Şimdi Ara

BOSCH'tan yeni A++ Sınıfı 40dB Ses Seviyeli Statik Kombi Buzdolabı KGE58AL30N (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
45.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu dolabı aldım fakat bugün teslimatta eve çıkartamadıkları için iade ettim :(

1480 liraya alınabilecek başka hangi model vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahtizm

arkadaşlar bu dolabı aldım fakat bugün teslimatta eve çıkartamadıkları için iade ettim :(

1480 liraya alınabilecek başka hangi model vardır.

Çıkartamamalarının sebebi nedir? Çıkarmayı mı reddettiler yoksa merdivenlerden vs. mi sığmadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumude

Merhaba
    Arçelik marka no frost buzdolabım var 4 senedir kullanıyorum 2 sene de bir motoru bozuluyor.canım sıkıldı ve yeni bir buzdolabı alma ihtiyacı duydum .Baba sözü dinlemeyip NO FROST alınca no frostlardan soğudum iyice :) bosch kdv58vw30n Düşünürken form sitelerinde sizin yazılarını baştan sona inceledim.

Ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorsunuz.Ürün hakkında yeni yorumlarınızı ÖZELLİKLE ELEKTRİK faturası noktasındaki yorumunuzu merak ediyorum.

cevabınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım

Elektrikte gerçekten tasarruf sağladı diyebilirim. Şu an 4 kişinin yaşadığı evde faturam 43TL geliyor. Eski dolabım olsa tahminim 55-60TL arası gelirdi. Memnuniyetim aynen devam ediyor. Şikayet edilen ve basınç farkında olduğunu düşündüğüm inleme sesini bir ara yapıyordu ama kaç gündür takip ediyorum son zamanlarda hiç rastlamadım. Mutfak öğleden sonra güneş alıyor ve son derece sıcak. Ona rağmen sıkıntım yok.

• Urunu 5 aydir kullanioruzcok memnunuz...normal sogutma kisminda buzlanma yok ama buzlukta ilk gunden itibaren kapagin ustunde dahi karlanma var...rahatsiz etmior o ayri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siemens KG58EAL30N Çift Kapılı Inox Buzdolabı
    çok acil olmadıgından fiyatını takip ediyorum uygun düşerse alayım diyorum ama sanrım ürün fiyatı gittikçe yükseliyor ne dersiniz arkadaşlar biraz daha beklemek gerekli mi sizce
  • No frost teknolojisi varken bir alt teknoloji olan low-frostu beğenmek , low frost dolaba aşık olmak açıkcası bana pek mantıklı gelmiyor. No frost var ve bu kadar ucuzken low frost almak, otomobil varken ekonomik diye ata binmek gibi bişey :))
  • Neye göre alt veya üst oluyor?

Low Frost sisteminden iyi bir sistem varsa o da no frost değil; çift soğutma sistemli no frost sistemdir. Bu dolapları da Liebherr ve Electrolux üretiyor. Fiyatları 2400-3200TL arasında geziniyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.