Şimdi Ara

Boschmann XJ 1-M4948 4x120 rms amfi hakkında düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki amfinin değerleri gerçek mi? Kullanan var mı? İşe yarar mı? En azından vaadettiği değere yakın olur mu?
    2 takım Roadstar RDH-620C besleyeceğim.

• Bütçeniz o kadar varsa başka birsürü alternatif verebilirim. Boschmanın ürünleri güzel oluyo genelde bassını kullanıyorum ama amfisi hakkında bilgim yok ki zaten o hoparlörlere o kadar güçlü bi amfiye ihtiyaç yok.
    Hoparlörleri beslesin nispeten uygun olsun dersen diamond öneririm
    Diamond amfi :

Bütçem var daha kaliteli ileriye dönük dersen qline 90.4 kesinlikle
    Qline:
    m.n11.com
    Q Line - Qs-90.4 - n11.com
    https://m.n11.com/q-line-qs-904-P250158490

İkiside hakkını verir bütçene göre seçebilirsin. Belirttiğin amfiye o kadar para ben olsam vermezdim.

• Diamond tam besler mi? Hoparlör 120 watt rms gözüküyor teknik verilerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyflyer -- 27 Mayıs 2019; 22:47:33 >
  • skyflyer S kullanıcısına yanıt
    Önerdiğim amfi çok rahat besleyecektir şüpheniz olmasın,
    Her marka yazdığı değeri veremiyor 80rmslik diamond amfi uygundur.
  • Diamond 4x80 rms amfiyi aldım. Roadstar RDA 5040 tan geçiş yapacağım. Daha iyi olur herhalde. İnşallah memnun kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyflyer -- 28 Mayıs 2019; 21:6:27 >
    Roadstar amfi besleyemiyormuydu peki o hoparlörü, yazdığı değeri vermesi imkansız ondan diyorum
  • Roadstar amfideyken sesi fazla açınca bozuyordu. Yüksek seste midlere bass veremiyordum. Roadstar amfinin değerleri yazmıyor hiçbir yerde. Tahminimce 40-50 watt rms değerinde.

Yazdığı değeri vermesi imkansız derken hoparlörü mü kastediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyflyer -- 29 Mayıs 2019; 12:4:55 >
  • Hoparlör gerçekten 120 rms. Özellikle bassa yönelik.
    Evet hoparlörün o değeri verdiğini düşünmüyorum diamond 4.80 yeterli gelecektir denedikten sonra yorumlarsınız :)
  • Bugün bağlantı yaptım. Farketti. Ama çok büyük fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyflyer -- 5 Haziran 2019; 21:6:12 >
    Çok büyük fark beklemeyin zaten eski amfiniz bile o hoparlörü beslemeye yetiyordur neredeyse tam olmasada. O değerleri verdiğine inanmayın yani bass gibi kullanmaya zorlamaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.