Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

Bugün bosch bayisine çamaşır makinalarına bakmaya gittim. Bu makinaya fiyat olarak 2.200 tl dediler. LG,sıemens,mielle arasında kararsız kaldım. Sıvı deterjanın temizleme özellği yok gibi geliyor bana. Çok kararsızım.

electroluxun 10 kg modeline de bakın isterseniz Glçin Hanım. özellikleri kağıt üsünde çok iyi.

Tamam bakayım hemen. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24840 modelnde aqua sensör var yıkama bitiminde deterjan tespit edildi diyor ek yıkama nasıl yaptırabiliriz bu durumda.
    Bu makinada pamuklu yıkama yok pamukluları nerde yıkıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evetben

24840 modelnde aqua sensör var yıkama bitiminde deterjan tespit edildi diyor ek yıkama nasıl yaptırabiliriz bu durumda.
    Bu makinada pamuklu yıkama yok pamukluları nerde yıkıyorsunuz.

o tespiti yaptıgı için zaten deterjanı köpügü yok edene kadar ek durulama , yıkama yapıyor.

sonunda o uyarıyı veriyorki bir sonraki yıkamada daha az deterjan miktarı koyun ve su , deterjan , elektrik israfi olmasın.

ayrıca istediginiz yıkamada 1 -2 -3 sefere kadar ek durulama yaptirabilirsiniz, menüden seçiliyor.

renkli pamuklular içinse 30 derecelik programlarda yünlüler, baby, alergy plus v.s gibi programlarda yıkıyabilirsiniz.

• Yeni makinem daha gelmedi.Bugün eski makinemle bir sıvı deterjan denedim.Tek bir mont yıkadım ve sadece persil jel kullandım.Başka
    hiçbir katkı maddesi koymadım.Kokusu çok güzel ve kalıcı. Ama lekeleri çıkarmamış:(( Sıvı deterjanların iyi olmadığını ben de deneyerek görmüş
    oldum. Çünkü geçen senelerde toz deterjanla yıkıyordum aynı montu.Çok fazla leke tutma özelliği de olmamasına rağmen lekenin çıkmamış olmasına
    şaşırdım doğrusu.
  • Bende yeni gelicek makinam için persil jel aldım .şimdiki makınamdada ilk kullanımı yaptım 75 ml civarı koydum denildiği gibi kokusu güzel çamaşır miktarı fazla değildi toz ariel kadar köpürmedi mesela , çamaşırlarda leke yoktu gerçi , memnun olxmda var olmayanda keke çıkartmıyor ise niye satıyorlar bu sıvı deterjanları, gerçi dediğim gibi memnun kalanda var , birde fiyatları toz deterjanlardan pahalıya geliyo, ilk çıktığında daha hesaplı deniyordu şuan durum tam tersi , bazı markalar hesaplı gerçi perwol mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Bende yeni gelicek makinam için persil jel aldım .şimdiki makınamdada ilk kullanımı yaptım 75 ml civarı koydum denildiği gibi kokusu güzel çamaşır miktarı fazla değildi toz ariel kadar köpürmedi mesela , çamaşırlarda leke yoktu gerçi , memnun olxmda var olmayanda keke çıkartmıyor ise niye satıyorlar bu sıvı deterjanları, gerçi dediğim gibi memnun kalanda var , birde fiyatları toz deterjanlardan pahalıya geliyo, ilk çıktığında daha hesaplı deniyordu şuan durum tam tersi , bazı markalar hesaplı gerçi perwol mesela.

eski makınenız neydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Bende yeni gelicek makinam için persil jel aldım .şimdiki makınamdada ilk kullanımı yaptım 75 ml civarı koydum denildiği gibi kokusu güzel çamaşır miktarı fazla değildi toz ariel kadar köpürmedi mesela , çamaşırlarda leke yoktu gerçi , memnun olxmda var olmayanda keke çıkartmıyor ise niye satıyorlar bu sıvı deterjanları, gerçi dediğim gibi memnun kalanda var , birde fiyatları toz deterjanlardan pahalıya geliyo, ilk çıktığında daha hesaplı deniyordu şuan durum tam tersi , bazı markalar hesaplı gerçi perwol mesela.

eski makınenız neydı?

was 20763

bu arada ben persil jelden memnundum tabi kurumuş yemek artığı gibi lekeleri çıkarmıyor eğer leke ıslaksa hertürlü çıkarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

quote:

eski makınenız neydı?

was 20763

bu arada ben persil jelden memnundum tabi kurumuş yemek artığı gibi lekeleri çıkarmıyor eğer leke ıslaksa hertürlü çıkarıyor

Sn efemre vermiş cevabı sagolsun ,aynen was 20763 tr, yarında yeni makina geliyormuş, hayırlısı bakalım, bugün kipa da 4.5 kilo persil expert jel 25 lira idi mega boy diye geçiyo, yolu düşen olursa baksın bi, fiyat çok hesaplı geldi son kalan ürünüde ven aldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

quote:

eski makınenız neydı?

was 20763

Sn efemre vermiş cevabı sagolsun ,aynen was 20763 tr, yarında yeni makina geliyormuş, hayırlısı bakalım, bugün kipa da 4.5 kilo persil expert jel 25 lira idi mega boy diye geçiyo, yolu düşen olursa baksın bi, fiyat çok hesaplı geldi son kalan ürünüde ven aldım

e hayırlı olsun diyelim uzun sürdü ama yeni makinanıza kavuşuyorsunuz sizden bir inceleme bekleriz artık

elimde şuanda çok stok var ariel jel bill matik vs gider ihtiyacım olsa kaçırmazdım gerçekten fiyatı iyi geldi bana

• Çamaşır Makinası olarak WAS28840TR modelini düşünüyorum. Bu makinayla ilgili önerileriniz varmı yada aynı fiyata performansı daha iyi bir makina.
  • Way 24840 modeli 1850 liraya düşmüş internette bir sitede düşünürseniz iyi fiyat, yazdığınız modelden fiyat olarak daha assa inmişsu an

• Makinam biraz önce geldi 24840 ,sağına soluna baktım sorun yok ,yarın montaj yapılcak ama birşey sorayım ,bir yerde okudum yada yanlışım var su bağlantı hortumu ve musluğun arasına su koruması için bir parća olması gerekmiyormu ,kireç önleyici parćadan bahsetmiyorum, yoksa direk hortumu musluğamı bağlıyolar.

• quote:

Makinam biraz önce geldi 24840 ,sağına soluna baktım sorun yok ,yarın montaj yapılcak ama birşey sorayım ,bir yerde okudum yada yanlışım var su bağlantı hortumu ve musluğun arasına su koruması için bir parća olması gerekmiyormu ,kireç önleyici parćadan bahsetmiyorum, yoksa direk hortumu musluğamı bağlıyolar.

aqua stop u servıse sorun.belkı yok turkıyede

• quote:

Makinam biraz önce geldi 24840 ,sağına soluna baktım sorun yok ,yarın montaj yapılcak ama birşey sorayım ,bir yerde okudum yada yanlışım var su bağlantı hortumu ve musluğun arasına su koruması için bir parća olması gerekmiyormu ,kireç önleyici parćadan bahsetmiyorum, yoksa direk hortumu musluğamı bağlıyolar.

dediğiniz olay aquastoptur. Way serisinde yoktu. Boschun sitesinde olduguna dair bilgi yok. Was idosta mevcut.
    Hayırlı olsun bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

dediğiniz olay aquastoptur. Way serisinde yoktu. Boschun sitesinde olduguna dair bilgi yok. Was idosta mevcut.
    Hayırlı olsun bu arada

Sitesine baktımda doğru söylüyosunuz waslarda aqua stop var parça takılıyo oda aqua stop olayı, way dada aktif su koruma sistemi var ,aktif su koruma sistemi neyse aqua stop kadar faydalıdır umarım.

• o parça hortuma entegre biçimde was idosta. Sonradan takılmıyor. Bulaşık makinelerindeki gibi. Aktf koruma sistemi ise idos olmayan was serilerinde ve wayda var. Aquastop daha üstün bir koruma sistemi diye biliyorum. Candoğan bey daha bilgili bu konuda.

• 15 senelik çamaşır makinemiz artık benden bu kadar dedi.3-4 aydır bosch makineleri inceliyorum eylül ayında WAS 20763 TR ye eşimle bu olabilir diye kara vermiştik.Geçen hafta sonu tekrar makinelere bakmak için bayiye gittik.Bayideki görevli 15 Aralık itibari ile WAY24840TR'nin 2300 Tl'den 2000 Tl'ye indiğini WAS 20763 Tl'yi almak yerine bu makineyi almayı önerdi.Kafamız karıştı karasız kaldık.Neden en yüksek fiyatla satılan makinede bu kadar indirim yaptılar kafa karıştırıyor.Formlarda okuyup incelediğim kadarıyla I-Dos özelliği sıvı detarjan haricinde başka bir farklı özellik göremedim.Arkadaşlar sizdem ricam bu makineleri tanıyan arkadaşlardan hangisini almam doğrultusunda yardımcı olmanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izero

15 senelik çamaşır makinemiz artık benden bu kadar dedi.3-4 aydır bosch makineleri inceliyorum eylül ayında WAS 20763 TR ye eşimle bu olabilir diye kara vermiştik.Geçen hafta sonu tekrar makinelere bakmak için bayiye gittik.Bayideki görevli 15 Aralık itibari ile WAY24840TR'nin 2300 Tl'den 2000 Tl'ye indiğini WAS 20763 Tl'yi almak yerine bu makineyi almayı önerdi.Kafamız karıştı karasız kaldık.Neden en yüksek fiyatla satılan makinede bu kadar indirim yaptılar kafa karıştırıyor.Formlarda okuyup incelediğim kadarıyla I-Dos özelliği sıvı detarjan haricinde başka bir farklı özellik göremedim.Arkadaşlar sizdem ricam bu makineleri tanıyan arkadaşlardan hangisini almam doğrultusunda yardımcı olmanız.

Katalog fiyatı ve bayi fiyatı farklı oluyor genelde, ben 1 ay öncesinde 3 5 model için fiyat aldığımda 2080 lira son demişlerdi, çok birşey düşmemiş aslında akabiliyorsanız ve güvenirseniz 1850 liraya internette mevcut.

• WAS 20763 1700 TL WAY 24840 2000 TL Fiyatlardan ziyade teknik kısmıyla ilgileniyorum formda biryerde 20763'ler çok kart hatası veriyor diye okudum burada başka bir arkadaşında 24840 ta sıkıntılar yaşadığını okudum.ayrıca sıvı detarjanlar iyi temizlemiyor diye yazmış bazı arkadaşlar.O zaman İ-DOS almak mantıklı gelmiyor bazıları pistonlar birinde plastik diğerinde çelik demişler.Formda bir yerde de birsi tamburun komple olduğu rulman değiştirme imkanı yok demiş.Bunlardan dolayı karasız kaldım.İnternette evet afaki fiyatlar var başta Avrupa bilişim gibi ama o tür firmalar çapraz ithalat yapıyor garanti yok( ne kadar var deselerde).
  • Eski cihazımda amortisör sorunu olduğu için değişim isteyip 24840 modelini aldım eski makinamda sizin kart sorunu çıktığını belirttiğiniz was 20763 tr idi , iki yıldır sorunsuz kullandım taki amortisörden ses gelene kadar,bir çok insan o sesi umursamazdı bile ,ne kart sorunu nede başka bir sorun çıkmıştı, yeni makinamda 24840 , bu modelle ilgili ben şöyle yada böyle sorun yaşadım diye yazı okumadım ,gözümden kaçmış demekki.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.