Şimdi Ara

Boşluğa düşüyormuş gibi hissediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Amerika'da büyük ve köklü bir şirketin CEO'suyum fakat hayatımda eksik olan heyecanı inşaatta buldum. Boş vakitlerimde inşaatta çalışıyorum, inşaattaki arkadaşlar sağolsunlar beni dışlamıyorlar, akşam güneş batarken falan yerden 100 metre yükseklikteki inşaatın demir konstrüksiyonunun üzerinde buddylerimle beer içerek günün stresini atıyorum (Aynı inşaat firmasının CEO'suyum.). İşte bizim Martinêz diye bi arkadaş var, Meksika'dan gelmişler, durumları biraz kötü. Sekiz kişi bi karavanda kalıyorlar ama saf, temiz bi arkadaş. Bi' lokma tacosu, bi gıdım burritosu olsun, kendi yemez bana verir. Öyle bi kankalık durumumuz oldu, buna dayanaraktan da kendisine, bahsettiğim inşaat konstrüksiyonu üzerinde parmak şakası yaptım (Pandik.). Parmağı yedikten sonra dönüp bana ''Vat dı hel ar yu duyin yo mo' fo'' dedi. Hani bi Türk'e yaparsın, kızar, anamıza bacımıza küfreder ama iyi niyetli küfürlerdir bunlar, arkadaşlıktan mütevellit; ben de öyle bişey bekliyordum. Şok olmamla tekmeyi yemem bir oldu. Şu an aşağı düşüyorum. Cepten girdim. Yere hızla yaklaşıyorum. Ne yapmalıyım?

• Csb yazmayı bırmalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey yapma.. Aynen devam. Teli kapa şarjı bitmesin..
  • arkadaşlardan sonrasını okumadım
  • CSB denen olayında içine ettiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.