Şimdi Ara

BOSCH ve BUDERUS KOMBİ hakkında hertürlü sorunlarınız ve cevapları (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.909
Cevap
68
Favori
323.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahmet bey, bosch classic plus kombim var. 2 gündür şu basıncı 0a yakın çalışıyormuş, bugün şu basıncını arttirdim ama ışığı kesik kesik yanıp uyarı veriyor ve çalışmıyor. Resetlemeyi, kapatıp açmayı denedim. Yapabileceğim başka bişey var mi yoksa servisi mi cagirmaliyim? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cergom205 C kullanıcısına yanıt
    üzerin de 40 50 60 70 80 90 diye derece ısıkları vardır
    hangi si yanıp sönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram

quote:

Orijinalden alıntı: CareDrogba11

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.
    Buderus u052 24k marka kombim var rc10 termostat var.
    Kombi geçen yıl sorunsuz çalıştı ama bu yıl verim pek alamadım.
    Kombiyi 55 derece termostatı 21 dereceye ayarladım.Kombi çalışmaya başladıktan ortalama bir dk sonra 55 dereceye ulaşıp duruyor ve sıcaklık 2-3 dk içinde 26-27 dereceye kadar düşüyor ve kombi tekrar çalışıyor ve bu döngü böyle devam edip duruyor.Bu durum evin ısınmasını engelliyor.Sorun ne olabilir ve çözümü nedir? Cevap için şimdiden teşekkürler.
    Not: Evin yalıtım problemi yok.Yerden ısıtma ve net 140 metrekare.

Tesisat filtreniz tıkanmış sanırım, temizleyin yada bi tesisatçıya temizletin düzelir Geçmiş olsun

Ahmet Bey öncelikle teşekkür ederim.
    Dediğiniz yöntemi uyguladım siyah bir su ve tortu çıktı.
    Ama sorun aynen devam ediyor.Kombiyle alakalı bir şey olabilr mi acaba ?

• CareDrogba11 C kullanıcısına yanıt
    Filtreniz temizse tesisatda hava olabilir, havasını almayı deneyin
    yerden ısıtma tesisatı kac yıllık ?
  • quote:

Filtreniz temizse tesisatda hava olabilir, havasını almayı deneyin
    yerden ısıtma tesisatı kac yıllık ?

Tesisat 3 yıllık.Hava kollektörden alınıyor sanırım?
    evet yerden ısıtma borularının toplandığı kollektörlerin üste olanlanından hava alabilirsiniz
    Hava aldıkça sistemde basınç düşeceği için kontrollü bir şekilde hava aldıkça basıncı tamamlayın
    büyük vanalar tesisat boruları ile paralel şekilde olacaklar
    minik vanaları da + tarafına göre ceviriniz
     BOSCH ve BUDERUS KOMBİ hakkında hertürlü sorunlarınız ve cevapları
  • Merhaba Yeni bosch classic plus aldik Tesisat Yeni. 1 Hafta Olmadi 3 kera EA Hatasi Aldik. Bu gece Vermis Hatayi ve Sabah Ev cok soguktu. Bu Sorun Nedir Acikcasi Cok Pisman Olduk Bu Markayi Aldik Diye. Hem Cok Sesli izmirdeyiz.

• Kombideki su basıncı düşmüş galiba, kombi üzerindeki basınç göstergesinew bakın, 1 barın altındaysa 1.5 barda sabitleyinceye kadar sisteme su basın kombiniz düzelecektir. takip etmeyi unutmayın.
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Birde şunu deneyin, kombinin su basıncı 2 bar olana kadar su basın sisteme, sonra kombiye giren vanaları ve kombiyi kapatın. 1-2 gün bekleyin eğer kombi göstergesindeki basınç 1 barın altına düşüyorsa kombinizde sıkıntı vardır. eğer yoksa kalorifer tesisatında kaçak vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdk54

Birde şunu deneyin, kombinin su basıncı 2 bar olana kadar su basın sisteme, sonra kombiye giren vanaları ve kombiyi kapatın. 1-2 gün bekleyin eğer kombi göstergesindeki basınç 1 barın altına düşüyorsa kombinizde sıkıntı vardır. eğer yoksa kalorifer tesisatında kaçak vardır.

Pardon Benim Sorunim
    icin Mi Yazdiniz ?

• dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Merhaba

EA alev oluşmuyor hatasıdır, ilk sebebi gaz gelmemesidir
  • Vallaha Gazda Var Hersey Var Hersey Yeni Yapildi gerekli testler Yapildi Kombi 2-3 gunde Bir Bunu Yapti Bugun 6 gun Takilali

• Reset Tusuna Basinca Hemen Calisiyor Ama

• dogussonmez kullanıcısına yanıt
    resetledikten ne kadar zmn sonra arızaya geciyor
  • quote:

8-10 Saaat

• quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

quote:

8-10 Saaat

Ayni kombi ayni problem bende de var.. Bizde 1 ay önce aldik hala uğraşiyoruz deli olmamak elde değil.. 1 -2 günde basinç düşüyo durduk yere EA hatasi veriyor.. Basinç vanasiyla oynamaktan reset tuşuna basmaktan parmağimiz aşindi artik Allah belasini versin böyle markanin.. Bosch valla adi gibi Bomboş bi markaymiş bunu anladim.. Bir daha değil ürününü Size Ömür veriyoruz deseler TÖVBE !

@pdk54 Dediklerinin hepsini yaptim ama hiç biri kalici çözüm olmadi.. Yarin servisi yine arayip durumu bildiricem.. Kiş soğuğunda buz gibi evde oturuyoruz yaa yok böyle bişi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba

Buderus Logamax kombim var. 2 gündür su damlatıyor. bana göre arıza su doldurma musluğunda. Ana su giriş vanasını kapattım şu anda problem yok ama sıcak su alamıyoruz. bu musluğu ben değiştirebilimiyim, Ankara da nerden temin edebilirim.
  • Bugün servis gelmiş eşanjör delik değişmesi gerek demiş. olabilirmi? delik eşanjör ısıtmada da su damlatmaz mı?
  • ihmert İ kullanıcısına yanıt
    Eşanjör delik olabilir fakat sürekli su akıtır cihaz, su basıncı kendiliğinden artar 3 ü gecince su akıtmaya baslar
    cihazın soğuk su girişindeki vanayı kapatıp bıraktığınızda su akıtmayı keserse, su basıncı artmaz ise delik demektir
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.