Şimdi Ara

BOSE 301 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aradiğim bölümü bulmadim stero sistem oldugu için buraya yazma geregi duydum eger yanliz yere yazdiysam özür....

herkese selam.. arkadaslar bose 301 hoparlör fiyati TÜRKİYE 'de 1200 tl civari. amazon.com da 328 dolar gibi makul bi fiyatla satiliyor oradan alişveriş yaptiğimizda TÜRKİYE'ye ürün gönderiyorlarmi gönderiyorlarsa gümrükte fiyat farki yasanirmi. nasil bir yol izlemeliyim yoksa bi tandik vasitasi ile Tır şöförü ile mi getirtsem daha ucuza gelmiş olur.. yardimlariniz için şimdiden tşk. ederim...

• Amerika'dan böyle bir ürünü getirmen çok zor, ki amazon göndermiyor. Gönderse bile yol+gümrük hayli hayli asar 1.200 TL'yi.
  • dostum bir yerde 328 dolar bizde 1200 lira. haksızlığın daniskası. kdv filan desek 400 dolar yapar en fazla. 600 lira nerdee 1200 lira nerde. bose u türkiyeye kim getiriyorsa allah belalarını versin
  • hic sormayin yhaaa gelde deli olma bu memlekette.... yok TRT bandrolu yok gümrük vergisi yok kdv si.. adamlar 328$ satiyorlar kar ediyorlar bizimkiler burda 1200 tl ye az diyorlar utanmasalar 2000 tl falan satcaklar... tanıdık bi TIR şöförü getirebilir mi peki öle bi imkan var mi dersiniz...
  • Hocam aracılık yapan kişi ve siteler var. Onlara ulaşın. Tahminen Amazon fiyatının 1,5-2 katı aralığında bir fiyata sahip olabilirsiniz. Hiç olmazsa yurtiçinden iyidir.

Onlar beceriyorlar gümrükten geçirmeyi falan... Artık nasıl yapıyorlar bilemem.

Yine de kararlı mısınız Bose almaya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom36 -- 8 Mayıs 2010; 0:16:13 >
  • Bose 301 V almaya eet kesinlikle kararliyim.. Harman Kardon Hk- 3380 ile süreceğim.. Pure Acoustics Dream 77 bir çift kule kullaniyorum onlari satip yerine BOSE 301 alma düşüncesindeyim.... bi kac tanidik tir şöforü arkadasim ile baglantiya gectim kismetse ya fransadan yada italya / ispanya gibi ülkelerden getirtmeye calişcas insallah. Bide güsel bi woofer buldumu tammdir.. ama ne alsam bilmiyorum jbl e 250 p düşünüyorum woofer olaraktaa ...
  • inhşallaaa kavuşursun bose lara yhaa. eet bhirazda khısmeth bu işhler. bhence woofer olaraktaaaa jbl e 250 alabhilirshin. tammdır kholay ghelsin dhostummm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence alma o dandik kolonları.Yada alacaksan 500 liradan fazla verme. Amfi olarkta yamaha ile uyumlu çalışır unutma. Ama tekrar söylüyorum, ses kalitesi açısından vasatın altındadır unutma,tabi çok bas vermesine kanmıyorsan.
  • BOSE 1-2 VE 3 SERİSİ AHŞAP KASADIR 4-5 VEDE 6 SERİ BAKALİT KASADIR.SES İYİDİR
    ÜLKEMİZDE 300 -400 ARASI İKİNCİ ELİ BULUNABİLİR.PTT KARGO İLE 20 TL KARGO TUTAR.SAYGILARIMLA

BOSE 301 YARDIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.