Şimdi Ara

bosh ve buderus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biz site olarak bireysel kombiye geçme kararı aldık.yaklaşık 1 aydır araştırıyorum kafayı yiyeceğim. ev 115 m2 yalıtım yok.sizce hangi markayı alayım. viesman mı yoksa buderus mu?bazıları bosh ve buderusun iç malzemelerinin aynı olduğınu buderusa 300-400 fark vermeye gerek olmadığını söyleyip bosh u tavsiye ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurlum07

biz site olarak bireysel kombiye geçme kararı aldık.yaklaşık 1 aydır araştırıyorum kafayı yiyeceğim. ev 115 m2 yalıtım yok.sizce hangi markayı alayım. viesman mı yoksa buderus mu?bazıları bosh ve buderusun iç malzemelerinin aynı olduğınu buderusa 300-400 fark vermeye gerek olmadığını söyleyip bosh u tavsiye ediyorlar

Viesman.a ve bosh.a bakmayın..Buderus olabilir. Ancak size farklı bir öneri yapacağım..

DD Nitromiks premiks yoğuşmalı kombi (Vaillant bünyesinde yeni üretilen bir model.)

ECA Confeo premiks Bu kombi Tübitak tarafından geliştirilen yerli üretim bir kombi buderus ve diğer iyi bildiklerinize taş çıkarır..

kombilerin iç yapıları ve kullanılan malzemeler hemen hemen aynıdır aynı marka parçalar kullanılır..Aslında markaya aldanmayın kombi kalorifer tesissatında en önemli olay kombi değil tesisatın iyi yapılması ve peteklerin uzun olmasıdır..Düşük sıcaklıkta ısınabilecek bir petek boyu yaparsanız düz kombi ile de iyi sonuç alırsınız ve kombiyi balkona (sokağa) değil evin içine (mutfak, hol, kiler gibi) kapalı alana koyarsanız en az % 30 daha tasarruflu kullanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurlum07

biz site olarak bireysel kombiye geçme kararı aldık.yaklaşık 1 aydır araştırıyorum kafayı yiyeceğim. ev 115 m2 yalıtım yok.sizce hangi markayı alayım. viesman mı yoksa buderus mu?bazıları bosh ve buderusun iç malzemelerinin aynı olduğınu buderusa 300-400 fark vermeye gerek olmadığını söyleyip bosh u tavsiye ediyorlar

bosch ve buderus un bazı kombileri benziyor.bazı kombileri tıpatıp aynı

bosch classic condens ve buderus gb42 aynı kombiler.boyutları,elektrik tüketimleri,ağırlıkları,tüketimleri m3/h
    aynı kombiler
    buderus gb42 2500lira bosch classic condens 1900lira.
    viessmann vitopend 100, bu kombiyi önermem.eşanjör delinmesi sorunu yaşayan ve verimsiz,sorunlu bir kombi

almışken yoğuşmalı kombi alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 8 Mart 2012; 23:34:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.