Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce makinanın kapagını açıp şu aydınlatmasına bakayım lamba nereye konmuş diye, makinanın kapak kısmındaki büyük siyah körükte beyaz beyaz su kekeleri vardı elimle ovuşturup silince geçti, hatta körüğün içinde suda vardı azda olsa kazanın içide nemliydi, ulan dedim kullanılmış makinamı yolladı bunlar dedim idos u çıkartıp alt etiketine baktım 09 12 , makinanın sağı solu tertemiz çizik vb. sıfır, sonra pompa kapağını çevirip açıyım dedim su gelmeye başlayınca kapattım, ben anlamadım bu durum normalmidir , sıfır makinanın pompa sındaki su, iç körüğündeki beyaz su lekeleri ,kazandaki hafif ıslaklık normal bir durummudur arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Biraz önce makinanın kapagını açıp şu aydınlatmasına bakayım lamba nereye konmuş diye, makinanın kapak kısmındaki büyük siyah körükte beyaz beyaz su kekeleri vardı elimle ovuşturup silince geçti, hatta körüğün içinde suda vardı azda olsa kazanın içide nemliydi, ulan dedim kullanılmış makinamı yolladı bunlar dedim idos u çıkartıp alt etiketine baktım 09 12 , makinanın sağı solu tertemiz çizik vb. sıfır, sonra pompa kapağını çevirip açıyım dedim su gelmeye başlayınca kapattım, ben anlamadım bu durum normalmidir , sıfır makinanın pompa sındaki su, iç körüğündeki beyaz su lekeleri ,kazandaki hafif ıslaklık normal bir durummudur arkadaşlar.

çok normal hocam fabrıkada paketlemeden önce test programında 1 kez kullanıyorlar.sız makıne kurulunca bos olarak 90 derecede yıkama yapın kırı gıdecektır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Biraz önce makinanın kapagını açıp şu aydınlatmasına bakayım lamba nereye konmuş diye, makinanın kapak kısmındaki büyük siyah körükte beyaz beyaz su kekeleri vardı elimle ovuşturup silince geçti, hatta körüğün içinde suda vardı azda olsa kazanın içide nemliydi, ulan dedim kullanılmış makinamı yolladı bunlar dedim idos u çıkartıp alt etiketine baktım 09 12 , makinanın sağı solu tertemiz çizik vb. sıfır, sonra pompa kapağını çevirip açıyım dedim su gelmeye başlayınca kapattım, ben anlamadım bu durum normalmidir , sıfır makinanın pompa sındaki su, iç körüğündeki beyaz su lekeleri ,kazandaki hafif ıslaklık normal bir durummudur arkadaşlar.

çok normal hocam fabrıkada paketlemeden önce test programında 1 kez kullanıyorlar.sız makıne kurulunca bos olarak 90 derecede yıkama yapın kırı gıdecektır.

Sn lazpanyol paketleme öncesi test programında kullanıldığını bilmiyodum , öğrenmiş oldum sağolun.

• Bu nasıl iş bu makinayı çözmek mesele
    Ön yıkama açık yaptım beyazları attım 2,48 saat ok deterjanı döktüm (toz) baslatınca deterjanın %80 ini aldı ee ana yıkamayı o azcık deterjanlamı yapcak nasıl olcak?
  • yıkamayı toz deterjan ile yapcaksanız, önce tambura ön yıkama için istediğiniz miktarda deterjan dökün sonra çamaşırları yerleştirin, sonra deterjan gözüne ana yıkama için istediğiniz miktarda deterjan koyun ve başlatın, eyer az deterjan koyduysanız miktarı memnun kalacağınız düzeye çıkarın, makinaın size tavsiyesi dışında.

• quote:

yıkamayı toz deterjan ile yapcaksanız, önce tambura ön yıkama için istediğiniz miktarda deterjan dökün sonra çamaşırları yerleştirin, sonra deterjan gözüne ana yıkama için istediğiniz miktarda deterjan koyun ve başlatın, eyer az deterjan koyduysanız miktarı memnun kalacağınız düzeye çıkarın, makinaın size tavsiyesi dışında.

Det. gözüne ana yıkama için detarjan koyup başlatınca ön yıkama başlar ve ordaki deterjanı alıyor.anca makına başlatılır az bi detr. konur ön yıkama bitince tekrar detrjan koymak gerekir ana yıkama için o da çok uğraştırıcı.Tambur içine get. koyma mantığı nı anlamadım
  • Kullanmış olduğunuz makinaya has bir durum bu, tek toz deterjan gözü var oda ana yıkama için deterjan gözü, eyer yıkamayı toz deterjanla ve ön yıkamalı yapcaksanız, belirlediğiniz toz deterjanı makinanın içine dökün ön yıkama için, ana yıkama gözünede belirlediğiniz miktarı koyun ve çalıştırın, bu makina aslen i dos mantığına göre üretildiği için öncelik sıvı deterjan da, ha yok ben toz istiyorum derseniz toz deterjan üvey evlat, gerçi yeni lanse edilen ariel kapsüllerde direk tambura atılıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: evetben

Bu nasıl iş bu makinayı çözmek mesele
    Ön yıkama açık yaptım beyazları attım 2,48 saat ok deterjanı döktüm (toz) baslatınca deterjanın %80 ini aldı ee ana yıkamayı o azcık deterjanlamı yapcak nasıl olcak?

önceki sayfalarda 2-3 kez yazmışımdır heralde ön yıkama olayını ama son kez bir daha yazayım.

toz deterjan kullanmak isteyenler için çekmecede 2 toz deterjan bölmesi yok, tek göz var. bu yüzden bosch i-dosta ön yıkama toz deterjanı tambura dökülür. ana yıkama deterjanı her zamanki gibi çekmeceye konur. menüden ön yıkama seçilince su çekmeceden makine içine akmaz ve ordaki deterjana karışmaz. ön yıkama işlemi bitince artık suyu çekmeceden akıtır ve asıl deterjanı alarak yıkamayı yapar.

sıvı deterjanda böyle bir durum yok, ön ve normal yıkamayı kendisi depodan çeker. tambura falan dökme söz konusu degil.

• Sn miroğlu makinada yıkama yaptınızmı acaba,özelde belirttiğim ara ve ana sıkma öncesi çamaşırı dengelerken makinada esneme yada hafif sağa sola sallantı oluştumu acaba.

• quote:

Sn miroğlu makinada yıkama yaptınızmı acaba,özelde belirttiğim ara ve ana sıkma öncesi çamaşırı dengelerken makinada esneme yada hafif sağa sola sallantı oluştumu acaba.

aklımdasın hocam çamaşırları yıkamışlar diye göremedim ama sanırım yarın renkliler yıkanacak o zaman bakıp sana bildirecem.
  • Eyvallah sağolasın, ya bu durumu forumdan bir arkadaş yazmış ,makinasını yeni almış kullandığımız makinanın idos suz versiyonu, yani aynı hemem hemen, o'da ara ve ana sıkma öncesi belirttiğim bu esneme , sağa sola sallantıyı yazmış dengelerken ,aynı şey ondada varmış bendeki makina gibi,sonrasında sn lazpanyol bu durumun normal olduğunu belirtti sıkmaya geçerken dengeleme esnasında, her makinada olan bir durummu yoksa bizim makinalaramı özgü gerçi sn lazpanyol bu olay normal dediğine göre çok dikkat edilmiyor bu durum demekki, bakalım sizin makinada durum ne olcak merakla bekliyorum.

• @leventsr

Pm attım hocam gelen kutunuza bakarmısınız.
  • Ne makinaymış arkadaş.Aralık başında parasını ödedim hala gelmedi. Türkiyede yok mu bu ürün. Bilgisi olan varmı.
    Bayiden de almama rağmen hala alamadım.Güya Türkiyeye gelmemiş. Böyle birşey varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

Ne makinaymış arkadaş.Aralık başında parasını ödedim hala gelmedi. Türkiyede yok mu bu ürün. Bilgisi olan varmı.
    Bayiden de almama rağmen hala alamadım.Güya Türkiyeye gelmemiş. Böyle birşey varmı.

Bosch çağrı merkezini arayıp sordunuzmu? 444 6 333 ü arayıp durumunuzu anlatın bence bayiden kaynaklı bir durum mu var öğrenin stok bilgisinide sorarsınız yada şuan stokta bu ürün yoksa ne zaman Türkiye ye gelecek tam tarih öğrenmiş olursunuz.
  • arkadaşlar Bosch WAY24840TR ile bende aranıza katıldım...

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO )
     Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO )

• quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

arkadaşlar Bosch WAY24840TR ile bende aranıza katıldım...

hayırlı olsun diyelim çok güzel bir seçim

• quote:

hayırlı olsun güle güle kullan.

garantisinide uzat 7 yıl yaptir, kafan kulagın rahat etsin.
  • @Yusuf Miroğlu

Pm attım hocam gelen kutunuza bakarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

@Yusuf Miroğlu

Pm attım hocam gelen kutunuza bakarmısınız

yanıtladım.
  • quote:

Tasarıma bak, ey yavrum ey

Hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.