Bildirim
Bose 301 Serie II speaker ve sansui combinasyonu üzerine
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sende ki sansui iyiyse neden tavsiye istiyorsun ki? kastın düşündüğüm şeyse. sanusi au-2000 mi? -
Arkadaşım şimdi sanırım benim hatam iyi açıklayamadım.Ben bose un speaker alanındaki kalitesi ve sansui nin amplifier alanındaki kalitesini karşılaştırıyorum sansui sanki bose a yakışmıo gibi gelio.Arkadaşlarım da öyle diyorlar.Yani daha iyi bi amplifier alırsam ne kadar daha fazla performans alırım.Onu merak ediyorum.Ve ne almalıyımı.Bende Sansui A-2000 Integrated Amplifier var.Umarım bu biraz daha açıklayıcı olmuştur. :) Bu arada saol the_cantan. -
(:
sansu ampli hakkında istediğim bilgilere ulaşamadım.lakin serinin giriş seviyesi olduğu belli. kötü mü? hayır.
bose 301 ile kalite açısından yakışık mı yakışık sayılmalı. bose 301 surround/monitor/public address hangi sınıfına girdiğini bir türlü çözemediğim hoparlör. elde dört adet ve ister istemez sansui-2000 ampli 4 nü çalıştırmakta yetersiz. 301 in omik değeri min. 8 ohm sansui-2000 hepsini sorunsuz çalıştırır. çalıştığı kadar.
soru 4 hop. çalıştırmak istiyor musun? aynı mekanda mı yoksa 2. mekana bir stereo mu?
velev ki bir sürü stereo ampli var.hangisinden tutsak bilemedim. onkyo ile anlaşmasına bakınca Onkyo Integra serisi güçlü stereo amfileri var. onlar yararlı olur.
seçenek bol.masraf var anlayacağın. -
Şimdi web sitesinden Onkyo'nun A-9755 modeline baktım.Şimdi ben bu konuda çok iyi değilim.Yani ayrım yapmak benim için zor.Bir kaç karşılaştırma yaptım.Belki de bu karşılaştırmalar yeterli değil ama yine de umarım ışık tutar.Şimdi Onkyo A-9755 Integrated Digital Amp. Power:230-240 V ~ 50 hz 125 W.Sansui nin 240 V ~ 50 hz 280 W.Speaker Impedance:Onkyo 4-8 ohm.Sansui 8-16 ohm.Belki de bu kadar yeterli değildir bilmiyorum.Ama başka neye bakmalıyım karşılaştırırken. -
quote:
Orjinalden alıntı: Archetype
Şimdi web sitesinden Onkyo'nun A-9755 modeline baktım.Şimdi ben bu konuda çok iyi değilim.Yani ayrım yapmak benim için zor.Bir kaç karşılaştırma yaptım.Belki de bu karşılaştırmalar yeterli değil ama yine de umarım ışık tutar.Şimdi Onkyo A-9755 Integrated Digital Amp. Power:230-240 V ~ 50 hz 125 W.Sansui nin 240 V ~ 50 hz 280 W.Speaker Impedance:Onkyo 4-8 ohm.Sansui 8-16 ohm.Belki de bu kadar yeterli değildir bilmiyorum.Ama başka neye bakmalıyım karşılaştırırken.
dostum bu kıyaslama olmadı.aslında doğrusunu yaptın da niye olmadı uzun hikaye.
digital onkyo iki kanallı amfiyi boş ver.
ONKYO Integra A-820GT ,ONKYO Integra A-817XD,ONKYO Integra A-817XX,ONKYO Integra A-817XG,ONKYO Integra A-817RX2
hep onkyo dedim sony, technics ve biraz daha kaliteli HI-END giriş roksan, nad, marantz vs vz vz
çok sevdiğim ve bu işlerle uğraşdığım bir dostum NAD 320BEE çok araştırdı aldı.peşline ROKSAN Kandy mk versiyonunu inceledi aldı. roksan a bak derim. ben dinleyemedim ankara.ama övgüyü topluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X