Bosch wfk 4000 makinemin B yani ikinci yıkama su aldıktan sonra başlamıyor bazen başlıyor bu seferde yarısında takılıyor bazende takılmıyor hiçbir şey anlamadım ,durum elektrik veya elektronik kaynaklı gibi , durduğunda kırmızı ışığı göz kırpıyor elimle anlatınca başlıyor yıkamaya ama bu seferde eksik kalmış oluyor,sorun ne olabilir , motor kömürü eskisiginde bazen çalışır bazen çalışmıyor olabilir mi mesela yada hiç mi çalışmaz ,yardimizi rica ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 3 Eylül 2021; 19:19:49 > |
Bosch wfk 4000 program takılma
-
-
makinenizin arka tarafındaki veya kapağın iç tarafındaki e-nr ve fd kodunu buraya atabilirmisiniz rica etsem birde makinenizin sorunuyla ilgili motor kömürleri veya parazit kondansatörünü kontrol etmeniz lazım beyin en son şüphelenilmesi gereken yer diye düşünüyorum
-
Sorun düzeldi evdeki nötr dengesizliği nden makine kendini korumaya alıyordu sanırım, binanın kofrasini 80 amp kacak akım sigortası takıldı durum düzeldi makinenin , bu mekanik modellerinde demek akılı var 🙂
-
quote:
Orijinalden alıntı: geberitSorun düzeldi evdeki nötr dengesizliği nden makine kendini korumaya alıyordu sanırım, binanın kofrasini 80 amp kacak akım sigortası takıldı durum düzeldi makinenin , bu mekanik modellerinde demek akılı var 🙂
cihazın videolarını çekip yükleyebilirmisiniz sıkma aşaması yıkama aşamalarını birde e nr ve fd kodunu sormuştum cihazın. bu modellere meraklıyım eskiden babannemde vardı benzer modeli
-
çok iyi ya şu an çok duygulandım. Bunlarda programlama aygıtı var değil mi? aklıma eski model ford mustang arabaları getirdi. Çok acayip duruyor. Maşallah, ömrü uzun olsun.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashiçok iyi ya şu an çok duygulandım. Bunlarda programlama aygıtı var değil mi? aklıma eski model ford mustang arabaları getirdi. Çok acayip duruyor. Maşallah, ömrü uzun olsun.
resimlere baktığımızda cihaz çok temiz kalmış 1989 mayıstan günümüze kadar çok iyi gelmiş gerçekten ve hala çalışıyor günümüzdeki yeni makinelerden daha iyi yıkarlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: geberit
@geberit cihazın sıkma aşamasını videoya çekebilirmisiniz hızlanışını vs merak ediyorumda yıkamasını falan
-
Makine nin motorundan kıvılcım çıkıyor ,galiba sona geldi ,motir arıyorum yeni ..
-
Kömürü kontrol ettiniz mi? Dedex55 Easy Tabii Ki DeyoutubeMotor Kömürü Nasıl Değiştirilir?https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=jh81w9FrQVk -
Bu modellerde kömürler dışardan takılmıyor , içini açıp dağıttım , kömür bulup deneme yapicam , bakalım.
-
Evet beyler bayanlar , kömürün bir tanesini değiştirdim , çalıştı ama velakin siz çift değiştirin bu makine fazla kullanılmadığından , kömürleri sertleşip çatlamış ,motoru dağıtıp lehimle değişiyor kömür ölçüleri 5x12.5x32 mm Arçelik kömürü diyede geçiyor.
Benzer içerikler
- electrolux kaliteli mı
- arçelik bulaşık makinesi e01 hatası
- bulaşık makinesinden cızırtı gelmesi
- kurutma makinesi kaç kg olmalı
- bulaşık makinesi üst pervane dönmüyor
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi bulaşık makinesi
- en iyi kurutma makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X