Şimdi Ara

BOSE aldım ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amerika'da bulunan bir arkadasima asagidaki sistemi aldirdim. Fiyati buraya gore cok uygun geldi. Ama simdi kara kara dusunuyorum. Muhtemelen sub olmadan hicbir ise yaramayacaklar. Komple bir seri de aldirabirdim mesela Bose® Acoustimass® 10. Ancak voltaj sorunu ve arkadasima o koca seyi tasittirmak ayip olacak diye vazgectim.

Bu sisteme sadece bose subwofer mi eklememiz lazim. Yoksa baska bir markada olur mu?

Ayrica avr ne tavsiye edersiniz.

Bu konuda cok acemiyim. Sadece gelen arkadasim var diye firsat gibi dusunerek cok acele ettim ve incelemeden karar verdim. Sizce iyi bir tercih yapmismiyim.

Konuda bilgisi olanlarin tavsiye ve fikirlerine ihtiyacim var. Tesekkur ederim.

http://www.amazon.com/Bose-Premium-Jewel-Speaker-Package/dp/B007ODQKY6/ref=pd_sxp_grid_i_0_2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonuçta bose yani bence gelsin sesi dinle sonra karar ver derimm şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxito

Merhaba;
    Amerika'da bulunan bir arkadasima asagidaki sistemi aldirdim. Fiyati buraya gore cok uygun geldi. Ama simdi kara kara dusunuyorum. Muhtemelen sub olmadan hicbir ise yaramayacaklar. Komple bir seri de aldirabirdim mesela Bose® Acoustimass® 10. Ancak voltaj sorunu ve arkadasima o koca seyi tasittirmak ayip olacak diye vazgectim.

Bu sisteme sadece bose subwofer mi eklememiz lazim. Yoksa baska bir markada olur mu?

Ayrica avr ne tavsiye edersiniz.

Bu konuda cok acemiyim. Sadece gelen arkadasim var diye firsat gibi dusunerek cok acele ettim ve incelemeden karar verdim. Sizce iyi bir tercih yapmismiyim.

Konuda bilgisi olanlarin tavsiye ve fikirlerine ihtiyacim var. Tesekkur ederim.

http://www.amazon.com/Bose-Premium-Jewel-Speaker-Package/dp/B007ODQKY6/ref=pd_sxp_grid_i_0_2

Speakerlar küçük olduğu için mutlaka subwoofer mutlaka eklenmeli.Ancak Amerika'da iade imkanı var.Arkadasiniz problemsizce seti iade edebilir.Daha sonra da subwoofer olan bir set alsın.Arkadas hatrina çığ tavuk yenir.O yüzden rica edin getirsin.Tabi arkadaşlığınız sıkı ise.

• Bu set yanlış tercih olmuş. Sizin yerinizde olsam ABD den 250 USD ye alınabilecek klipsch quintet 4 alır, Turkiyedende sisteme bir sub ilave ederdim. Kompakt sistem olarak klipsch hem yüksek malzeme ve ses kalitesi kutusu ile tasıma kolaylığı , Türkiye'de bulunmaması gibi sebeplerle daha iyi bir tercih olurdu.
    Bence bose da tek yollu yapı yani tweeter olmaması müzikal oluşunu önlüyor. Woofer uydurma zorluğu sizi zorlayacaktir. ABD den 110 volt woofer alsanız. Regulator işi ile uğraşacaksınız.
    Klipsch quintet deki tweeter bu nedenle çok önemli bir gorev yerine getiriyor. (ben quintet kullanıyorum ve subwooferim Mission m5as)

• Çok teşekkür ederim cevaplarınıza. Benimde tereddütlerim daha da çoğalmıştı. Arkadaşım siparişi iptal edecek, sanırım sıkıntı olmayacak, henüz eline geçmemişti zaten. Şimdi sizi dinleyip aşağıdaki klipsch quıntet 5.0 veya polk audio TL250 yi aldırmayı düşünüyorum. Bunları dinleme imkanım olmadığından dinleyen veya özelliklerine göre fikir verebilecek var mıdır acaba?

http://www.amazon.com/Klipsch-QUINTET-Speaker-System-Black/dp/B002HWRKA2/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1343746186&sr=1-4&keywords=klipsch+speakers

http://www.amazon.com/Polk-Audio-TL250-Speaker-5-pack/dp/B0043M667W/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1343746244&sr=1-1&keywords=polk+audio+tl250

• Ben ProAv Tuncay da TL 1600 modelini dinledim sadece önleri bağlıydı duyduğum sese inanamadım. Neredeyse oradaki kulelerin bir çoğuna kafa tutar bence. Bu setin sw da var ve sanırım 590- 600 euroya alınır.

Buraya geldiğinizde birde sw derdine düşeceksiniz. Hazır takım olarak buradan almak daha avantajlı sanki.

İsterseniz bunu bir düşünün derim.
  • Hem arkadaşınızı zahmetten kurtarmış olursunuz. Hemde buradan garantili bir ürün almış olursunuz. Bence arkadaşınıza onun yerine başka birşey getirtin.

Tuncaydan aldığınızda sanırım taksit imkanınızda olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet polk 1600 güzelmiş.
  • Aynen bu set ve buna uygun bir amfi ile sinemada çok iyi iş çıkartır aynı zamanda müzik dinlemekte zevkli oluyor.

Değerlendirilmesi gereken bir set. Özellikle dar alana sahip olanlar için çok iyi bir alternatif.
  • polk audio yerine klipsh almak daha mantıklı ilerde satmak istediğinizde polk audio yu satmak uğraştırır ama klipsh hemen satılır
  • Slm

Bu küpler yeni nesil olanlar. Daha kucuk daha performanslı. Fakat bunları direkt amfiye baglayarak kullanamazsın. Normalde bu küpler direkt olarak aktif basa baglanır. Direkt amfiye baglarsan yakma ihtimalin cok fazla. O yuzden sub olmadan bunlar olmaz. Zaten upgrade amaclı bir paket bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 5 Ağustos 2012; 14:03:15 >
  • polk audio tl1600 proav de direkt olarak lx55 avr ye bağlı olarak çalıştırdık, gölerimle gördüm ve dinledim.
    neden yanıyor anlamadım?
  • sanırım sayın ikaharal bose kuplerden bahsetti..tl1600 ler ıcın boyle bır durum soz konusu olmaması lazım...
  • Evet Bose kuplerden bahsettim. Bu bose uydular direkt amfiye degil hep sub unitesine baglanır. Yani bose kupleri tek basına kullanamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.