Bildirim
BOSE Companion 5 ile companion 3 series II arasındaki fark?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
companion 5 sözde 5.1 gibi hissetmeni sağlıyormuş ama okuduğum incelemeler öyle olmadığını söylüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: bynekm
companion 5 sözde 5.1 gibi hissetmeni sağlıyormuş ama okuduğum incelemeler öyle olmadığını söylüyor.
Sözde değil özdede öyle kullanınca anlıyabiliyorsun ancak.En kaliteli 5.1 sistemden kat kat iyi. -
Farklılıklar şöyle;
1)Comp5'in subwoofer'ı daha uzun
2)Comp5 de uydularda çift 2" wide-range sürücü var
3)Comp5 de ses işlemcisi var ve usb den bağlanabiliyor.. -
Bilgisayarımda hem onboard 5+1 ses kartı hemde creative extreamgammer ses kartı var, bilgisayarı aynı anda iki odada kullnıyorum, oturma odasında logitech z5500 var, çalışma odasına da ikisinden birini almayı düşünüyorum,5+1 ses beklentim yok, flim izlemeyeceğim, müzik dinlemek için kaliteli sterio ses almam yeterli,
Compantione 3'ü bir arkadaşımda dinledim, çok kaliteli güzel bir sesi vardı, z5500'üm bile kaslı baslarına rağmen müzikal dinlemede yanında kötü kalıyodu
compantione 5 hepsiburda.com'da 1280-TL amazon.com fiyatı 334$ (560-TL)
Companion 3 hepsiburda.com'da 805-TL amazon.com fiyatı 224$ (347-TL)
5'in USB'den bağlanması ne işe yarıyor? aralarında ciddi fiyat farkı var, hangisini almamı tavsiye edersiniz, bose haricinde 500-TL'na kadar ofis ortamında müzik dinleme için ne tavsiye edersiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: droogi
Bilgisayarımda hem onboard 5+1 ses kartı hemde creative extreamgammer ses kartı var, bilgisayarı aynı anda iki odada kullnıyorum, oturma odasında logitech z5500 var, çalışma odasına da ikisinden birini almayı düşünüyorum,5+1 ses beklentim yok, flim izlemeyeceğim, müzik dinlemek için kaliteli sterio ses almam yeterli,
Compantione 3'ü bir arkadaşımda dinledim, çok kaliteli güzel bir sesi vardı, z5500'üm bile kaslı baslarına rağmen müzikal dinlemede yanında kötü kalıyodu
compantione 5 hepsiburda.com'da 1280-TL amazon.com fiyatı 334$ (560-TL)
Companion 3 hepsiburda.com'da 805-TL amazon.com fiyatı 224$ (347-TL)
5'in USB'den bağlanması ne işe yarıyor? aralarında ciddi fiyat farkı var, hangisini almamı tavsiye edersiniz, bose haricinde 500-TL'na kadar ofis ortamında müzik dinleme için ne tavsiye edersiniz
Bose Companion 3 series II almanı şiddetle tavsiye ederim.Memnun kalacaksın.
-
companion 5 almanı şiddetle olmasada geçte olsa öneririm :) ben 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum, başka hiçbir hoparlorden böyle ses çıkmıyor ( logitech creative vb.. ) -
quote:
Orijinalden alıntı: tec
companion 5 almanı şiddetle olmasada geçte olsa öneririm :) ben 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum, başka hiçbir hoparlorden böyle ses çıkmıyor ( logitech creative vb.. )
konu hort olmuş :) ama katılıyorum sana 3 aydır bende kullanıyorum son derece memnunum -
Oturduğumuz kibrit kutusu evler için bence fazlasıyla yeterli gelecektir -
Comp 3 kullandım alışılmadık tatlı bir sesi var ama volüme yüklenince distorsiyon olmasın diye bası sınırlandırır. 5 in çok daha iyi olduğunu duydum. Tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X