Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

@Yusuf Miroğlu

Pm attım hocam gelen kutunuza bakarmısınız

yanıtladım.

Hızlı yanıtınız için çok teşekkürler hocam tekrar pm attım

• arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun, forumu okuyarak sizin görüş ve deneyimleriniz doğrultusunda bu modele karar verdim... Hepinize çok teşekkür ederim...
  • Modele karar verdin de model Türkiye de yok. Ocak sonunda belki gelirmiş belki yetişmezmiş. Bence acelen varsa yol yakınken dön.
    Aynı modelin Siemensi var onu al. Ben hala Bosch bekliyorum:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

Modele karar verdin de model Türkiye de yok. Ocak sonunda belki gelirmiş belki yetişmezmiş. Bence acelen varsa yol yakınken dön.

Kurutma makineleri nihayet geldi belki oda gelmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Modele karar verdin de model Türkiye de yok. Ocak sonunda belki gelirmiş belki yetişmezmiş. Bence acelen varsa yol yakınken dön.

sn mıragen ben ürünü aldım zaten....
    darty den aldım yaklaşık 1850 tl ye mal oldu 12 taksit...
    dartyden aldım ama makineyi getiren kargo firmasına (ceva lojistik) sorduğumda ürünü direk bosch un fabrikasından alıp getirdiklerini söylediler...
    ürün fabrikada var ama sanırım sizin bayinin stoklarına girmemiş olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

quote:

dartyden aldım ama makineyi getiren kargo firmasına (ceva lojistik) sorduğumda ürünü direk bosch un fabrikasından alıp getirdiklerini söylediler...

Makinenizi çok iyi fiyata almissiniz hayırlı olsun güle güle kullanın ben de daryden aynı fiyat ve taksitle way24760 aldım

• quote:

1850TL çok iyi bir fiyat. Bir şekilde AEG Lavamat alamıyor olsaydım kesinlikle listemde 2. sırada bu model olacaktı :)

Tek eksiği su jetinin olmaması, onun dışında her detayı ile mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

1850TL çok iyi bir fiyat. Bir şekilde AEG Lavamat alamıyor olsaydım kesinlikle listemde 2. sırada bu model olacaktı :)

Tek eksiği su jetinin olmaması, onun dışında her detayı ile mükemmel.

neden su jetı koymazlarkı bu kadar ıyı makıneye.deterjanı körukten kazana veren parca var ama etkılı degıl.

• quote:

quote:

Yok ben buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile Bosch merkezi aradım. Oradan da bu ürünün olmadığını en erken Ocak sonu geleceğini
    söylediler. Siz fiyat olarakta gerçekten çok iyi almışsınız.Hayırlısı olsun.

• arkadaşlar bende bu sayfa bilgilerine güvenerek WAY24840 modelini aldım. bilgiler için özellikle konuyu açan Yusuf Miroğlu'na ve tüm katkı veren arkadaşlara teşekkür ederim. Dün itibariyle makinem kuruldu ve dün 1, bugün 2 adet yıkama yaptık. Makineden takır takur sesler geliyor. Servis geldi normal dedi. Benim daha önceki makine 3 yıllık arçelik 7104 modeli idi. 56 dB ses seviyesi vardı. Aldığımız makine 49 dB buna rağmen eski makinemizden daha gürültülü çalışıyormuş gibi geldi. Ayrıca çalışma esnasındaki takır tukur sesleri bir türlü anlayamadım. Makine sahipleri arkadaşlarım, ses hakkında bilgi verirseniz sevinirim. sizlerde nasıl bir ses durumu var. Ayrıca Yusuf Mir oğlu arkadaşım "makine çok sessiz,su alırken ses yapıyor onun harici 1 kere sadece beyazlarda yıkadım ve banyo kapısı açık oturma odasında oturdum sesini duymadım hiç. bu yüzden zırt pırt bişimi oldu diyerek kontrole gittim banyoya :) " cümlesi beni baya etkiledi sanırım. Acaba benim makinemde sorun mu var?

• quote:

Orijinalden alıntı: profalbay

arkadaşlar bende bu sayfa bilgilerine güvenerek WAY24840 modelini aldım. bilgiler için özellikle konuyu açan Yusuf Miroğlu'na ve tüm katkı veren arkadaşlara teşekkür ederim. Dün itibariyle makinem kuruldu ve dün 1, bugün 2 adet yıkama yaptık. Makineden takır takur sesler geliyor. Servis geldi normal dedi. Benim daha önceki makine 3 yıllık arçelik 7104 modeli idi. 56 dB ses seviyesi vardı. Aldığımız makine 49 dB buna rağmen eski makinemizden daha gürültülü çalışıyormuş gibi geldi. Ayrıca çalışma esnasındaki takır tukur sesleri bir türlü anlayamadım. Makine sahipleri arkadaşlarım, ses hakkında bilgi verirseniz sevinirim. sizlerde nasıl bir ses durumu var. Ayrıca Yusuf Mir oğlu arkadaşım "makine çok sessiz,su alırken ses yapıyor onun harici 1 kere sadece beyazlarda yıkadım ve banyo kapısı açık oturma odasında oturdum sesini duymadım hiç. bu yüzden zırt pırt bişimi oldu diyerek kontrole gittim banyoya :) " cümlesi beni baya etkiledi sanırım. Acaba benim makinemde sorun mu var?

Makinanîz hayırlı olsun ,aynı makinayı kullanmaktayım bende belirtmiş olduğunuz takır tukur sesleri yok , sadece sıkmaya geçerken dengeleme esnasında makinada esneme oluyor sağa sola hafif salınıp sıkmaya geçiyor,servisin normaldir demesine itibar etmeyin bir önceki makinamada servis normaldedi tam 3 kere ,sonrasında gelen vip servis amortisörler bozuk dedi değişti sonuç alamayınca makina değişti, öncelikle sesler nerden geliyo hangi aşanada nekadar süre geliyor bunları detaylıca takip edip buraya yazarsanız arkadaşlar daha sağlıklı yardımcı olurlar,

• quote:

arkadaşlar bende bu sayfa bilgilerine güvenerek WAY24840 modelini aldım. bilgiler için özellikle konuyu açan Yusuf Miroğlu'na ve tüm katkı veren arkadaşlara teşekkür ederim. Dün itibariyle makinem kuruldu ve dün 1, bugün 2 adet yıkama yaptık. Makineden takır takur sesler geliyor. Servis geldi normal dedi. Benim daha önceki makine 3 yıllık arçelik 7104 modeli idi. 56 dB ses seviyesi vardı. Aldığımız makine 49 dB buna rağmen eski makinemizden daha gürültülü çalışıyormuş gibi geldi. Ayrıca çalışma esnasındaki takır tukur sesleri bir türlü anlayamadım. Makine sahipleri arkadaşlarım, ses hakkında bilgi verirseniz sevinirim. sizlerde nasıl bir ses durumu var. Ayrıca Yusuf Mir oğlu arkadaşım "makine çok sessiz,su alırken ses yapıyor onun harici 1 kere sadece beyazlarda yıkadım ve banyo kapısı açık oturma odasında oturdum sesini duymadım hiç. bu yüzden zırt pırt bişimi oldu diyerek kontrole gittim banyoya :) " cümlesi beni baya etkiledi sanırım. Acaba benim makinemde sorun mu var?

yok hocam ne takır tukur sesi katiyen öyle birşey yok, olamazda. tamburun içini iyice kontrol edin, belki bişi falan kalmıştır içinde, bozuk para, dügme v.s

makine çok sessiz, sadece su alım ve boşaltım sesi duyarsın, onun haricinde kendi halinde çalışır tak tuk v.s gürültü yok.

• sayın levent hocam, takır tukur sesler yıkama esnasında tambur çevrilirken geliyor. sesin geldiği yer deterjan gözlemesinin arkası. detejan gözünü açtığımızda ses miktarı baya artıyor. sessiz çalışma modunda aynı sesler aynı şiddetle devam ediyor. banyo kapısını gören bir oturma odamız var. yaklaşım mesafesi oturduğum koltuktan makineye kadar 8 metre, tv az sesli çalışıyorsa ses duyuluyor. halen tv kapalı ise ses bütün evde. sıkma sırasında önceki makinemle herhangi bir farklılık göremedim. ses seviyesi aynı 71 dB. o normal geliyor bana..
  • Yusuf Miroğlu hocam. makinede ilk yıkama beyazlarda oldu. bizden içerisine bişey düşme ihtimalini düşünemiyorum. ayrıca bulunduğum il aksaray ve servis 1 tane. onlarda makinenin eğitimini almamışlar. otomatik yıkama boschta yok diyorlar. yani makineyi bu kadar tanıyorlar. ben sizin bilgilerinize ihtiyacım var. bugün bosch müşteri hizmetlerini aradım. tekrar makinayı tanıtımı anlayan birilerince yapılmasını istedim. benden extra para talep ettiler. biraz sert çıkınca yarın birilerini tekrar yönlendireceklerini söyledirler.
  • quote:

Yusuf Miroğlu hocam. makinede ilk yıkama beyazlarda oldu. bizden içerisine bişey düşme ihtimalini düşünemiyorum. ayrıca bulunduğum il aksaray ve servis 1 tane. onlarda makinenin eğitimini almamışlar. otomatik yıkama boschta yok diyorlar. yani makineyi bu kadar tanıyorlar. ben sizin bilgilerinize ihtiyacım var. bugün bosch müşteri hizmetlerini aradım. tekrar makinayı tanıtımı anlayan birilerince yapılmasını istedim. benden extra para talep ettiler. biraz sert çıkınca yarın birilerini tekrar yönlendireceklerini söyledirler.

forumda makineyi kullanan 3-5 kişi daha var sor onlarada aynı cevabı alırsın tak tuk ses yok.

aksarayda olmanız kötü olmuş, 1 servis var ve onlarda bu modelden anlamadıklarını belli etmişler zaten. burdan ses konusundan bir yardımımız zor malesef. sorun hallolduktan sonra kullanım konusunda hertürlü yardımcı oluruz size. zaten 4 sayfayı tek tek okuyun gerekli bilgiler mevcut.

servis sorunu çözemiyorsa bayi ile irtibata geçin makineyi degişsin. fabrika çıkışında içinde birşey kalmış olabilir siz genede mümkünse fenerle falan içine iyice bakın.

makinenin konuldugu yeri kontrol edin ayakları tam yere basıyormu, makine bir yere degiyormu, dolap v.s birşeye degiyorsa çalışırken ses yapabilir.

• quote:

sayın levent hocam, takır tukur sesler yıkama esnasında tambur çevrilirken geliyor. sesin geldiği yer deterjan gözlemesinin arkası. detejan gözünü açtığımızda ses miktarı baya artıyor. sessiz çalışma modunda aynı sesler aynı şiddetle devam ediyor. banyo kapısını gören bir oturma odamız var. yaklaşım mesafesi oturduğum koltuktan makineye kadar 8 metre, tv az sesli çalışıyorsa ses duyuluyor. halen tv kapalı ise ses bütün evde. sıkma sırasında önceki makinemle herhangi bir farklılık göremedim. ses seviyesi aynı 71 dB. o normal geliyor bana..

Bu ses tokaçlama sesidr ve normaldir.Makinenin içine yorgan yada kazanı dolduracak kadar eşya koyduğunuzda bu ses gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takır tukur dediğiniz ve deterjan gözünü çekince çoğalıyor defiğiniz suyun çamaşıra çarpma sesi olabilir mi? Sıkma esnadında da bu ses var mı?

• şimdi 15 dakikalık programı çalıştırdım. onu diliyordum. 5 adet paçalı don yıkadım :) . dediğiniz o müthiş sessizliği hissettim. deneme harikaydı. sizlerin tavsiyesi ile çamaşır miktarlarını biraz daha dikkate alarak tekrar yıkama yapacağım. o zaman detaylı bir dinleme ve not alma yapıp sizlerin bilgilerine başvuracağım. önümde 5 günüm var. 7 gün içinde değişim talebim olabiliyor sanırım. o konuda şimdi nevresim takımı atacağım ve renkli yıkama programını seçip yıkama yaptıracağım. sessiz modunuda açmayacağım. deneme sonucunu paylaşacağım arkadaşlar.
  • 1 adet çift kişilik nevresim takımı attım. 30 derece, normal dozaj sıvı deterjan, normal dozaj yumuşatıcı , sıkma 1000 devir, süre 1 saat, speed perfect çalıştırdım. şimdi makinenin yanına oturmaya gidiyorum... :)
  • quote:

şimdi 15 dakikalık programı çalıştırdım. onu diliyordum. 5 adet paçalı don yıkadım :) . dediğiniz o müthiş sessizliği hissettim. deneme harikaydı. sizlerin tavsiyesi ile çamaşır miktarlarını biraz daha dikkate alarak tekrar yıkama yapacağım. o zaman detaylı bir dinleme ve not alma yapıp sizlerin bilgilerine başvuracağım. önümde 5 günüm var. 7 gün içinde değişim talebim olabiliyor sanırım. o konuda şimdi nevresim takımı atacağım ve renkli yıkama programını seçip yıkama yaptıracağım. sessiz modunuda açmayacağım. deneme sonucunu paylaşacağım arkadaşlar.

sıkma modunda takır tukur ses yoksa duydugunuz ses suyun çarpma sesidir. O ses beni de rahatsız etmişti. Motordan gelen bi ses yok ama böyle de bir ses var.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.