyat cazip; ancak diğer türlü ek kargo fiyatı yüzünden fiyat cazipliğini yitirir diye düşünüyorum. sserin arkadaşımızın dediği gibi iki ürün arasında dış renk dışında hiçbir fark bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sserin

Hayırlı olsun @candoğan, umarım memnun kalırsın. Fiyat çok iyi sayılabilir. Ben de peşin 1.350 TL peşine bulmuştum İtfaiye Meydanından.
    Buzlanma-kırağılanma olayına gelince, zaman zaman sanırım çözüyor. Çünkü arada azaldığını görüyorum. Artık hemen hiç dikkatimizi çekmiyor. Donmuş yağmur damlaları gibi küçük damlalar halinde.
    Bir başka dikkat edilecek konu; sanırım benim eski buzdolabı soğutmuyormuş, bunda üstü +6, alt dondurucuyu -16 yapmamıza rağmen birşey yiyip içmek zor. Çok soğutuyor. Sanırım bu işini iyi yaptığına işaret.
    Son olarak aylık elektrik faturasındaki inişe bakacağım. Bakalım ne kadar etkileyek?

Piyasadaki tüm statik buzdolapları zaten soğutuvcu bölmenin arka duvarındaki olası buzlanmayı kendi kendine eritmektedir.
    +6 dereceyi gerçekten yakalıyorsa demek ki iyi bir performansı var. Bu durumda çivi gibi harika soğutan eski Samsung buzdolabımı aratmayacak
    Zaten bu buzdolabında 120lt dondurucuya karşılık 24 saatte tam 17kg dondurma kapasitesi var. Bu da ne denli yüksek soğutma kapasitesinin olduğunun kanıtı. Piyasadaki 2000-2500TL'lik aynı tip no frostlarda bu kapasite yok.
    Heyecanla Cumartesi gününü bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 23 Aralık 2011; 11:40:05 >

• Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Sonunda erdiniz muradınıza.
  • Merhaba Candoğan bey, siz işinizi bilirsiniz bende sizin bu dolap yazınızı uzun zamandan beri takip ediyorum şimdide alayım dedim ama eşim neden eski teknoloji alacaksın diyorNeden nofrost almayalım diyor, kafam mahfoldu.

Şimdi eğer siz buraya açıı açık bir yazarsanız eşimede okutacağım iki inansında bunu alalım hem fiyatı harika hemde siz iyi diyorsunuz.

Eşim diyorki evdekide eski tip klasik buzdolabı ondan hiç bir şey saklayamıyordum, buz yapıyordu 2 - 3 ayda bir buz eritiyordum, bumu iyi no frost mu iyi, aradaki farkları hangisi daha kaliteli yazarsanız alacagız.

Evdeki çamaşır makinesi siemens olduğu için siemens alacağım bu ikisi aynı demiştiniz değil mi.

http://www.siemens-home.com/tr/KG58EAW30N.html

http://www.bosch-home.com/tr/KGE58AW30N.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taare.Zameen.Par -- 23 Aralık 2011; 16:46:58 >

• Bu Avrupa Bilişim beni inanılmaz şaşırttı.
    Dün akşam 5 gibi telefon açıp sipariş vermiştim; telefonda Cumartesi gelir demişlerdi.
    Bugün babam ben dışarıdayken saat 4'e gelirken aradı. Buzdolabını getiriyorlarmış. Apar topar eve gelmek için yola çıktım. Ben gelene kadar buzdolabı teslim edildi bile. 9 kat merdivenden nefes nefese çıkarmışlar. Ben de eve gideyim de servisi arayayım diyordum.
    Eve bir geldim ki merdiven boşluğunda buzdolabının kartonları. Bir hışımla eve girip evdekileri "niye dolabı açtınız" diye haşlayacakken servisin gelip kurduğunu öğrendim.
    Avrupa Bilişim bana bir şey söylemeden servisi yönlendirip teslimlerinin hemen ardından gelip buzdolabını kurmalarını sağlamış. Bir internet sitesinden böyle mükemmel hizmet beklemezdim, halen şoktayım. Sitelerine girip yorum yazacağım :) Keşke tüm siteler böyle olsa valla. Ben sadece kapı yönünü değiştirtmeyi planlıyordum, benim için tek olumsuz şey bu oldu. Onu da artık sonra başka zaman yaparım dert değil.

Buzdolabı yerine inanılmaz yakıştı. En yakın zamanda inceleme konumu açacağım.
     BOSCH'tan yeni A++ Sınıfı 40dB Ses Seviyeli Statik Kombi Buzdolabı KGE58AL30N

• quote:

Bu Avrupa Bilişim beni inanılmaz şaşırttı.
    Dün akşam 5 gibi telefon açıp sipariş vermiştim; telefonda Cumartesi gelir demişlerdi.
    Bugün babam ben dışarıdayken saat 4'e gelirken aradı. Buzdolabını getiriyorlarmış. Apar topar eve gelmek için yola çıktım. Ben gelene kadar buzdolabı teslim edildi bile. 9 kat merdivenden nefes nefese çıkarmışlar. Ben de eve gideyim de servisi arayayım diyordum.
    Eve bir geldim ki merdiven boşluğunda buzdolabının kartonları. Bir hışımla eve girip evdekileri "niye dolabı açtınız" diye haşlayacakken servisin gelip kurduğunu öğrendim.
    Avrupa Bilişim bana bir şey söylemeden servisi yönlendirip teslimlerinin hemen ardından gelip buzdolabını kurmalarını sağlamış. Bir internet sitesinden böyle mükemmel hizmet beklemezdim, halen şoktayım. Sitelerine girip yorum yazacağım :) Keşke tüm siteler böyle olsa valla. Ben sadece kapı yönünü değiştirtmeyi planlıyordum, benim için tek olumsuz şey bu oldu. Onu da artık sonra başka zaman yaparım dert değil.

BOSCH'tan yeni A++ Sınıfı 40dB Ses Seviyeli Statik Kombi Buzdolabı KGE58AL30N

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.Güle güle kullan.Artık dolaplarımız sorun çıkartmaz her halde :D

• Hayırlı olsun, güle güle iyi günlerde kullan kardeşim, çok şık duruyor
  • quote:

Bu Avrupa Bilişim beni inanılmaz şaşırttı.

güle güle kullanın. hayırlı olsun.

önceki dolabınız neydi ve neden değiştirdiniz acaba?

• Arkadaşlar bizimkilerde Bosch KGE58AL30N beyaz model ile Samsung RL62ZBSW modeli arasında kaldılar. Nasıl bir seçim yapmalılar? Yardımcı olur, fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum.

Ekleme: Bosch KGE58AL30N alan arkadaşlar hayırlı olsun, güzel günlerde güle güle kullanın. Bizlere bir inceleme yaparak ve kısada olsa yaşadığınız tecrübeleri aktarırsanız çok güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 24 Aralık 2011; 16:10:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

güle güle kullanın. hayırlı olsun.

önceki dolabınız neydi ve neden değiştirdiniz acaba?

Teşekkür ederim Önceki buzdolabım Samsung'tu ve çok memnundum. Sadece üretildiği yıl itibari ile (yani aslında tüketimi normaldi) tüketimi bu buzdolabına göre fazla kalıyordu. Elektrik faturalarının yüksekliğinden bıktığımdan ve bu buzdolabını çok beğendiğimden zamlanmadan alayım dedim. Elimdekini elden çıkardım ve hemen bunu aldım. Elektrik tüketimini şimdilik bilmiyorum, faturada göreceğiz. Ancak diğer konularda beni pişman etmedi. Önceki buzdolabım sağlamlık, estetik, ses seviyesi, soğutma performansı yönünden mükemmeldi.

Tahminimce bu buzdolabıyla ayda ortalama 15-20TL karda olacağım. Yani idda edildiği gibiyse eski buzdolabımı sattıktan sonra üzerine kattığım parayı 2,5 sene civarında zaten amorti edecek.

• Arkadaşlar ürün hakkındaki detaylı incelememi paylaştım. Aşağıdaki yazıya tıklayarak inceleyebilir ve kafanıza takılanları sorabilirsiniz.

TIKLAYIN

• Arkadaşlar burada dolabın fiyatı çok uygun geldi. Word'de +8 taksitte var.
    http://www.avantajdeposu.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95114

Bu site hakkında görüşleriniz nedir? Alışveriş yapan var mı hiç buradan? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Candogan beyin yorum ve incelemesinden sonra 5 gun once bu urunden aldim.tekcarsi sitesinden aldim ve 1500 tl kargo dahil ,1 gunde ist den izmire geldi.urunun kitesi ihtisami cok guzel,cok sessiz ve en azindan fiyat/performans olarak memnun kalacagima inandirdi.neredeyse hotpoint alacaktim ama yorumlara simdi bakinca sukur bu modele takmisim dedim.
  • ARKADAŞLAR PAHALI ALANLAR ÜZÜLMASİN BENDE BU ÜRÜNÜ ALDIM 1189 İHTİYACI OLAN KAÇIRMASIN İŞ BANKASINA 2+8 +3 AY ERTELEME YAPIYORLAR SANIRIM BOSCH, SİMEN VE PROFİLO AYNI ÜRÜN ALANLARA VE ALACAKLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN PİYASADA 1500 DEN AŞAĞI BULAMAMMIŞTIM SİMENSTE 1600 VE BOSCH DA DA 1650 DEDİLER.bULİNKTEN ALANLAR KARGO BEDAVA VE 3 GÜNDE YOLUYORLAR. BANADA DUA ETMEYİ UNUTMAYIN
    CANDOĞAN KARDEŞEDE TEŞEKÜRLER
    HERKESE S.A.

http://www.profiloshop.com/Profilo-BD3058W3VV-cift-Kapili-Kombi-Buzdolaplari_238.html?search=BD3058#0

• Uyarınız için teşekkürler. Sonuçta her kullanıcının yorumu önemli. Bazen iyi hizmet verebildikleri gibi baştan savdıkları da oluyormuş. Belki de benim ismimle sipariş geçince iyi bir referans olabileceğimi bile düşünmüş olabilirler, kimbilir. Dilerim sıkıntınızı çözersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.